Şimdi Ara

2015 MacBook Pro SSD Hızı Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk aldığım gün 600 civarı çıkmıştı, bugün tekrar yaptım 1200 çıkıyor :)

2015 MacBook Pro SSD Hızı Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAFOz -- 17 Nisan 2015; 12:04:57 >

• CAFOz kullanıcısına yanıt
    İ5 - 256 GB DEĞİL Mİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PesimistChe

İ5 - 256 GB DEĞİL Mİ ?

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAFOz

ilk aldığım gün 600 civarı çıkmıştı, bugün tekrar yaptım 1200 çıkıyor :)

Macim yok ama windowsta yuksek performans diye bi ayar varya acaba mactede oyle bi ayar varsa ondan pil yuzdesinden vs kaynakli olabilirmi acaba pil uzun dayansin diye belki az performansli calisiyordur o an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusilker

quote:

Orijinalden alıntı: CAFOz

ilk aldığım gün 600 civarı çıkmıştı, bugün tekrar yaptım 1200 çıkıyor :)

Macim yok ama windowsta yuksek performans diye bi ayar varya acaba mactede oyle bi ayar varsa ondan pil yuzdesinden vs kaynakli olabilirmi acaba pil uzun dayansin diye belki az performansli calisiyordur o an

ilk geldiğinde şarjsız denemiştim, bugün şarj takılı halde yaptım testi dediğiniz gibi olabilir bende yeniyim tam bilmiyorum

• Vizelerim olduğu için konu ile ilgilenemedim. Sanırım yanlış anlamadıysam olay şarj ile alakalı. Yani cihaz prize bağlı şekilde kullanılıyor ise daha yüksek performans veriyor. Yanlışsam düzeltin arkadaşlar.

Ayrıca hızların donanıma bağlı olmaması sevindirdi beni ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: mekintox

Vizelerim olduğu için konu ile ilgilenemedim. Sanırım yanlış anlamadıysam olay şarj ile alakalı. Yani cihaz prize bağlı şekilde kullanılıyor ise daha yüksek performans veriyor. Yanlışsam düzeltin arkadaşlar.

Ayrıca hızların donanıma bağlı olmaması sevindirdi beni ;)

Benim aldığım test sonuçlarında cihaz, pil ile çalışıyordu...
  • O halde sistem ile alakalı bir sorun kalıyor geriye güncelleme olur yukarda belirtildiği gibi Windows ta ayarlarda performans modu var o mod belki sonradan aktif edinmiş olabilir vsvs sene sonunda bende alacağım inşallah birde o zaman bakarız testlere :)

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Apple MacBook Pro mid2015 256GB

mid 2015 çıktımı hocam ya
  • başı diyor.

yani early
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

elbette çıktı

2015 başı = Early 2015 oluyor yani mid değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAFOz -- 23 Nisan 2015; 18:37:25 >
  • Arkadaşlar ben rMBP'umu 2014 aralık ayında almıstım. ondan sonra yeni model çıktı mı?
  • Benim cihazda bugün elime ulaşır ulaşınca test yapıp ekran görüntüsü ekleyeceğim buraya.
  • Arkadaşlar cihaz geldi nasıl ekran görüntüsü alıyoruz ilkdefa kullancağım.
  • Şuan ofisteyim ama CAFoz arkadaşın paylaştığı test doğrudur.

Benim cihazda Apple MacBook Pro 13' 2015 başı 256GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesimistChe -- 25 Nisan 2015; 9:59:53 >
  • Herkse merhaba,
    15 gun önce yeni macbook pro (i5-8gb ram-128 gb ssd) almıştım. Bluetooth'ta sorun çıkınca koşulsuz iade süresi dolmadan iade ettim ve birebir aynısını aldım. SSD hafızası ile ilgili 128 mi yoksa 256 gb mi alsam dye çok düşündüm ama sonra aradaki fiyat değmez deyip 128 gb almıştım. Konuyu görünce dikkatimi çekti ve bende test yaptım 600 mb (hem pilde hem de şarjda denedim, sonuç aynı) civarı okuma var. Eğer 256 gb de bu okuma hızı 1200 mb ise tekrar iade edip 256 gb alacağım. Appstore da hız farkından kimse bahsetmedi. Siz nedersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ganseki

Herkse merhaba,
    15 gun önce yeni macbook pro (i5-8gb ram-128 gb ssd) almıştım. Bluetooth'ta sorun çıkınca koşulsuz iade süresi dolmadan iade ettim ve birebir aynısını aldım. SSD hafızası ile ilgili 128 mi yoksa 256 gb mi alsam dye çok düşündüm ama sonra aradaki fiyat değmez deyip 128 gb almıştım. Konuyu görünce dikkatimi çekti ve bende test yaptım 600 mb (hem pilde hem de şarjda denedim, sonuç aynı) civarı okuma var. Eğer 256 gb de bu okuma hızı 1200 mb ise tekrar iade edip 256 gb alacağım. Appstore da hız farkından kimse bahsetmedi. Siz nedersiniz?

10 gun once bu soruyu applestore'daki arkadaslara sormustum. 5 kisi de bu konudan haberdar degildi. Ama gorunen o ki fark depolama alani kaynakli...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ganseki G kullanıcısına yanıt
    Arka planda diski kullanan herhangi bir uygulama var ise oda etki edebilir benim değerler ekte ki gibidir rMBP 13' 256 gb
  • Şuan mağazadayım ve forumdan bir müşteri yanımda...Aynı konu hakkında konuştuk detaylı inceleyip eklerim buraya .
  • Herkese merhabalar....Konuyu ilk açıdığında da ilginç bulmuştum , şuan forumdan arkadaş ile konuştuktan sonra da ilginç bulmaya devam ettim doğrusu...

Öncelikle BU SSD'LERIN OKUMA DEĞERLERİNİN (Megabyte) CİNSİNDEN OLDUGUNU BİLİYORDUM BU ZAMANA KADAR , ARKADAŞ DEĞERİN BİT CİNSİNDEN OLDUĞUNU SÖYLEYİNCE 2-3 SANİYE ŞOK GEÇİRDİM , YALNIŞ BİLİYORUM SANDIM... Bit cinsi ile nasıl bu kadar hızlı aktarım olur onu anlayamadım...
    Ancak az önce tekrar check ettim , gerçekten yalnış biliyorsam hatamı düzelteyim amacı ile ve MB/s 'nin (MEGABAYT) değeri olduğuna emin oldum.

Şuan rahatım

Teste gelecek olursak ; BlackMagic uygulaması ile '' LATE 2O13 '' Mac Pro / 3.7 GhZ Quad-Core lntel Xeon ile test ediyorum ve sonuç aşağıda.
    SSD hız değeri olarak , Apple'in en yüksek hız değerine sahip cihazları , Mac Pro'lar ... Sonuç ise bu arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 1 Mayıs 2015; 21:48:32 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.