Şimdi Ara

2015 mercedes c coupe ana konu (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
14
Favori
26.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Magic body control opsiyonel sunulur mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkün değil. E Class da bile Magic Body Control yokken C Classa koymazlar. Yeni E Class da active Body Control diye daha basit bir versiyonu var, belki o gelir ama suyunun suyu olur. C ve E Classda ILS var ama aynı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhansen

Mümkün değil. E Class da bile Magic Body Control yokken C Classa koymazlar. Yeni E Class da active Body Control diye daha basit bir versiyonu var, belki o gelir ama suyunun suyu olur. C ve E Classda ILS var ama aynı değil.

Gelse iyi olurdu bence

• C300'ün fiyatı hakkında bilgi sahibi olan var mı? Konfigürator'de göremedim.
  • john.wick J kullanıcısına yanıt
    bir ara kısa bir süreliğine koydular sonra kaldırdılar, 270,000 bandındaydı fiyatı
  • mtutun M kullanıcısına yanıt
    Haklısınız,18 inch jant küçük duruyor bu kasada,ben 19 inch jantlı olanını da gördün, o bile tahmin ettiğim kadar büyük görünmüyor,hatta aceba 19 almasam mı diye düşündüm,
    Edition 1 diye bir donanım var almanyada,amg olmayan kasa ve 19 inch jant var,içte koltukları çift renkli artiko,3450 euro.
    panoramik cam tavan dışında sunroof gibi bir seçenek yok,
    Ben hala airmatic süspansiyonu anlamadım,kullanma kılavuzunda sadece arabayı yükseltip alçalttığından bahsediyor,sertliği ile ilgili bilgi bulamadım,

• Jantların yeterince büyük görünmemesinin nedeni kullanılan lastiklerin profilleri.
    normalde önde 225 40 18 kullanırdı mercedes 18 inç için. şimdi tabanı sabit bırakıp 45 profile geçmişler yani lastik yanağı büyümüş. bu nedenle yeterince büyük görünmüyor jant.
    bunu yapmalarının nedeni konfordan fazla ödün vermemek olabilir. yanak küçüldükçe konfor düşer.
    c180 için 19 inç çok çok fazla gelir. performans kaybı yaşatır ve yakıt tüketimini arttırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgnday -- 16 Şubat 2016; 20:53:24 >
  • İnternetteki bir siteden 18 ve 19inch lastiklerin yanak yüksekliğine baktım,
    Yeni seride lastik çapı büyüdü.
    Önlerde eski 18 inch yanak yüksekliği yenideki 19 inch yanak yüksekliği ile ayni,arkalarda yeni 19 inch yanak yüksekliği daha az.
    Yabancı forumlarda runflat lastikler için çok konforsuz yorumu yapılıyor,hemen hemen her sitedeki C coupe testlerindeki arabalarda airmatic var,
    Ben airmaticiği düşünüyorum,
    Dediğiniz gibi C 180 de 19 inch hem tüketimi artırır hemde konforlu olmayabilir,gerçi amg paket ile spor süspansiyon ya da konfor süspansiyon seçilebiliyor,Almanya için konuşuyorum tr sitesini incelemedim
    Eskiden motor gücünü çok önemsemezdim
    Sadece donanım ful olsun diye düşünürdüm ama C 180 e de herşeyi eklesende bu sefer motor güçsüz hissettirecek, tabi herkesin beklentisi farklı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djstardust -- 16 Şubat 2016; 21:14:52 >

• cgnday kullanıcısına yanıt
    18 ve 19 jant setleri arasında sürücünün hissedebileceği performans ve yakıt tüketim farkları oluşması hemen hemen mümkün değil.

Çünkü yakıt ve performans ancak;

1- Taban genişliği fark ediyorsa,
    2- Tekerlek toplam çapı fark ediyorsa,
    3- Veya birkaç ölçü küçük janttan büyüğe geçildiğinde olabiliyor.

Burada yanlış değilsem 18 ve 19 arasında taban ölçüsü, toplam tekerlek çapı aynı. 19 jantın ağırlık farkı çok sınırlı ve bunun bir kısmı da 18 janttaki lastiğin daha ağır olması ile dengeleniyor.

Yeni C180 Coupe'de 0-100 hızlanmanın 0.3 saniye kötüleşmiş olmasının sebebini ben toplam tekerlek çapının artışına bağlıyorum.

Emissions standard

17" 225/50 tyres 106 123
    18" 245/40 tyres 113 132
    19" 255/35 tyres 116 136

Yukarıda göreceğiniz gibi, en küçük dizel makine (soldaki) ve C200 benzinli makinanın değişik jant opsiyonları ile salınımları var. (C180 olmadığı için İngiltere'de C200 aldım örnek olarak)

18 ile 19 arasında C200 (2.0 lt turbo makine) kilometre CO2 salınımı sadece 4 gr. fazla. Bu bir sürücü tarafından algılanması çok zor bir rakam. Ancak 19 lar ile konfor farkı hissedilir olacaktır, hele ki sadece 19 lar RFT olarak gelirse...

• Mercedes'in basına verdiği c cabrio tanıtım resminde c coupenin c43amg'si de var.
    adı c45 amg olması gerekiyordu ama Mercedes amg modellerini amg sport ailesine katsın diye
    ismini 43 ile değiştirmiş.
    sedan 45amg de yakında 43 amg olacakmış.
    biturbo 3,0 litre v6 motorun gücü 362 hp ve torku 384 pound-feet.
    hem coupe hemde sedan 4 matik olacakmış.
    Bu mesaja eklenen görseller:

2015 mercedes c coupe ana konu

• Mercedes'in tüm cabriolarına tente tavan yapmasını yadırgıyorum çok, gövde rengi metal tavan şahsi fikrim daha şık ve güvenli. bunun ana sebebi aracı hafifletmek olmamalı bence
  • tente tavan bence güzel, hem bagaj alanından daha az çalıyor, hem aracı gereksiz ağırlaştırmıyor. Kaliteli ve şık tente tavan baya güzelde duruyor ama bmw 2'de ki gibi uyduruk çadır gibi görünen tente yaparlarsa bilemem. Emniyet açısından bir şey diyemem maket bıçağına kurban gidebilir tabii.

BMW 6, Maserati Grancabrio, bentley continental cabriolet vs. gibi üst düzey bir çok modeldede soft top var bu arada. Bence baya şık gösteriyor aracı

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanforever

Mercedes'in tüm cabriolarına tente tavan yapmasını yadırgıyorum çok, gövde rengi metal tavan şahsi fikrim daha şık ve güvenli. bunun ana sebebi aracı hafifletmek olmamalı bence

Metal tavanı ilk kullanan Mercedes 90'lı yıllarda SLK ile. Ondan önce 50'lerde falan Amerikalılar denemiş birkaç kere.

Hala satılmakta olan SL ve SLC'de de açılır metal tavan mevcut.
  • kaza güvenliği açısından metal tavan ile softtop farklı olmamalı. softtop'ta takla barları vardır.
    görüntü olarak softtop daha şık ama hardtop olanlarda hep cabrio hemde coupe olarak kullanılabiliyor.
    ayni modelde hep softtop hemde hardtop versiyonu olan araç var mıdır bilmem
  • Aracin teslimat ve fiyat hakkinda bilgi alan oldu mu ?

• erciftci E kullanıcısına yanıt
    Hocam işin duygusal boyutu var. O araçlarda trimde doğal granit opsiyonu da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhansen -- 24 Şubat 2016; 0:01:30 >
  • djstardust D kullanıcısına yanıt
    C43 amg 3lt 367hp 0-100 4,7sn olmamış gibi sanki c45 amg cla45 amg 2lt 380hp 0-100 4,6sn
    3.0 motordan 500 hp çıkarmaları lazımdı bana çekici gelmedi 3lt 367hp.
    Bu aralar ciddi ciddi A45 düşünüyorum Estorile kıyabilirsem satıcam

• c coupe online ingilizce kullanma kılavuzunda diyor ki;
    dynamic tuşu ile eco modu seçilince araba yavaşlarken tekerlekler ile
    motor bağlantısı kesiliyormuş.tüketim azalıyormuş
    herhalde düz şanzımanlı araçta boşa almak gibi bir şey yapıyor
    ama sadece eco modda böyle biz özellik var.individual modda böyle bir seçenek var mı bulamadım
    birde ahiretlik sorular gibi olacak ama airmatik şanzımanda arabayı yükseltince akıllı far sistemi ışıkları
    yeniden ayarlıyo mudur?satış danışmanına bunları soracağım gidince.

bu arada arabanın siparişini verdim nisan başı gelecek
    eğer sabit led farlı değilse ve akıllı led farlar ile adaptif uzun far asistanı alırsanız cama kamera ekleniyor, o kamera sayesinde öndeki aracın plaka seviyesine getiriyor yani araba yükselsede alçalsada aynı seviyede kalır

bu videodada nasıl çalıştığını görürsünüz müthiş bir sistem alınması gerek yani :)
    https://www.youtube.com/watch?v=if7AGfNwUcI
    hayırlı olsun, şimdiden Allah, kaza bela vermesin. Nasıl bi araç oluşturdunuz?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.