Şimdi Ara

2015 mercedes c coupe ana konu (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
14
Favori
26.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu

• djstardust D kullanıcısına yanıt
    Video çok uzun, tamamını izleme şansım yok ama ilk dakikadan gördüğüm bu araç bir hayli dolu. Ön camda stereo kamerayı görmüşsünüzdür. Yıldızin içinde distronic plus alıcısı var muhtemelen.
    A ve B de öyle değildi, orada collusion prevent asssit vardı, sonradan onu da tampon içine aldılar. Muhtemelen sizin bayide gördüğünüz C Coupe sürüş destek paketsiz bir araçtı.

Bir mesajınızı da gördüm,
    ------------------------
    Arkadaşlar airmatic süspansiyon eski c204 deki dynamic handling package deki gibi süspansiyonu daha sert hale getirebiliyor mu yoksa sadece daha yumuşak ve yükseklik ayarı yapılabilen bir şey mi.
    ------------------------
    diye sormuşsunuz. sorunuzun cevabı hem evet hemde hayır. Evet yapıyor ama AMG gibi değil. Sizde kardeşim gibi AMG yi deneyip aynı sertliği ve hatta gerektiğinde aynı konforu araçta istiyorsanız, cevap hayır. AMG lerde SA 492 var, Tam adı AMG Performance Suspension with Stiffer/Firmer Dampening .Yazın bu opsiyon E Coupe de ekleyemedik, şimdi de C Coupe de ekleyebileceğinizi hiç sanmıyorum ama dilerseniz bakın.

Edit: Küçük bir açıklama yapmam lazım, araçta bahsettiğim konfor biraz ironi. Bırakın 492 yi, SA 486 bile sert, kardeşimde bunu aldı. Konfor istediğinde de araçla birlikte geldiğini iddia ettiği SA 10 (sağol abicim, 10 dakikalık arabanı alıyorum) opsiyonunu kullanıyor. Aynı şimdiki gibi. Sabahtan beri aracım yok! Bu sinirle yazmıştım, sizi yanıltmayayım diye açıklamak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhansen -- 27 Ocak 2016; 20:04:41 >

• herkese merhaba.
    bi sorum olacaktı, mercedes bayiilerinde kiralayarak satın alma gibi bi opsiyon var mı?
    peşinatsız, taksit ödemek yerine kiralar gibi?
  • online kullanma kılavuzundan öğrendiğim bilgileri sizlerle paylaşmak istedim
    koltuk konfor paketi alındığında ön koltuk sırtında 4 yönlü ayarlama ile koltuk minderinin ön ucunu uzaması geliyor
    hafızalı koltukta motorlu ,normal koltukta manuel olarak ayarlanıyor.
    hafızalı koltukta arkaya binmek için koltuk öne giderken kafalık ta alta iniyor.düzelince tekrar eski pozisyona geliyor
    easy entry(kolay giriş) paketi alındığında direksiyon arabadan inip binişi kolaylaştırsın diye yükseliyor.
    direksiyon elektrikli ayarlanıyor , ısıtması da var
    sürüş yardım paketi alınınca ön ızgaradaki yıldız kapalı düz olan oluyor(hologram gibi).
    artiko koltukları mikrofiber bez ile silinirse yıpranma olacak diye uyarı yazıyor.
    geri viteste yolcu tarafı aynanın kaldırımı göstermesi zannedersem sadece hafızalı koltuk
    alınırsa oluyor.
  • Arac teslim ve fiyat durumu hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın araç için gidip konuşma niyetim var. AMG paket + full led 184 çıkarıyor sitede. renk ve iç döşeme renk seçenekleri fazlasıyla aracın fiyatını şişiriyor.
  • Koluman ile görüştüm, Mart ayında test aracı sürüşe açılıyormuş. Mayıs ortası gibide ilk parti araçlar geliyor. 3 hafta içinde sipariş verilirse araçta istediğiniz konfrigasyonu yapabilirsiniz. 3 haftadan sonra ise elimizde kalan araçlardan standart AMG paket alabilirsiniz dendi.
  • konfiguratöre c300 ve amg modelleri de eklenmiş
  • Arkadaşlar merhaba,
    Şubat ayında geliyor ilk araçlar. Aralarında heyecanla beklediğim aracım da var.
    C300 girilmiş ama konfigüratör pek sağlıklı çalışmıyor.
    M2232820

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzey07 -- 2 Şubat 2016; 13:19:57 >
  • C180 coupe muadillerine göre performans anlamında inanılmaz kötü. son hız anlamında iyi ancak 0-100 8.5 saniye nedir arkadaş. bu aracın bence hakkı zaten c300. ancak işte adamlar bizim gibi ülkelerde binsin diye resmen c180 coupe yapmışlar. youtubedan c180 coupe review diye aratın hiç yok. aracın tüm lansman testeleri ve incelemeleri c300 üstünden yapılmış ki mantıklı olanda bu. şu lanet vergi sisteminden kurtulduğumuz günü ne zaman görebilicez acaba?

• AMG olmayan giriş sınıfı C180 coupe incelemesi buldum. Tam istediğim renkte. AMG şu aşamada bütçemi zorlayacak. Bu giriş versiyon da gayet kaliteli ve güzel duruyor. Giriş paket+bej artico deri koltuk+ambians paketi+ahşap konsol döşemesi ve bu metalik füme rengiyle beraber 167.000 TL gibi bir fiyat çıkardım konfiguratörden. Bu rakamın üzerinden %2-3'de olsa indirim almak zor bir ihtimal mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diroix -- 2 Şubat 2016; 18:48:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kontenjanlar kısıtlı olduğu için indirim zor. Halkla ilişkileri güçlü bir firmadan alırsanız belki küçük bir jest sözkonusu olabilir.
    C180 performansı gayet iyi bence, tabi ki gönül ister Amg63S ama bu vergi sisteminde anlamlı değil.

• diroix kullanıcısına yanıt
    Videodaki araç AMG paket olmasa da Edition 1 denen pakete sahip.. Jantlara dikkat ederseniz farkı göreceksiniz. Konfigüratörden AMG olmayan modeli seçtikten sonra Edition 1 seçimi yapabiliyorsunuz, videodaki jantlar 19 inch edition1 jantı ve bence çok güzel, hatta AMG paketteki standard janttan daha iyi diyebilirim, ama Edition 1 seçip üzerine 1-2 donanım daha eklendiğinde zaten AMG paket fiyatına geliyor.. (En azından benim seçimlerimle böyle olmustu) Zaten sunroof direkt 7bin küsür farkettiyor (çok fazla ama bu araç için olmazsa olmaz bana göre AMG olmasada olur ama sunroof olsun)
  • diroix kullanıcısına yanıt
    C180 Coupe baz versiyonu tanıtan kısa bir video buldum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı 6 ay içinde alma bi düşünceniz var ise bayi ile görüşünüz zaten daha yeni yeni tanıtım araçları bayilere geliyor
    İndirim oranı hakkında da tanıtım araçları dahi gelmiyen bayiden indirim isterseniz hiç oralı bile olmuyor
  • sizce en çok yakışan renk hangisi ben maviyi çok beğendim
  • Selenit mat gri ve elmas gümüşü.

• Obsidian siyah
  • 161 bin baz fiyatın üstüne, sadece 10 bin ekleyerek bir konfigürasyon yaptım. m1941092
  • Bu aracı bence cam tavan olmadan ve 17 jantlarla alan çok olmayacaktır. 18' ler bile bu kasada eski kasa Coupe kadar dolu dolu durmuyor ki, 17 bir Coupe için yeterli güçlü görünüşü sağlayacak mı???

Basit bir hesapla Sport seçilip, sadece 18 jant ve cam tavan eklense AMG standart versiyona az fiyat farkı kalıyor. Bu durumda Sport almak çok mantıksız oluyor.

Hatırlarsanız eski kasada da ilk gelenlerde xenon olmayan, cam tavan olmayan, 17 jantlılar vardı sınırlı adette. Ama sonuçta talebin düşük olmasından vesile bir süre sonra bu boş versiyonlar gelmiyor. Büyük oranda AMG tercih edilir ve bir süre sonra da C-Edition gibi çok daha dolu bir giriş versiyonu çıkar diye düşünüyorum.

İç donanımdan tasarruf edilebilir belki ama bir Coupe otomobilde aracı göstermesi açısından büyük jant ve sunroof/cam tavan donanımları önemli. Bence Sport modelde 18 jant, AMG modelde de 19 standart olmalıydı. AMG'de cam tavan standart, Sport'ta da klasik sunroof standart olabilirdi. Aralarında 20 bin fark olacağına 10-12 fark olur ama donanım bu şekilde düzenlense bence daha mantıklı olurdu.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.