Şimdi Ara

2015 mercedes c coupe ana konu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
14
Favori
26.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam cevap için. Bayide bir arabayı göreyimde bende. Baz paket getiriyorlardır inşallah.
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Subat ayı ortası gibi gelecekmiş bayilere, bende görmeden karar vermek istemiyorum, ancak HAS oto İstanbul'daki satış temsilcisi gelecek 2 araç var boşta AMG paket demişti ama tabi göremeyeceğim için ilgilenmedim ben fiyatı veya donanımı ile... bayilere gelecek araclar 2015 olacaksa AMG paket fiyatı 178.000 küsür TL olacak sanırım, 2016 gelecekler ise 182.000 küsür TL den başlayacak fiyat listesinden gördüğüm kadarı ile :(
  • lone_star kullanıcısına yanıt
    Benim aslında sedan siparişim varda, zamlar canımı sıktı. Eğer arkası yeterince genişse ki benim gördüğüm kadarıyla 10 cm genişlik farkı var sedana göre. Baz sport donanımlı arabada olursa hazırda alır geçerim bende.
    Arka oturma alani acisindan diyorsaniz araci henuz gormedik ama arka kisim epey darmis anlatilanlara ve youtube daki incelemelere gore. Zaten sedan versiyondan genis yada ayni olmasi mumkun degil teknik olarak sedan daima daha ferah ve genis olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Koluman showroomda geçen C204 kasa beyaz AMG duruyordu, büyük ihtimal sonuncusu... bilmiyorum halen orada mı? Yeni kasa AMG ile arasında çok çok ciddi farka alınabilir...

• mtutun M kullanıcısına yanıt
    Farkettigin uzere canimi cok sıktı bu araba isi artik agabey. 27 sinde mahkemem var vasi karari icin. Her an bir bomba patlatabilirim yada kuzu kuzu bekleyip zamlida olsa arabami alabilirim hazirlikli ol...

Simdi yeni kasa 162 lira. 155 e biraksa bayi, c204 kasa ile arasinda 23 lira + donanim farklari olarak cikar tablo karsima. Otv indiriminden dolayi 23 lirada 16 liraya dusmus olacak. Yeni kasa icin 16 bin farki ve bir kac cok onemli donanimi gormezden gelebilirim, gelemeyedebilirim. Cok karisigim. Aslinda dusunuyorumda canimi sıktı deyipte haksizlikta etmeyeyim simdi. Bu araba alma isi cok tatli bir bela sanirim. Keyif almaya basladim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Farkettigin uzere canimi cok sıktı bu araba isi artik agabey. 27 sinde mahkemem var vasi karari icin. Her an bir bomba patlatabilirim yada kuzu kuzu bekleyip zamlida olsa arabami alabilirim hazirlikli ol...

Simdi yeni kasa 162 lira. 155 e biraksa bayi, c204 kasa ile arasinda 23 lira + donanim farklari olarak cikar tablo karsima. Otv indiriminden dolayi 23 lirada 16 liraya dusmus olacak. Yeni kasa icin 16 bin farki ve bir kac cok onemli donanimi gormezden gelebilirim, gelemeyedebilirim. Cok karisigim. Aslinda dusunuyorumda canimi sıktı deyipte haksizlikta etmeyeyim simdi. Bu araba alma isi cok tatli bir bela sanirim. Keyif almaya basladim.

Valla bu fiyatlari gorunce 146 ya satilan c180 amg leri almak cok daha mantikli. Bu sizin dizel style ile ayni para olursa ki arada bu kadar fark normal degildir.

Ne bileyim 5 sene sonra satarken arada ki fark kapanir sanirim. Bu aracin amg sini cok gormeye basladim. Ozellikle siyah rengi cok iyi.

Bence coupeye hic girmeyin. Anlamsiz fiyat kazigi var.

• juke sero kullanıcısına yanıt
    Aralıkta veriyorlardı 146 ya c180 amg hocam. Şimdi olsa saniye düşünmem zaten.

Coupeye girme ihtimalim düşük zaten.
  • quote:

Allah gonlunuze gore versin. Zor is bu siparis olayi. Euro tekrar 3 lere duserse belki pazarlik paylari yuksek olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

quote:

Allah gonlunuze gore versin. Zor is bu siparis olayi. Euro tekrar 3 lere duserse belki pazarlik paylari yuksek olabilir.

Teşekkür ettim hocam. Hayırlısı artık.
  • Aracı 2 hafta önce Almanya da inceleme şansım oldu. Dış görünümü gayet başarılı. Tasarım olarak denilecek fazla birşey yok, gayet göz alıcı. Sadece 18 standart 5 kol AMG jantları bence araca pek yakışmıyor. 19 çok kollu jantla çok daha zengin duruyor :) Yeni spor ön koltuklar çok şık, garip şekilde aracın içi sedan versiyondan çok daha kaliteli bir his veriyor . Alırken siparişi bekleyecek olanlara mutlaka elektrikli koltuk ve emniyet kemer uzatıcısını tavsiye ederim. Elektirkli koltuk arkaya biri oturunca kendiliğinden geri gidiyor ve arkadaki yolcunun dizine değince durup ona biraz mesafe bırakıyor. Aracın tek eksisi arka koltuk diz ve baş mesafesi. Benim boyum 1.83 , arka koltuğa ancak sığabildim. Kısa mesafede idare edilebilir belki ama uzun yolda sorun olur. Ortaya BMW 4 ten çok daha alımlı bir otomobil çıkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbo

Aracı 2 hafta önce Almanya da inceleme şansım oldu. Dış görünümü gayet başarılı. Tasarım olarak denilecek fazla birşey yok, gayet göz alıcı. Sadece 18 standart 5 kol AMG jantları bence araca pek yakışmıyor. 19 çok kollu jantla çok daha zengin duruyor :) Yeni spor ön koltuklar çok şık, garip şekilde aracın içi sedan versiyondan çok daha kaliteli bir his veriyor . Alırken siparişi bekleyecek olanlara mutlaka elektrikli koltuk ve emniyet kemer uzatıcısını tavsiye ederim. Elektirkli koltuk arkaya biri oturunca kendiliğinden geri gidiyor ve arkadaki yolcunun dizine değince durup ona biraz mesafe bırakıyor. Aracın tek eksisi arka koltuk diz ve baş mesafesi. Benim boyum 1.83 , arka koltuğa ancak sığabildim. Kısa mesafede idare edilebilir belki ama uzun yolda sorun olur. Ortaya BMW 4 ten çok daha alımlı bir otomobil çıkmış.

18inç 5 kollu jantı gerçekten sedana da coupeye de yakıştıramıyorum kesinlikle. Size bir sorum olacak; direksiyonun motoru kapattığımız anda araçtan inişi kolaylaştırmak için yukarı kalkması özelliğinin adını biliyormusunuz acaba?

Fiyatlar bence de fazla c180 Coupe için, bende ibre yavaştan BMW 4.18i GC'ye dönmeye başladı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lone_star

Fiyatlar bence de fazla c180 Coupe için, bende ibre yavaştan BMW 4.18i GC'ye dönmeye başladı...

4 GC de ederinin uzerinde etikete sahip hocam.

• aslanforever kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla opsiyon listesinde bu özellik ayrı bir isimle geçmiyor. Yani sadece bu özelliği araca ekleyemiyoruz. Eğer "Hafıza paketi" yani hafızalı koltuk, ayna ve direksiyon hafıza ayarı olan paketi satın alırsanız bu özellik araçta oluyor.
  • aslanforever kullanıcısına yanıt
    c coupede hafızalı koltuk paketinde veya ayrı olarak direksiyonun yukarı kalkması özelliği yok.
    s serisindeki koltuk hafıza paketinde ayna ve direksiyon pozisyonu da hafızaya alınıyor.
    5 kollu amg jantı güzel ama gerçekten küçük görünüyor.
    19 inch jant daha güzel görünüyor.
  • djstardust D kullanıcısına yanıt
    Konfrigatörde C coupe için koltuk, ayna ve direksiyon kolonunu hafızaya alan paket var. Ama direksiyonun yukarıya kalkması özelliği bu paketle geliyor mu emin değilim.
  • herkese merhaba,

bir sorum olacak. c63 amg ile c coupe aynı kasa mı? bugün trafikte bir c63 amg gördüm, eğer kasa aynı ise coupe için beklemeye değer diye düşünüyorum.
  • mugelondon M kullanıcısına yanıt
    gördüğünüz c205 amg ise kasa ayni ama 4 çamurluk genişletilmiş,ön arka tampon farklı,ön kaput üzerinde ütü izleri var .
    yani aslında amg yi bu sefer bayağı farklılaştırdılar.
    sadece kapılar ,tavan ve arka kapak ayni.eski kasada sadece ön arka tamponlar ve ön kaput farkı idi.tabi ön çamurlukta bir farklı kıvrım veya hava deliği de vardı.
    jantları her ikisindede normalden bir boy büyük.c204 18 inche kadar alınıyordu ama amg olanda 19 inch vardı.
    c205 de 19 inche kadar alınıyor amg de 20 de var ama çok ilginç önler 19 arkalar 20 inch olarak geliyor.
    görsel olarak farkedilir mi bilemiyorum .
    siz hangi c63 amgyi gördünüz?

• djstardust D kullanıcısına yanıt
    Yada yeni kasa C sedan AMG görmüş olabilirmisiniz? (4kapı)

Resimleri mercedes websitesindeki konfiguratorden aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lone_star -- 17 Ocak 2016; 12:09:35 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.