Şimdi Ara

2015 mercedes c coupe ana konu (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
14
Favori
26.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C coupe Florya daki Gürsoylara gelmiş ama hemen kaldırılmış ya da sahibine teslim edilmiş ya da bütün MB lere arabayı göstermek için gezdiriyorlar, bilmiyorum ama satış temsilcisi tanıdığımız arabayı çok beğendiğini söyledi.
  • djstardust D kullanıcısına yanıt
    sol resimdeki arabayı gördüm. yalnızca arkadan ve yandan görebildim. önden görmek nasip olmadı.
    ama çok beğendim, hatta uzaktan ilk gördüğümde c coupe ne zaman geldi de satıldı dedim içimden. yanına gelince c63 amg olduğunu gördüm.
  • Arkadaşlar airmatic süspansiyon eski c204 deki dynamic handling package deki gibi süspansiyonu daha sert hale getirebiliyor mu yoksa sadece daha yumuşak ve yükseklik ayarı yapılabilen bir şey mi. Ben sportif bir coupede yumuşak konforlu bir süspansiyon istemem, zaten amg paketi ile sport süspansiyon veya + 300 euro ile direksiyon parametreleri değişebilen konfor süspansiyon alınabiliyor. Ben spor süspansiyonu seçtim,çünkü c204 deki sport düğmesi ile sertleşen süspansiyonu çok seviyordum ama vites değişim devirlerini de yükselttiği için çoğunlukla kullanmıyordum, tüketimi arttırıyorum diye.
    Airmatiğe karar veremedim
    Birde sürüş destek sistemi artık tek olarak alınabiliyor, c204 de command varsa alınabiliniyordu.ona da karar veremedim,dur kalk trafikte öndeki araba ile arası minimum ne kadardır?, online kullanma kılavuzunu okudum,orada minimum ne kadar mesafe bırakılabilir yazmıyor,kör nokta uyarı sistemi bisikletli yada motosikletliyi görmeyebilirmiş, distronic plus duran bir obje varsa arabayı durdurmayabilirmiş diye yazıyor, yani sanırsam nu elektronik sistemlere güvenip sen kendin yapacağın işleri ona bırakma diyor,steering asist 1 dk ellerini direksiyondan çekince arabayı izinden çıkartmıyor ama sonra tut diye uyarıyor.yani bu sistemlerin görevi dalgınlık veya dikkatsizlik durumunda seni bir kazadan korumak,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracı geçen hafta pragda showroomda inceledim resimlerdeki gibi canlısı da çok güzel görünüyor. Rengi maviydı ve S coupe ile yan yana koymuşlardı onun kadar çekici duruyordu.
  • kapıların kenarındaki metal detayı dün farkettim.
    arka lambalar gece güzel görünecek
     2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu

Metal detay cok iyi :) Bir önceki kasa C180 Sedan'da kapıları kapatırken tatlı metalik bir ses geliyordu, güven ve kalite hissi veren bu ses sanırım C Coupe'de de olacak :)

Fiyat durumu cok belirsiz geldi bana, sitedeki 2016 fiyat listesindeki fiyat ile configuratordeki fiyatlar farklı... ben configuratorden bir araç yaptım 184.644,58 TL fiyat gözüktü (AMG ye ek olarak deri ön konsol ve burmester ses sistemi ekledim sadece) ama 2016 listesinde baz AMG fiyatı 182.700 TL.. Hangisine güvenecez? son zamanlarda bayi arayıp fiyat alan oldumu?
  • lone_star kullanıcısına yanıt
    Konfiguratörü incelediğimde fiyat için şöyle bir ibare var "Satın alma tarihindeki trafik tescil ve mevzuata göre zorunlu olan sigorta masrafları anahtar teslim fiyatına dahil değildir." Konfiguratör fiyatlarına tescil ve sigorta ücretleri dahil değil. Bayi ile fiyat farkı ondan oluşuyor. Fiyat olarak uçuk ancak euro da uçuk... Bayilerden alınacak indirimli fiyatları merak ediyorum.
  • Canka1 C kullanıcısına yanıt
    Ama AMG baz fiyatlarında konfigurator ve liste fiyatı arasında 5000tl ye yakın bir fiyat farkı var... Ben 6 yıldır yeni oto almadıgım için tescil masrafları ne alemde bilmiyorum ama bu kadar farkın sadece tescil,sigorta gibi masraflardan kaynaklandıgını düşünmüyorum.
  • İngiltere internet sitesindeki c coupe kullanma kılavuzunda
    burmester sound için 14 hoparlör 640 watt diyor.
    herhalde harman kardondan daha güzel ses veriyordur(yine dinlemeden
    sipariş vereceğim ama normal audio 20yi iyleştirecek subwoofer ve veya anfi eklememe
    izin vermiyorlar)
    burmester sitesinde c class sedan için 13 hoparlör 590 watt diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djstardust -- 22 Ocak 2016; 17:05:44 >
    Selamlar,
    2014 Aralık ayında aldığım aracımın tescil, sigorta, plaka vb masrafları toplam 1500 TL tutmuştu.
    Sizin de belirttiğiniz gibi 5000 TL lik bir fark, sadece tescil masrafları olamaz.

• Yeni c coupe de sadece görünüş yeni motor aynı motor şanzıman aynı şanzıman 180k küsür liraları kesinlikle hakeden bir araç değil olması gereken fiyattan 30k daha pahalı bu mercedes gerçekten çok güzel adam kazıklıyor

• istediğim özelliklerde bir araç oluşturdum, ibre bi anda 210bin tl oldu :)
    online codu: M8020000
  • En pahalı rengi seçmişsin,mat boyanın bakımı zor olurmuş,yıkarken kurulurken fazla ovalanmayacakmış,yoksa bozulurmuş,konfigüratörde Audio 20 için dokunmatik ekran diyor,Alman sitesinde öyle birşey yazmıyor,gerçekten dokunmatik mi biliyorum ,online kullanma kılavuzunu da ara ara okuyorum. dokunmatik ekran hakkında bilgi görmedim ,
    Kırmızı deri güzel oluyor ama artikodan bile daha erken bozulabiliyormuş,yani yabancı forumlarda artiko daha dayanıklı diyor,o kadar paraya değer mi, bilemiyorum,ben standart süet benzeri koltukları daha sportif buldum.kenarları artiko,ortaları süet, daha hareketli görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djstardust -- 26 Ocak 2016; 14:58:38 >
  • aslanforever kullanıcısına yanıt
    Bu da benim mütevazı AMG konfigürasyonum :)

online kod: M4306677

Tabi bu fiyat bence yinede pahalı ama konfigüratörde istediğim olmazsa olmaz donanımlarla 180K nin altına düşüremedim fiyatı... Bayilerin indirim oranlarını öğrenmek lazım yoksa bence çok yüksek fiyatlar... Aralık sonu BMW 4.18i Gran Coupe M Paket için 166,250 fiyat almıştım...
    Mevcut aracım beyaz olduğu için ve artık birçok kişinin de ilk tercihinin beyaz olması nedeniyle, yeni aracımı beyaz almamaya kararlıyım. Renk konusunda tam karar verebilmiş değilim aslında; ya dışı kırmızı içi beyaz deri olacak ya da dışı mat grinin söylediğiniz dezavantajlarından (açıkcası bilmiyordum, tsk bilgilendirme için) dolayı dışı metalik gri içi kırmızı deri olan bir kombinasyon düşünüyorum.
    Tabi bunların hepsi evdeki hesap, iş satın almaya geldiğinde birebir örtüşmeyebilir. Mesela, bu tarz araçlar zor satılan araçlardandır, genelde üretici bayisine bu tarz araçlardan showroomda bulundurma zorunluluğu veya belli bir zaman zarfı içinde satma şartı getiriyor ve böyle olunca da bayi elindeki arabayı elden çıkartabilmek adına müşteriye ciddi indirimler yapabiliyor. Mesela temmuz 2015 de e250 coupeyi böyle bi indirimle alabilmiştik tabi böyle olunca da ekonomik fiyatın cazibesine kapılıp eldeki mevcut kombinasyona razı olabiliyorsunuz

• Bu arada aracın bir çok videosu var internette ama alttaki video (Almanya'da çekilmiş sanırım) aracın ülkemizde satışa sunulan C180 baz versiyon olması ilgimi çekti, zira genelde videolarda ya AMG paket yada C300 gibi yüksek modelleri tanıtıyorlar ve donanım olarak çok alakasız oluyor baz haline göre... Birilerinin ilgisini çeker diye buraya ekliyorum... Fiyatlar göz önüne alındığında AMG olmayan baz versiyonda hiç fena durmuyor...

Aslında amg olmayan versiyonun ön tamponu da güzel ama arkada egzoz çıkışları yok,arka tampondaki krom şekiller sadece süs. Yan tarafta marşpiye kaplaması da yok, biraz çıplak görünüyor, ama eskidede (c204) genelde amg donanımlılar çoğunlukta olduğu için amg olmayanlar gözüme farklı güzel görünürdü.

Evet egzoz çıkışlarının eksikliği bariz belli oluyor ve süs için krom şekiller verildiği hissi kötü olmuş bence de... Yani bu aracın hakkı AMG paket tabiki... Şu anda eski kasa C180 sedan beyaz AMG İstanbul'da o kadar çok varki gerçekten insanın gözüne batıyor :)
  • benim de şu anki c coupem paladyum grisi.4 yıl once beyaz almak istemiştim ama ilk gelen partideki beyaz
    kalsit beyazı diye bir renkti.beğenmemiştim , sonra o rengi kaldırdılar kutup beyazı koydular.
    yolda her kutup beyazı özellikle panaromik cam tavanlı coupe gördüğümde çok beğeniyorum.
    yeni kasada onun için beyaz almaya karar verdim.fiyat farkı da yok ama gerçekten bence en fazla bu beyaz
    yakışıyor arabaya .tabi zevkler ve renkler tartışılmaz, yine eminim en fazla beyaz satılacak.
    paladyum grisi ve koyu renkler arabayı sanki daha üst sınıfmış gibi gösteriyor.donanımsız beyazlar çıplak
    görünüyor.
    e coupe ile eski c coupenin içi hemen hemen ayni boyutta idi,ayni altyapı üstüne yapıldıkları için.
    yeni c coupede diz mesafesi daha dar.lone_star arkadaşın paylaştığı videoda içi eskiye göre genişledi diyor
    ama ben eski ve yeninin boyutlarını gösreren broşürden ön ve arkada diz mesafesinin 5er cm azaldığını gördüm.genişlik biraz artmış
    arabanın dış boyutları da büyümüş.siz içine girmeden karar vermeyin.bana içine oturunca bir sınıf altta bir arabadaymışım gibi hissettirdi,
    sadece genişlik darlık olarak yoksa içi eskisinden çok daha güzel olmuş.standart artiko süet koltuklarda bile beyaz dikişler var
    çok kaliteli görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djstardust -- 27 Ocak 2016; 13:36:07 >

• ,lone_star arkadaşın eklediği videodan sonra izlediğim bir videoda içi genişlemiş diyordu
    https://www.youtube.com/watch?v=c3j56PWUq60
    farkında iseniz öndeki mercedes yıldızı b ve a daki gibi düz plastik arkasındadır
    benim bayide gördügümün yıldızı üç doyutlu gerçek yıldızdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djstardust -- 27 Ocak 2016; 13:54:20 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.