Şimdi Ara

2015 Model Hyundai İ30 ELite 1.6 CRDI 7 İLeri DCT Hakkında Buyrun Detaylı İZLENİM !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
9.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun.. yalnız okurken ferrari incelemesi falan sandım.

hani öyle bir anlatmışsınız ki
  • Arkadaşım o paraya alınabilecek en iyi ve donanımlı araç kesinlikle i30. Lakin eksik yönleride yok değil. O kadar severek almıştım ki aracımı anlatamam ama şanzımandaki titreme(Çift Kavrama Problemleri) baş gösterdi ve tavandan sesler gelmeye başladı. Şimdi diyeceksin 5 yıl garantisi var ve hyundai bunların arkasında durur. Zaten hyundai bunların arkasında duruyor ama adam diyorki tavanı kompile sökeceğiz. İyide kardeşim 2012 yılından beri üretilen bu kasa araçta bu sorun hiç mi bitmez.!! Bitmiyor işte, çünkü hyundainin umrunda değil.

Gelelim şanzıman konusuna valla aynı yerde çalıştığımız arkadaşta aracı görüp beğenerek almıştım ama fark ettimki araç 10.000 km den sonra kalkışlarda titreme(silkeleme) ile kalkar oldu. Beni iyice kıllandırdı, zaten çift kavrama olan powershift fiestamda da olmuş ve satmıştım. Dedim ki hyundai bu şanzımanu kendi ürettiğine göre iyice test etmiştir. Ama nerde oda aynı problemli tepkileri göstermişti.

İşi özü tavan kompile değişsin, şanzımanda değişsin benim için sorun değil. Garanti bitincede aynı sıkıntılarda kendim cebimden karşılarım diyorsan sıkıntı yok Not: Yanlış hatırlamıyorsam Hyundai önümüzdeki günlerde yağlı(şuanki kuru kavrama) şanzımana geçeceğini duyurmuştu.

• Hayırlı olsun, keşke apaçi arabasına çevirmeseydiniz aracınızı.
  • Arabayı apaçi aracına çevirmişsiniz kusura bakmayın.
  • i30 Türkiye den selamlar :)

hocam haziran ayinda bende sizinle ayninseyleri yasadim.
    bahsettiginiz araclsri test ettim opel astra ile i30 arasinda kaldim vw den fiyat ve şanziman sorunlarindan dolayi vazgectim.

bu arada renk icin fiyat farki istedilermi sizden hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeTalliCaLi kullanıcısına yanıt
    hocam ikinci vites de titreme sorununu bende yasadim servise gittim. yazilim guncellemesi yaptilar suan sorunsuz.
    ayrica servis gercekten cok iyi.
    arabanin kapilarinda ki ufak vida gibi lastikler vardi onlar kaynoldu gittim nerden bulabilirim dedm hemen getirip taktilar ucretsiz.yan kapi da 5cm lik cizik vardi hemen yaptilar ucretsiz araba dan en ufak bisey gelse servise giden birisiyim..
    yakit olarak suan köy yollarinda ve sehir ici kullanimda 6 ile 6.4 arasi degiamekte.

• Arka farlar tamamen kırmızı mı ? Kötü gözüküyor. Fakat araç parasını hakeden nadir araçlardan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavurma verin lan ! -- 15 Kasım 2015; 11:44:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • begenen begenmeyen herkeze cok teşekkür ederim..
  • galerici al satçı markaları sırf bunun ekmeğini yemek için millete 15 20 bin tl geçiriyorlar.iyi tercih hayırlı olsun
  • Hayirli olsun oncelikle.

Cam tavandan ses gelmezse sanslisin.Cam tavansiz modelde bile capraz gecislerde arka tavan tarafindan ses geliyor,bu sorunun cozulecegini artik kimse dusunmuyor.Servisin yaptigi is anca pedle beslemek yaglamak.Aracin eksikleri yok degil mi var cok abartmaya gerek yok sonucta 2.nesil(2,5 diyelim makyajlandi) arac.Ozellikle elektronik direksiyon ve dusuk hizlardaki abs problemi birde cam tavan bu aracin en buyuk eksileri.

Arac almanyadaki hyundai arge merkezinde gelistirildi sizin bahsettiginiz o Hatta arac cikmadan once merkezde golf 6 parcaladiklari rivayeti var
  • O jantları görene kadar güzeldi.
  • Depo kapağı yama gibi durmuş.Renk çok hoş.
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    hocam sorunlariniz mi var ?
    bu nasil bir uslup ?
    aracin aynisini ben kullaniyorum ve yakit ortalamam eco mod kapali iken 6.4 sehir ici ve köy yollarinda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

hocam sorunlariniz mi var ?
    bu nasil bir uslup ?
    aracin aynisini ben kullaniyorum ve yakit ortalamam eco mod kapali iken 6.4 sehir ici ve köy yollarinda.

Ne varmış uslüpta merak ettim?

herkes jantların apaçi olduğunu yazmış. Zaten eski bir hyundai sahibi olarak hyunda forumunda takıldığım sıralarda genel kitlenin de apaçi, doğru bilgileri vermekle alakası olmayan, mercedesle filan karşılaştıran en ufak olumsuz eleştiriye açık olmayan bir kitle görmüştüm. aracın problemini çözmek için oraya konu açmak çok saçma cevaplar doğuruyordu.

yakıta laf ettim diye diyorsanız lütfen dizel hyundai sahipleri olarak diğer kullanıcıları kandırmayın, muadili araçlara göre temizinden 1lt fazla yakıyor bu kadar basit.

Doğru 1 litre fazla yakıyor,bir arkadaşta hyundai h100 minibüs vardı.Bildiğin mazotu koklamıyor,içiyor.Hele starex mevzusuna hiç gelmeyeyim,motorları güçlü fakat yakıt ekonomisi zayıf.Sonradan mitsubishi l300 mü neydi onun minibüslerinden almıştı,rahatlamıştı.

• Begenen begenmeyen herkeze cok tesekkür ederim..

Yorum yaparken lütfen üslüplara saygı ve sevgi cercevesinde yapmaya Dikkat edelim. Paralı apaçi vs. gibi yakıstırmalar yapmayalım. Benim Yasım 25 Bu yastan sonra böyle sacma sapan yakıstırmaları kaldıramam..

Adam gibi saygı sevgi cercevesinde düzgün bi üslüpla jantları begenmediginizi ifade edebilirsiniz. Ayrıca benim ilk Hyundai'm bu. Daha önce Megane 2 Kullanıcısıydım. Dolayısıyla Hyundai Forumuyla vs. alakam ilgim yoktur. Suan Cok revacta olan, Alınmak istenen bi araca sahibim ve bu arac hakkında fikirlerimi yazdımki almak isteyenlerin aklında soruu işareti Kalmasın. Ama maasallah İtin qötüne sokmadıgınız kaldı aracımı..

Her türlü iyi kötü Eleştiriye açığım. Fakat Üslüp bozulursa, Saygı sevgi biterse Orda DUR! Bilmem Anlatabildimmi..

Bu arada Araca Bir kaç Uygulama Daha Yaptıracagım Sırasıyla ; Chip tuning Yazılımı (1 Ay İçinde Servis Paşaoglunda Yazılım Cıkıyor), Emil Egzoz'da Downpipe + Difüzöre Egzoz Cıkısları + Orjinal OEM Led Arka Stop + Ez Lip + Double Din Teyp + 3.5 Cm Spor Yay Uygulaması Yapılacak..

• Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    hocam aracimin yakitini soyledim eko mod kapali oldugu zaman kac litre yakiyor hangi yol şartlarinda yakiyor diye.
    mudaili araclarin yakitlarini soylermisiniz ?
    dizel otomatik.manuel de olur.
    golf focus jetta megan vsvs..
    hangisi rizenin yol şartlarinda eko mod kapali, şehir ici ve rizenin dil yokuslu köy yollarinda 5.5 ile 6.5 litre arasi yakit imkani sunacak ?
    rizeyi de gecelim istanbul ankara vs bir yer diyelim.

• hocam chip tuning dediginz yazilimi hyundai servisimi yukleyecek yani ?
    birde egzoz a yaptiginiz degisimleri de merak ediyoruz. buraya veya facede i30 grubuna video yuklersiniz umarim :)

• Hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz inşallah aracınızdan sağda solda pek bahsetmeyin kesin nazar değiyor araç hoş olmuş tek beğenmediğim nokta jantları ve stoplar arka stoplarda ki filmi söktürüp farklı bir şey uygulayabilirsiniz jantlarınız da şahin doğanlara takılan jantlar gibi duruyor tabi ki karar sizin biz sadece tavsiyede bulunabiliriz.
  • Herkesin arabadan ne beklediği çok önemli. İdeolojik olarak param olmasına karşın sıfır araç almıyorum. 4 sene hyundai elantra 2004 model ve 1 sene 2011 hyundai elantra kullandım. Hyundai her zaman parasının çok üzerinde bir araçtır ancak siz 84 bine prestiji olmayan genç arabası almışsınız. Prestij kaygınız olmayabilir ancak "Okadar para veriliyorsa 2. El ALmak Bana göre Akıl karı iş degildi" görüşünüze katılmıyorum. Ben o kadar para verecek olsam 520D, A6, e200 gibi premium ikinci el araç alırdım. İş toplantısına gidince kapının önüne siyah BMWyi çekmek var bir de hyundai'yi. Şu anda mondeo kullanıyorum bundan sonraki aracım kesinlikle prestij algısı daha yuksek bir marka olur. Hyundai Mercedes S-Class'a rakip genesis yaptığı zaman logosunu kullanmaktan boşuna çekinmiyor.

Ayrıca kıpkırmızı bir aracı almak kadar boyasını korumak çok önemli bizim gibi bir ülkede. Villanın özel garajı yoksa, gittiğin yerde özel kapalı otopark yoksa 1 sene içinde garanti ederim bir yerinde kesin çizik olur. İstediğin kadar arabanı sakın, bayram gibi misfirliğe gittin yerde sokağa çekiyorsan p.çin teki elindeki sopayı, pazar arabasını, saatini vs. arabana sürter. Yani bizim gibi medeniyet yoksunu memlekette sıfır araç almak ve boyasını korumak adamı ruh hastası yapar.

• Ön cama film mi çektirdin dostum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.