Şimdi Ara

2015 Opel Astra HB 1.6 CDTI Sport mu Citroen C4 1.6 e-HDi Confort MCP mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2 araç arasında kararsız kaldım.. özel durum nedeniyle opel i 59bin e citroen i de 60bin tl ye alabiliyorum.. fakat çok kararsız kaldım.. Biri otomatik biri manuel..
    iyisi ve kötüsü ile yardımcı olabilir misiniz( donanım,yol tutuşu,yalıtım,yakıt vs ) ? Özellikle kullanan arkadaşlar var ise destek bekliyorum..

2015 Opel Astra HB 1.6 CDTI Sport
    2015 Citroen C4 1.6 e-HDi Confort MCP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vibisi -- 13 Nisan 2015; 17:09:21 >

• 2 araçta yakın zamanda değişecek, citroen makyaj görecek, astra kasa değiştirecek fakat bu ikilemde siz mutlaka Opel'i tercih etmelisiniz, sebepleri ise, daha iyi yol tutuş, daha iyi motor performansı, daha güzel tasarım, nispeten daha iyi donanım. 59bine 136lık Astra bedava, hiç kaçırmayın.
  • 59a sport 136 lık astra alabiliyorsanız birkaç tane alın stok yapın hocam.
  • Bende astra diyorum. Özellikle beyazı
  • Astra kasa değiştirecek ama ne zaman gelecegi belli degil ki. 2016 da piyasaya cikacak diyorlar ozamana kadar beklemeye degermi ? Megane gt line tavsiye etmek isterim ama 70 den asagi degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam kasa yenileyecekken şu anda astra almak hata olur bence. Seneye geliyor astra, sonra pişman olabilirsiniz niye beklemedim diye.
  • her iki aracın da değişmeyeceğini (makyaj veya kasa) varsayarsak tabi ki Opel alınmalı. Kalite, donanım ve diğer markaya göre ikinci eldeki avantajı su götürmez. Ama arkadaşların da dediği gibi kasa değiştirecek biraz düşünmek laızm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel astra 1.6 cdti vs 1.4t manuel
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Astra Astra Astra.
    Neden mi.bence..
    1- alman.
    2- daha yakışıklı.
    3- kaporta ve boyada bir iki tık üstün.
    4- 136 hp.
    5- piyasada daha fazla var.ve bu fazlalık yedek parça ve usta demektir.
    6- yeni kasası da çıksa belli bir süre sedanı ve hatcback i classic adı altında üretmeye devam ediyor. Yani genelde.
    7-iki kere sıfır Astra.iki kere Peugeot almış biri olarak.söylüyorum.
    8-citroen daha az yakacaktır.
    9-bazı enteresan özellikleri yada konfor donanımı vs. C4 de olabilir.

• Opelin 1,3cdti sportu ile c4un aynisi arasinda kalmis sadece motoru daha iyi oldugu icin c4 almistim. Bu ikisi arasinda kendi tercihim astra olurdu ama c4un otomatik olmasi buyuk rahatlik sagliyor ve c4de bos bir araba degil acikcasi.

• hocam otomatik şartsa Citroen alın yoksa Astra alın satarken piyasası daha geniş olduğu için bu kasanın daha çabuk ve dertsiz satarsınız
  • arkadaşlar teşekkür ediyorum bilgiler için..kasa değişeceğinden 2. elinde zarar edilir mi ? yada sıfır fiyatı biraz daha düşer mi ?
  • hocam galerici değilsiniz illa satarken bi miktar zarar edersiniz ikinci eli kuvvetli bir araç arıyorsanız vw filan bakın.
  • 59 a al bana sat 60 a

• Citroen'de MCP biraz sıkıntı yaratabilir çünkü spor kullanıma pek uygun bir otomatik vites değil bence. Manuel vites olsaydı kesinlike C4 derdim, 1.6 e-HDi motor varken başka dizele bakmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Citroen'de MCP biraz sıkıntı yaratabilir çünkü spor kullanıma pek uygun bir otomatik vites değil bence. Manuel vites olsaydı kesinlike C4 derdim, 1.6 e-HDi motor varken başka dizele bakmam.

manuel citroen 4'de vites geçişleri nasıl peki? ayrıca 100 km de ortalama ne götürür?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iki aracarasinda korkunc derecede kalite farki var bence cok dusunulcek bi durum yok..

• Ikisi arasinda hic bir fark yok bilmeyenler boyasindan bile bahsetmis
    Sadece otomatik olmasindan oturu c4 derim yoksa ikiside iyi araç

• yeni kasa c4 lerin ikinci eli oldukca kuvvetlidir. kalite farkı var diyenler kesinlikle c4 ü kullanmamış kişilerdir. bence otomatik ve az yakıt sizi kullanırken rahat ettirir.
  • 59'a Sıfır km 1.6 Cdti Astra bedava hangi bayii isim ve tel verirmisiniz?
  • bayi değil arkadaşım özel bir durum.. kasa değiştireceği için vazgeçtim seneye bakacağım şimdlik c4 comfort a yoğunlaştım.. o kasa değşitirmeyecek bildiğim kadarı ile..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.