Şimdi Ara

2015 PDR OLUR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar demek isterdim ama sanırım hiçbirimiz için iyi bir akşam değil arkadaşlar, başımız sağolsun...
    Soruma geleyim;
    Sıfırdan başlıyorum gibi. Bu sene temel oturttum biraz ama matematik sallantılı, lys'lerden hemen sonra başlayacağım çalışmalara zaten tatil planım yok. İyi ve marmara çevresi bir üniversitede PDR veya Psikoloji şansım var mı? Mezunum okulum stajım vs. yok. Dershane düşünmüyorum, olursa yurt.

Ve sizce yazın ygs ağırlıklı mı lys ağırlıklı mı çalışmalıyım?

• up
  • Nasıl sıfır olabilirsin ki ben bunu anlamıyorum bu zaten ikinci senen değil miydi?

Eğer 3.senende de 2 sene gibi yatarsan olmaz bu iş. Yazın ygs lys mat birlikte götür hatta full matematik kas edebiyat coğ bunlar yapılır son 1-2 ay bile. Önemli olan matematiğin sağlam olması yanlış mıyım? Ki Marmara da düşünüyorsan mat şart.

Eğer yazın birden çok yüklenirsen sıkılır bırakırsın sindire sindire yavaş yavaş git arkadasım yapabilirsin bence TM bu sonuçta bi matematik var başarılar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepimizin başı sağolsun diyerek cevap atıyım

hocam bence aklın varsa ygs yi ygsyle götür yazın lys kas bende pdr için mezuna kalmıştm hiç ygs çalışmicam diye başladığım senede lysye ellemedm ygs berbat geldi şimdi toparlamaya çalışıyorum yga nankör lys ne kadar emek verirsen alırsın karşılığını
  • İstedikten sonra ilk bine bile girersin. Önünde koskoca bir yıl var. Sadece zamanını verimli kullanman gerekiyor. Bana kalsa yazın YGS yi hallet sonra LYS ağırlıklı git derim. Dershaneye gidersen zaten paso YGS'yi dayayacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İdrakYollarıİltihabı

Nasıl sıfır olabilirsin ki ben bunu anlamıyorum bu zaten ikinci senen değil miydi?

Eğer 3.senende de 2 sene gibi yatarsan olmaz bu iş. Yazın ygs lys mat birlikte götür hatta full matematik kas edebiyat coğ bunlar yapılır son 1-2 ay bile. Önemli olan matematiğin sağlam olması yanlış mıyım? Ki Marmara da düşünüyorsan mat şart.

Eğer yazın birden çok yüklenirsen sıkılır bırakırsın sindire sindire yavaş yavaş git arkadasım yapabilirsin bence TM bu sonuçta bi matematik var başarılar dilerim

hocam şöyle sıfır olabiliyorum; meslek lisesi çıkışlıyım bölümüm tm olduğu halde 3 sene sayısal görmedim. mezun oldum bu sene dershaneye başladım ama 3 yıl sonra birden abanınca zorlandım tabi, sıfırım derken konulara az çok hakimim ama pdr için yeterli olmasa gerek. bu yüzden yazın sadece mat1 ve mat2 kasmayı düşünüyorum. başarı dileğin için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: che..-..

hepimizin başı sağolsun diyerek cevap atıyım

hocam bence aklın varsa ygs yi ygsyle götür yazın lys kas bende pdr için mezuna kalmıştm hiç ygs çalışmicam diye başladığım senede lysye ellemedm ygs berbat geldi şimdi toparlamaya çalışıyorum yga nankör lys ne kadar emek verirsen alırsın karşılığını

iyi hoş diyorsun hocam da lys yapabilmem için ygs matematiği de şart, zaten ygs sözellerine eylül-ekim gibi başlamayı düşünüyorum yazın sayısal kasmak daha iyi olacak gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • allahımgooolll kullanıcısına yanıt
    Bilmiyordum kusura bakma ben de seneye gireceğim yine de bırakmadım eşşek gibi mat edebiyat çalışıyorum:) Allah yardımcımız olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: OtostopçuRıfkı

İstedikten sonra ilk bine bile girersin. Önünde koskoca bir yıl var. Sadece zamanını verimli kullanman gerekiyor. Bana kalsa yazın YGS yi hallet sonra LYS ağırlıklı git derim. Dershaneye gidersen zaten paso YGS'yi dayayacaklar.

25 bin yetiyor hocam gözüm yükseklerde değil doğru diyorsun bu sene femdeydim inanır mısın lys edebiyata ygsden bilmem kaç hafta sonra başladık. dershaneden soğudum gitmeyi de düşünmüyorum hiç. bakalım olursa iyi bir yurt düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: allahımgooolll

quote:

iyi hoş diyorsun hocam da lys yapabilmem için ygs matematiği de şart, zaten ygs sözellerine eylül-ekim gibi başlamayı düşünüyorum yazın sayısal kasmak daha iyi olacak gibi

Benim hedef ilk 100 tm'de. lakin kafama birşey takılıyor. Şu an ygs fen halletmek mantıklı mı arkadaşlar ? Sayısaldan tm ye geçtim bu arada. Ama fiziğe dokunmayacağım. Kimya biyolojiyi ne zaman çalışmamı önerirsiniz ? Şu an ygs+lys coğrafya ve türkçeyi bitirdim. Geometri felsefe tarih çalışıyorum. Mat1e başlayacağım yakın zamanda. Yeni konu açmadan burdan sorayım dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: koçlaw

quote:

Orijinalden alıntı: allahımgooolll

quote:

Benim hedef ilk 100 tm'de. lakin kafama birşey takılıyor. Şu an ygs fen halletmek mantıklı mı arkadaşlar ? Sayısaldan tm ye geçtim bu arada. Ama fiziğe dokunmayacağım. Kimya biyolojiyi ne zaman çalışmamı önerirsiniz ? Şu an ygs+lys coğrafya ve türkçeyi bitirdim. Geometri felsefe tarih çalışıyorum. Mat1e başlayacağım yakın zamanda. Yeni konu açmadan burdan sorayım dedim

önceliğin kendi alanın olsun ama feni de boşlama çünkü hedefin öyle küçük bir hedef değil. hepsini aynı anda idare etmen daha mantıklı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: İdrakYollarıİltihabı

Bilmiyordum kusura bakma ben de seneye gireceğim yine de bırakmadım eşşek gibi mat edebiyat çalışıyorum:) Allah yardımcımız olsun

Amin :)
    Ygs de fizik yapmadan 200. Falan oluyorum zaten hesaplarıma göre lys de çekerim haklısın en iyisi bir arada idare etmek en azından sıkılmam, teşekkürler fikir için

• up
  • banada 25k yeter aynen bende aydın pdr istiyorum 2015 de girecem durum vasat

Son denemem

Türkçe: 29 D 8 Y

MaT: 9 5

Sos: 28 d 6y

fen : bomboş 25k biraz hayal gibi heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: baroncan1

banada 25k yeter aynen bende aydın pdr istiyorum 2015 de girecem durum vasat

Son denemem

Türkçe: 29 D 8 Y

MaT: 9 5

Sos: 28 d 6y

fen : bomboş 25k biraz hayal gibi heralde

Neredeyse aynı durumdayız hocam
    yazın ygs mat + ygs sözeller + çok koolayda alan bir mat2 konu anlatımlı bitirecem. yazı böyle değerlendirmeyi planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: baroncan1

yazın ygs mat + ygs sözeller + çok koolayda alan bir mat2 konu anlatımlı bitirecem. yazı böyle değerlendirmeyi planlıyorum

hayırlısı olsun kardeşim Allah gönlümüze göre versin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.