Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.397
Cevap
65
Favori
347.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rezillik ötesi valla

Düşünün android tv ye Çin’den aldığım android box taktım öyle izliyorum internet dizi film vs gerçi o da bozuldu laptop taktım nalet olsun bu tv yi aldığım güne nasıl bir hatadır bu basiret bağlamış resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,yazılımları falan geçtimde 2 yıl sonra tv nin altında 5-6 cm çaplı yarımay şeklinde ışık sızması oluştu.Siyahta görünmeyen ama açık renk ve gri tonlarda sanki orda ampül yakmışın gibi bir efekt görünüyor. 2. yıl sonunda olması ilginç çünki garantisi bittiğinde başladı.Yani philips benim için artık zor tercih edeceğim bir marka haline geldi.Servise sordum, ilk kez karşılaşıyorum böyle vakayla dedi ve bence çok basit bir tamiratla halledilebileceğini düşündüğüm bu olayı, panel değiştirmeye kadar götürdü. Bütün servisler İstanbul'u mesken tutmuş, başka illerdeki servislerin ne insiyatifi var nede bilgileri.Bende gittiği yere kadar gitsin dedim , hiç servisle vede philipsle bir daha uğraşmayacağım.

Fotoğraf gündüz çekilmesine rağmen sol altta ışık sızması ampül gibi parlıyor. bu nedir yaw, tomarla para veriyorsun 2.5 yıl bile bir tv yi dayandıramıyorlar. marka pus7600
     2015 PHİLİPS ANDROİD TV

• Sinyal yok hatası veriyor bende de çözümü var mı? Tv izlerken oyun oynarken sinyal yok a düşüyor source dan tekrar geçiş yapınca düzeliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni sorunumuzda youtubeta 360p üzeri video açmıyor.

Telefondan 1080p sorunsuz izliyorum tv de yüklüyor da yüklüyor habire

• Yeni yazılım çıkma durumu var mı arkadaşlar?
  • Arkadaşlar kodi de repositoryleri kuruyorum ama bağlanmıyor. Genesis reborn diye bir addon çıkmış bu arada eski genesisin devamı. Dediğim gibi bsğlanamıyorum kodiyi kaldırdım tekrar kurdum banamısın demiyor.

• smurf1971 kullanıcısına yanıt
    Tam aynı yerde bendede mevcut, puk7150 model tv. Bazen karanlık sahnelerde rahatsız ediyor. Ama her zaman değil.

• turknemesis T kullanıcısına yanıt
    Mevcut yazılımda sanırım, bilinmeyen kaynaklardan yükleme kaldırıldığı için depolara bağlanamıyor ve güncelleme yapmıyor.
  • Merhaba 1 sene önce 55pus6581 modelini aldım. Son 6 aydır tuhaf bir problemi var tvnin. Bazen tvnin kumandası çalışmaz oluyor, daha doğrusu televizyon kumandayı duyamıyor. Kumandanın üzerindeki ışıklar yanıyor yani pil ile ilgili bir problem değil. Bağlantı koptu herhalde diyip tvnin arkasındaki tuşla tekrar eşleşme yapmaya çalışıyorum ama bir birlerini görmüyorlar. Tek çare tvnin fişini çıkarıp takmak oluyor. Bu saçma ve sinir edici problemi yaşayan var mı? Fikirlerini paylaşan arkadaş olursa çok sevinirim.
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    bende de başladı siyah ekrana düşüyor. kanal değişince veya kanal numaralarından birine basınca geri geliyor görüntü.
  • Philips android tv almak için bu formu okuyan varsa...Sakın alma arkadaş,paranı çöpe atma.Git Regal al,Seg al ama Philips'e bulaşma.
    3 yıl önce 55PUS8809 modelini almış bulundum.4K diye kakaladılar,sonra "4K seyretmeniz için kutu almanız lazım" dediler.Bu ilk kazıktı.Sonra tv donmaya,kendi kendine kapanıp açılmaya başladı.Servise defalarca gidip geldi sorunu çözemediler.Sonunda anakartı değiştirdik dediler ve sorun çözüldü.Şimdi garantisi bitince tv tekrar eski haline döndü.Tamir ettirsem bir türlü,ettirmesem bir türlü.Alırken dünyanın parasını verdim,bir de tamirine vereceğim ama tamir sonrası TV'nin aynı sorunu yapması büyük ihtimal.
    Yani bir çuval parayı çöpe attık arkadaşlar.Philips ile mailleştiğimde de bana kanunları anlatmışlar.
    Bir daha evime Philips marka ampül bile giremez.
    Benden uyarması PiliPİSSSS harbiden PİSlik bir markaymış.

• R2 güncellemesi ile ilgili bir gelişme var mı? Servislerde gala bili yok. İnanılır gibi değil.

• saitates kullanıcısına yanıt
    Bizim ülkemizin servisleri 80 lerden 90 lardan kalma philips değil pilipis servisleri. Adamlar sadece elektronik aksama bakarak belki ölçü aletiyle ölçümler bile yaparak lanet olası sorunlu televizyonumu resetleyip sorun yok diyerek geri gönderiyorlar.
    Yaşadığım tüm sorunları eve gelen servis elemanı birebir yaşayıp görüyor ama ustabaşı denilen şahsiyetler, televizyonları hala 80lerden kalma sandıkları için 2 transistör, 2 diyot, 2 kondansatöre bakıp tv sorunsuz diyebiliyorlar, belkide yazılımsal yada işlemciden kaynaklanabilecek şeyleri umursamıyor, yada umursamaları gerektiğini de bilmiyorlardır çünkü tv olanlara göre tıkır tıkır çalışıyordur. :)
    Tv servisten geldikten sonra tahmin ettiğim gibi her şey fabrika ayarlarında olduğu için gelen servis elemanına güncellemeleri yaparsanız zaten sorununun devam ettiğini görürsünüz dediğimde de küstahça çalışıyorsa güncelleme diyebiliyorlar :)
    Bu şahsiyetlere, o zaman philips neden belli aralıklarla yazılım güncellemesi yayınlıyor, zaten çalışmıyor mu diye sorunca cevapta veremiyorlar. :)
    Adamlar o kadar bilgili ki inanır mısınız yeni almış olduğum sony bdv-n9200 ses sistemini tv ye kulaklık girişinden bağladığımı düşünüyorlar ve 10 tl lik kulaklık ile şikayetimi test ediyorlar :) (şikayetim Hdmi arc, ses sürekli ses sistemi ile tv arasında yer değiştiriyor, bazen ikisinden beraber ses veriyor.)
    yine bi ton para verip aldığım hue ampullerini philipsin kendi ürettiği philips ambilight hue yazılımıyla niye çalışmıyor, tv yi bulamıyor dediğimde de yazılım sorunludur diyerek Bu televizyon hariç philipsin diğer ürünleri bile sorunlu olabilir diyebiliyorlar ve kendi ayaklarına da küstahça sıkabiliyorlar. Çünkü onlara göre tv mükemmel ve sorunsuzdur :)

R2 güncellemesi içinde özellikle belirttiğim servis bülteni koduna bakma gereği bile duymamışlar ki öyle bir donanım güncellememiz yok bile diyebiliyorlar.

İşin özü burada sorun bana göre tvleri hala 80lerdeki 90lardaki gibi gören servislerin başındaki ustabaşı ve/veya patronlar ve onlara güvenerek kendi kuyularını kazan tp vision yöneticileri olduğu sürece ülkemize, bu servislere ve usta başlarına R2 donanım güncellemesi gelmez/gelemez :)

Başınızı şişirdiysem de kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

Philips android tv almak için bu formu okuyan varsa...Sakın alma arkadaş,paranı çöpe atma.Git Regal al,Seg al ama Philips'e bulaşma.
    3 yıl önce 55PUS8809 modelini almış bulundum.4K diye kakaladılar,sonra "4K seyretmeniz için kutu almanız lazım" dediler.Bu ilk kazıktı.Sonra tv donmaya,kendi kendine kapanıp açılmaya başladı.Servise defalarca gidip geldi sorunu çözemediler.Sonunda anakartı değiştirdik dediler ve sorun çözüldü.Şimdi garantisi bitince tv tekrar eski haline döndü.Tamir ettirsem bir türlü,ettirmesem bir türlü.Alırken dünyanın parasını verdim,bir de tamirine vereceğim ama tamir sonrası TV'nin aynı sorunu yapması büyük ihtimal.
    Yani bir çuval parayı çöpe attık arkadaşlar.Philips ile mailleştiğimde de bana kanunları anlatmışlar.
    Bir daha evime Philips marka ampül bile giremez.
    Benden uyarması PiliPİSSSS harbiden PİSlik bir markaymış.
    Güzel özetlemişsiniz. Tebrikler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• SerdarS. kullanıcısına yanıt
    selamlar
    bişi danışmak istiyorum puk7100 sahibiyim olmaz olaydım o ayrı neyse en güncel sürüm QV151E_000.005.038.219 bu sanırım bunu indirdim usb ye attım ama tv ye taktıgımda otomatik görmüyor kendim yazılımı usb den guncelle yaptığım zaman html oluşturuldu usb yi bilgisayara takın yönergeleri takip edin vs yazıyor sonuçta bi sonuca ulaşamadım
    özellikle son zamanlarda netflix te donmalar ve yeniden başlatma yaşıyorum bir anda ekran kapanıyor ve o iğrenc android yazısı çıkıp restart yapıyor tv
    yeni sürümü acaba bu sorunlardan kurtulurmuyum diye yapmak istiyorum ama netflix benim için önemli onu kaybedermiyim yeni yazılımda bunu da bilmyirum yeni yeni uygulamalar mı geliyor yeni yazılımda veya şimdi olupta yenide olmayan uygulamalar oluyor mu
    tv nin şuanki performansını işte kasılma arada restrat atma sorunu için falan yazılım yükseltme gereksizmi biraz korkuyorum açıkçası çünkü eski sürüme dönülmüyor falan yazmışssınız
    nedir tavsiyeniz

• quote:

Orijinalden alıntı: burkiva

Bizim ülkemizin servisleri 80 lerden 90 lardan kalma philips değil pilipis servisleri. Adamlar sadece elektronik aksama bakarak belki ölçü aletiyle ölçümler bile yaparak lanet olası sorunlu televizyonumu resetleyip sorun yok diyerek geri gönderiyorlar.
    Yaşadığım tüm sorunları eve gelen servis elemanı birebir yaşayıp görüyor ama ustabaşı denilen şahsiyetler, televizyonları hala 80lerden kalma sandıkları için 2 transistör, 2 diyot, 2 kondansatöre bakıp tv sorunsuz diyebiliyorlar, belkide yazılımsal yada işlemciden kaynaklanabilecek şeyleri umursamıyor, yada umursamaları gerektiğini de bilmiyorlardır çünkü tv olanlara göre tıkır tıkır çalışıyordur. :)
    Tv servisten geldikten sonra tahmin ettiğim gibi her şey fabrika ayarlarında olduğu için gelen servis elemanına güncellemeleri yaparsanız zaten sorununun devam ettiğini görürsünüz dediğimde de küstahça çalışıyorsa güncelleme diyebiliyorlar :)
    Bu şahsiyetlere, o zaman philips neden belli aralıklarla yazılım güncellemesi yayınlıyor, zaten çalışmıyor mu diye sorunca cevapta veremiyorlar. :)
    Adamlar o kadar bilgili ki inanır mısınız yeni almış olduğum sony bdv-n9200 ses sistemini tv ye kulaklık girişinden bağladığımı düşünüyorlar ve 10 tl lik kulaklık ile şikayetimi test ediyorlar :) (şikayetim Hdmi arc, ses sürekli ses sistemi ile tv arasında yer değiştiriyor, bazen ikisinden beraber ses veriyor.)
    yine bi ton para verip aldığım hue ampullerini philipsin kendi ürettiği philips ambilight hue yazılımıyla niye çalışmıyor, tv yi bulamıyor dediğimde de yazılım sorunludur diyerek Bu televizyon hariç philipsin diğer ürünleri bile sorunlu olabilir diyebiliyorlar ve kendi ayaklarına da küstahça sıkabiliyorlar. Çünkü onlara göre tv mükemmel ve sorunsuzdur :)

R2 güncellemesi içinde özellikle belirttiğim servis bülteni koduna bakma gereği bile duymamışlar ki öyle bir donanım güncellememiz yok bile diyebiliyorlar.

İşin özü burada sorun bana göre tvleri hala 80lerdeki 90lardaki gibi gören servislerin başındaki ustabaşı ve/veya patronlar ve onlara güvenerek kendi kuyularını kazan tp vision yöneticileri olduğu sürece ülkemize, bu servislere ve usta başlarına R2 donanım güncellemesi gelmez/gelemez :)

Başınızı şişirdiysem de kusura bakmayın.
    Güzel yazmışsınız. Ağzınıza sağlık. Ben zaten ümidi kestim artık. İyisiyle kötüsüyle 3.yılı doldu tvnin,artık gidebildiği yere kadar gidecek. Ama bidaha bulaşmam philipse tvlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Güzel yazmışsınız. Ağzınıza sağlık. Ben zaten ümidi kestim artık. İyisiyle kötüsüyle 3.yılı doldu tvnin,artık gidebildiği yere kadar gidecek. Ama bidaha bulaşmam philipse tvlere.

Alıntıları Göster
    ben zamanında bimeksten aldım tv yi 4 bine yakın para verdim beni bide kendi ganatisi bitince sorun çıkarsa bimeks arkasında olsun mantıgı ile +3 yıl bimeks garantisi yaptım bide ona para vermiştim bimeks mi kaldı çekildi gitti pazardan gel de muhatttap bul
    he yönü ile rezalet git samsung al lg al arkadaş nasıl bir kaşıntı bu gitmişiz kendi bacağımıza sıkmışız benim 3 yıl oldu eskidi biraz azkaldı kurtulcam bundanda

• Arkadaşlar ışık sızması büyürmü, büyüyormuş yada bu ışık sızması değil.Kanser gibi yayılıyor, iyi tarafı,yayıldıkça göze daha az batıyor yada bana öyle geliyor.Bir ay önceki 2015 PHİLİPS ANDROİD TV ilk foto ilk hali sonraki fotolar en son hali, bu nedir yaw? 2015 PHİLİPS ANDROİD TV 2015 PHİLİPS ANDROİD TV

• AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    Ok.ru play storedan kaldırılmış galiba bulamadım bilinmeyen kaynaklar açık olmasına rağmen pc den ğndirip apk sını kurmaya çalıştım ama onuda kabul etmedi daha önce indirip kurmuştum uygulama halbuki

• goktepe kullanıcısına yanıt
    Hocam ben önceden indirmiştim. Sonra da googleplayi kaldırıp uğraşmadım ok.ru ile.

Şuan ok.ruya bilgiasayardan hesaptan açıyorum tvden de uygulamada çıkıyor film. Çok efektif oldu. Biraz araştırın isterseniz ok.ru androidtv apk diye.

Tv zaten donanım olarak çöpün 1 kademe üstü.

Her şeyi kaldırdım.

Bi ok.ru bir de iptv kaldı.

Şuan tv alsam android tvye bulamazdım.

Alırdım en 4k düz tvmi bir de android box hem deçok daha kaliteli bir kombin olurdu.

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.