Bildirim
2015 POLO GTI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yeni kasa Polo gti a bakdım motoru değiştirmişler galiba yine 1.4 7ileri dsg fakat 150 beygir bluemosion Muş bunları duyduktan fiyatını pek sormadım yeni kasa 1.8 192 beygir olucak diye duymuştum o aracı bekliyodum Türkiye'ye gelmiyomuş heralde fakat şuanlık ibiza cupra tek çare gibi gözüküyo ama dsg sıkıntı çıkarır diyorlar fikirlerinizi alabilirmiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bahsettiğiniz blue GT diye geçiyor.Adı üstünde GTI değil.Sear cupra da artık Türkiye ye gelmiyor.Polo Gti ile Seat Cupra aynı motor ve aynı şanzıma sahipler. Hangisini seçip seçmemek size klamış. -
Dsg şanzıman yapısı kuru tipe geçtikten sonra servislere kullanıcılardan çok fazla şikayet geliyor.uzak durun dsg den...
Eski dsg yağlı tipti.ve sorunsuzdu...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X