Şimdi Ara

2015 Sezon Sonuna Kadar - Formula 1 Yayin Haklari Digi Turk'de (Başlık Güncel) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
37.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mevzu fia değil zaten yayınlara fom ekibi bakıyor resmi olarak lakin 2012 yılından beri Saran Medya kuruluşu Fomdan yayın haklarını satın alıp Türkiye'deki yayıncı kuruluşlara pazarlıyor önce D-smart bu yılda Doların yükselmesi ve Saran Medya'nın işgüzarlarığı durumu buralara kadar getirdi bizim kanallar akıllı değilki gidip direk Fomdan almıyorlar 2014 kasımda Saran Medya hemen kaptı Fomdan 3 yıllığına yayınları şimdide satmak için uğraşıyor görünen o ki Tivibu en çok parayı vermiş ama henüz açıklamıyorlar şu kadar yıl bizde diye nabız yokluyor olabilirler 1 yarış yayınlayıp durumada bakabilirler.
  • sinergy kullanıcısına yanıt
    Şöyle özetliyim, Saran medya F1'i satın aldı ve sonra firmalara sattı (D-Smart) ayrıca, Tivibu şuan müşteri potansiyeli ölçmek için tek yarış aldı. D-Smart yeteri kadar kar elde edemedi belki de zarar etti. O yüzden tivibu kar-zarar görmek için önümüzde ki sezonu komple alsak zarar mı ederiz kar mı ederiz bakmak için satın aldı. FIA dünya'da belirli başlı kanallara satar yayını, satın alan kanalda bunları başka kanala satar.

NOT: Yine söylüyorum TTNET müşteri hizmetleri rezalet, konuşmayı bilmeyen insanları koymuşlar
  • ByCRiMiNaL. kullanıcısına yanıt
    Şöyle akılcı yorumları görmek güzel. TurkiyeF1 sitesinde herkes almayın, para kazandırmayın diye yazmış. Bedava isteriz diye kendilerini yırtıyorlar ama Formula 1'in bu ülkede kırılma yılı bu yıl olucak. Eğer bu yıl bir alıcı çıkmazsa SA anlatımı ile de izlemek hayal olucak.
  • Bende bu 5tl lik üyelik zaten vardı şimdi bir işe yarayacak yalnız açıyorum yayına bağlanıyor diyor öyle kalıyor beyler ne yapacağız?
  • Rtl hd de Serhan Acar olmadan izliyorum. Son antremanlar basladi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Almak istediğimde şu hatayı alıyorum....

Parameter is missing: Customer

Neden acaba..........?

Beyler ttnet üyesiyim ve bu sorun sebebi ile tivibu alamıyorum....Bu sorunun çözümü nedir acaba?

• Yayına bağlanıyorda kaldık vallahi izleyemeyeceğiz bir işide düzgün olsa TTNET'in şaşardım zaten.
  • izleniyor çok şükür,tablettende baktım sorun yok
  • suanda seyredıyorum bır sıkıntı yok tıvıbu ıle

ttnet ın musterı hızmetlerı konusunda kesınlıkle katılıyorum tornovaya sokmak lazım hepsını
  • İzliyoruz keyifle şu an. Bu sene önceki 2-3 senede yeterince takip edememiştim, umarım Tivibu alır sezonu da Serhan Acar sesi ile izleriz.
  • Eskiden her pazar sabahı abim babam ve ben kahvaltıdan sonra televizyonun başına geçer f1 yarışlarını izlerdik. Ama sağolsun motorsporlarına zerre değer verilmeyen ülkemde pazar günü keyfimizi de ücretlendirdiler. Lanet olsun böyle işe.

• Hohohyyyytttttt......

Hadi bakalım dağılım....Bu senede şampiyon mercedes........
  • Sabah gözümü açar açmaz telefona sarılıp tivibuya açtım, ses görüntü süper, takılma vs yok, cam gibi izledim, sonunda bi fare tuttu tivibu.

• Arkadaşlar bende samsung smart tv var ve kendi içinde tivibu eklentisi var ben burdan yarışları izlemek için hangi paketi almam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

Arkadaşlar bende samsung smart tv var ve kendi içinde tivibu eklentisi var ben burdan yarışları izlemek için hangi paketi almam gerekiyor

Go paketlerinden birini almanız gerek
  • Bende smart tv icin taahutsuz sird f1 izlemek icin ne almam lazim acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

Arkadaşlar bende samsung smart tv var ve kendi içinde tivibu eklentisi var ben burdan yarışları izlemek için hangi paketi almam gerekiyor

Go paketlerinden birini almanız gerek

sagol hocam yani hangisini alsam olur yani
  • Henüz sezonu mu aldılar tek yarışımı belli değil.tam bir komedi yaşanıyor.aldıysanız açıklayın almak isteyenler de ona göre hareket etsin.

• Go Maxi paket yetiyor.

Film,belgesel,yabancı spor ve yabancı müzik kanalı istiyorsanız Full alın
  • teşekkürler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S10ERM -- 14 Mart 2015; 10:03:36 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.