Şimdi Ara

2015 Sezon Sonuna Kadar - Formula 1 Yayin Haklari Digi Turk'de (Başlık Güncel) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
37.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HARBİDEN CILDIRICAM YA İNTERNETTEN ALMAK İSTEDİM AYLIK DEYİNCE KKARTI İLE VERMİYOR MOBİL ÖDEME İLEDE SİRKET HATTI OLDUGU İÇİN ALIŞVERİŞE KAPALI NALET OLSUN YA
  • S10ERM S kullanıcısına yanıt
    Hocam üst mesajlarda 3 ay tivibu go full paket ücretsiz kampanyası var arkadaş link paylaşmış o belki size yarar ben kısa mesaj gönderdim kampanya kodu geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serhan Acar da tweeterda gereken açıklamayı yapmış.Sezonun geri kalanı için henüz netleşen bir şey yok.Ben de 1 saat önce müşteri hizmetleriyle görüştüm ve şu an için kendilerine bu hafta dışında herhangi bir bilgilendirme yapılmadığını söylediler.Benim kişisel tahminim tivibu bu işi aldı ama internet için full paketten televizyon içinse yine belirli bir paketten aşağısına izletmeyebilir bu yarıştan sonra.Benim tavsiyem taahhütle ya da peşin alacak olanların beklemesi yönünde.
  • Dünde dediğim gibi. Tek yarışlığına Tivibu aldı ama geri kalan sezonlar içinde en ciddi ilgilenen hatta tek ilgilenen yayıncı Tivibu. Görüşmeler devam ediyor ve muhtemelen hafta içi herşey netleşecek.

Onun için Tivibu'ya hemen başvurmayın ya da D-Smart'ınız varsa hemen iptal ettirmeyin. Çünkü resmi imzalar atılmadan ne olacağı belli olmaz. Bakarsınız D-Smart yeniden alır. (çok çok düşük bir ihtimal) Yada başka bir talipli çıkar ve alabilir.

Herşey netleşsin sonra alın bence Tivibu'yu.

Şimdilik yarın ki yarışı izlemek istiyorsanız Tivibu Go Maxi ya da Full paket alarak internet üzerinden HD kalitesinde takılma yada donma yaşamadan izleyebilirsiniz.

Tivibu Go Maxi paket aylık 4,90 TL, Tivibu Go Full paket ise aylık 9,90 TL. Taahhüt vermek gibi bir durumda yok. İstediğiniz an arayıp iptal ettire biliyorsunuz.

Smart TV'niz varsa oradan da Tivibu uygulaması ile izleyebilirsiniz.

Ben bu sabah 1 aylığına Tivibu Go Maxi paket aldım ve internet üzerinden sorunsuz HD yayınla izledim.

Eğer herşey belli değilken arayıp taahhüt verirseniz ve Tivibu'da yayınları alamazsa boşuna masrafa girmiş olursunuz.

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Umarım yardımcı olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McLaren64 -- 14 Mart 2015; 14:59:21 >

• McLaren64 kullanıcısına yanıt
    hocam birşey sormak isterim size. ben tivibu go full paket 3 aylık deneme kampanyalı aldım. siz smart tv üzerinden F1 yayını (tivibu spor) izlediniz mi ?

internette smart tv sekmesinde tivibu spor kanalı yok.
  • PhantomX kullanıcısına yanıt
    çok sağolun hocam hatırlattığınız için. şimdi tivibu komple alırsa avusturya gp'ye kadar kafamız rahat olacak.

görüntü kalitesi hiç olmamasından iyidir hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

Arkadaslar, tivibu go full smart tv 3 ay hediye kampanyasi aldim, normalde kampanya tarihi gecmisti ama musteri hizmetleri bugun tanimlama yapti bana 3 ay icin.

Su an smart tv applerinden girdim tivibu ya.

https://www.tivibu.com.tr/kampanya-detay/tivibu-go-full-3-ay-hediye-kampanyasi
    444 0 375

3 ay deneriz boylece...

Yanliz su an yayina bakiyorum formula 1 var tivibu spor 2 de. Bana sorarsaniz yayin goruntu kalitesi Dsmart Spor HD 'den daha kotu. Smart Spor SD den iyi HD'den kotu gibi yayin. Internetim 50mbit superonline fiber.

edit: kampanya kodu SMS ile almayi denedim 6606'ya SAMSUNG yazdim, kod geldi sms ile, ama tv'ye girdigimde bir turlu kabul etmedi. Bu yuzden musteri hizmetleri'ne tanimlattim ben.

not: ttnet musterisi degilim

Hocam ttnet musterisiyim samsung tv aldim yalniz smart tv icin wifi takmak lazim. Ben kampayadan faydalanip aktif etsem acaba pc den izleyebilirmiyim yoksa sadece akilli tv uygulamasindanmi acilir

• aliosman2323 kullanıcısına yanıt
    Ben pc den izledim problem yok.

• karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Ben Laptop üzerinden izledim yayını. Smart TV'de Tivibu uygulaması olması lazım. Oradan şifrenizi ve kullanıcı adınızı girerek izleyebiliyorsunuz bildiğim kadarıyla.
  • 10 tl'ye belgesel kanalları cezip gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

Ben pc den izledim problem yok.

kardeşim ben ttneti aradım kodu falan verdim ttnet üyesiyim üyeklik bilgilerinide aldı ttnet sitesinden aktif edin dedi nasıl yapıcam bi türlü çözemedim
    Tivibu sitesinden aktif edeceksin hocam.

• quote:

Kodu giriyorum 99********33 kod gecersiz dedi ttneti aradim tanimladik ttnetten uyelik olusturin dedi

• quote:

Sonunda hallettim hocam :D neyse siralama turlari tekrari izlemek mumkunmudur yoksa tekrar yayininimi beklicez

• quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

quote:

Sonunda hallettim hocam :D neyse siralama turlari tekrari izlemek mumkunmudur yoksa tekrar yayininimi beklicez

21.55'te Tivibu Spor'da tekrarı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

quote:

21.55'te Tivibu Spor'da tekrarı var

Valla super cok ozledim gece cok gec yattigim icin uyanip aboneligi halledemedim simdi abonelikte tamam 3 ay bedava izlicez. Donanimhaber.form sayesinde bi araba parasi bu gune kadar kar edip ettirmisimdir vallahi iyice belesci olduk :)

• quote:

Arkadaslar, tivibu go full smart tv 3 ay hediye kampanyasi aldim, normalde kampanya tarihi gecmisti ama musteri hizmetleri bugun tanimlama yapti bana 3 ay icin.

444 0 375

3 ay deneriz boylece...

Yanliz su an yayina bakiyorum formula 1 var tivibu spor 2 de. Bana sorarsaniz yayin goruntu kalitesi Dsmart Spor HD 'den daha kotu. Smart Spor SD den iyi HD'den kotu gibi yayin. Internetim 50mbit superonline fiber.

edit: kampanya kodu SMS ile almayi denedim 6606'ya SAMSUNG yazdim, kod geldi sms ile, ama tv'ye girdigimde bir turlu kabul etmedi. Bu yuzden musteri hizmetleri'ne tanimlattim ben.

Az önce aradım, biraz beklettikten sonra "sadece TTNET müşterileri yararlanabilir bu kampanyadan" dedi. Arkadaşımın aldığını söyledim, "böyle gözüküyor" cevabını verdi.

Ev telefonu kullanmıyorum, evde uydunet var. Yıllardır Türk Telekom veya TTNET ile alakam olmamıştı. Adamlar hala aynı kafada..

Formula 1 uğruna araplara para mı kazandıracağız yani şimdi..?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: okircali

quote:

444 0 375

3 ay deneriz boylece...

Az önce aradım, biraz beklettikten sonra "sadece TTNET müşterileri yararlanabilir bu kampanyadan" dedi. Arkadaşımın aldığını söyledim, "böyle gözüküyor" cevabını verdi.

Ev telefonu kullanmıyorum, evde uydunet var. Yıllardır Türk Telekom veya TTNET ile alakam olmamıştı. Adamlar hala aynı kafada..

Formula 1 uğruna araplara para mı kazandıracağız yani şimdi..?

araplara kim para kazandırmıyoki :D dövlet büyükleri arapların eteklerinden düşüp ülkeye ugramıyo :)

Aynen öyle. Neyse konuyu siyasete çekmeyelim şimdi..

Benden başka deneyip patlayan oldu mu deneme kampanyasında? Birisine daha aynı cevabı vermişlerdi galiba..

Artık 1 aylık 6.90'lık olandan alacağız mecburen..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tivibu uygulaması smart TV de şu şekilde çalışıyor.
    Kaçırdığınız programları dizileri daha sonra izleyebilirsiniz. Ben şuanda geçen pazartesi kaçırdığım diziyi izliyorum gram takılma donma yok. Görüntü kalitesi de iyi.
    Birde bir sürü film belgesel vb. var gayet güzel ayda 7 TL çok TV izleyenler için çok değil.

Ancak canlı TV olayını unutun. Bu sadece PC, tablet ve telefon için geçerli.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.