Şimdi Ara

2015 Sezon Sonuna Kadar - Formula 1 Yayin Haklari Digi Turk'de (Başlık Güncel) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
37.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hotbird den şifresiz yayını veren kanal yokmu arkadaşlar.bi arkadaş yazmış fakat onlar şifreli yayına geçiyor skysports beinsports gibi. Rtl şifresizmi.onunda frekansını bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  2015 Sezon Sonuna Kadar  - Formula 1 Yayin Haklari Digi Turk'de (Başlık Güncel)

boyle mınıcık seyrettık pehhh
  • Bende Avea Tivibu Cep üzerinden izledim yayın gayet iyiydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Hotbird den şifresiz yayını veren kanal yokmu arkadaşlar.bi arkadaş yazmış fakat onlar şifreli yayına geçiyor skysports beinsports gibi. Rtl şifresizmi.onunda frekansını bulamadım

Şifresiz yoktur sanırım. RTL kablo tv kullanıcıları izleyebiliyor, uyduda o da şifreliye geçer herhalde. Size tavsiyem cardsharing desteklik bir cihaz alın keyfinize bakın.
  • Ben daha once rrl i sifresiz izliyordum. Ama simdi teledunya rtl hd sifresiz verdi

• Tivibu Spor 2'de tekrarı var şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

Tivibu Spor 2'de tekrarı var şu an

şimdi açtım 12 turda
  • quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

Linux kullanıcısıyım. TV bu izleyemeyecek miyim ?

web tarayıcısından izlersiniz windosta microsoft silver eklentisi istiyo karşılıgı neyse linukste mutlaka vardır araştırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

quote:

web tarayıcısından izlersiniz windosta microsoft silver eklentisi istiyo karşılıgı neyse linukste mutlaka vardır araştırın

http://www.mono-project.com/docs/web/moonlight/
    moonlight eklentisi kurmak gerekiyor ve nedense en iyi Firefox çalıştırıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: kuyu0kazici

quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

quote:

http://www.mono-project.com/docs/web/moonlight/
    moonlight eklentisi kurmak gerekiyor ve nedense en iyi Firefox çalıştırıyor...

Bu değerli bilgiler için teşekkür ederim her ikinizede.

• bu 3 ay bedava kampanyası web üzerinden hata mı veriyor yoksa ttnet dısındaki müşterilerde mi hata veriyor? gerçi süresi de geçmiş görünüyor ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aniceman

bu 3 ay bedava kampanyası web üzerinden hata mı veriyor yoksa ttnet dısındaki müşterilerde mi hata veriyor? gerçi süresi de geçmiş görünüyor ama...

Hocam sadece ttnet uyeleri faydalanabilir. Evet suresi bitti ancak ttnetin kendinden haberi olmadigi icin veriyo insallah ay sonu faturaya eklemez namertler yoksa umuklerini skarim:)

• Ttnet uyesi degilim ve 3 ay belesi kaptim. 3 ay sonunda iptal etmezsen 4. Ay fatura gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

Ttnet uyesi degilim ve 3 ay belesi kaptim. 3 ay sonunda iptal etmezsen 4. Ay fatura gelir.

Ttnet uyesi degilsen nereye fatura gelicek anlayamadim ben ttnet uyesiyim ilk yok dedim ne olur ne olmaz diye sonra olumsuz cevap alincak kapatip tekrar aradim uc ayin sonunda iptal edilmezse fatura gelicek

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

Ttnet uyesi degilim ve 3 ay belesi kaptim. 3 ay sonunda iptal etmezsen 4. Ay fatura gelir.

sanırım mh yi arayarak aldınız, sistem sayfa ulunamadı diyor zira.
  • aniceman kullanıcısına yanıt
    Aynen. Mh arayin ve 3 ay bedava tivigo kampanyasindan yararlanmak istiyorum deyin. Hepsi bu kadar..

• Facebook'ta cevap vermeye başlamışlar sorulara

" 2015 sezonu için görüşmelerimiz devam ediyor,gelişmeleri paylaşacağız." şeklinde bir dönüş yapmışlar.Klasik ama bir çaba içindeler galiba
  • Serhan Acar'ın kendi sitesindeki mesajı ;

2015 Sezon Sonuna Kadar  - Formula 1 Yayin Haklari Digi Turk'de (Başlık Güncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 17 Mart 2015; 13:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edyyy

yav bırakın tivibuyu dsmartı bilmem neyi. bittürkte 720p türkçe paylaşıyor yıllardır. yarış bittikten sonra en geç 10 dk içinde düşüyor indirin cam gibi türkçe izleyin para kazandırmayın ttnet gibi fiyasko bir şirkete.

eee edy ulasamadım sana ne yapacagını bılmedıgım ıcın aldık 1 aylık tıvıbu
    bunda sonra takıp :D

Formula 1 2015 Australia Race IPTV 720p x264 AC3 - BTRG

2015 Sezon Sonuna Kadar  - Formula 1 Yayin Haklari Digi Turk'de (Başlık Güncel)

• Nereye kadar tivibu da? Cnn, trt alsa ne olur ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.