Şimdi Ara

2015 Sezon Sonuna Kadar - Formula 1 Yayin Haklari Digi Turk'de (Başlık Güncel) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
37.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karakabus_

Tivibu uygulaması smart TV de şu şekilde çalışıyor.
    Kaçırdığınız programları dizileri daha sonra izleyebilirsiniz. Ben şuanda geçen pazartesi kaçırdığım diziyi izliyorum gram takılma donma yok. Görüntü kalitesi de iyi.
    Birde bir sürü film belgesel vb. var gayet güzel ayda 7 TL çok TV izleyenler için çok değil.

Ancak canlı TV olayını unutun. Bu sadece PC, tablet ve telefon için geçerli.

Eeee ben siralama turlarini acamadim saat 10 u bekliyom valla tekrari saat 10 mus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen kalan yarışlarda Tivibu'da olacaktır en azından öyle temenni ediyorum. Hem fiyat olarak uygun hem de PC başında TV seyretmek için birebir, 2010'dan beri kullanıyorum zaten. Anne ile fikir ayrlığına düştük mü (Lig TV maçları hariç) mecbur odama geliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

Arkadaslar, tivibu go full smart tv 3 ay hediye kampanyasi aldim, normalde kampanya tarihi gecmisti ama musteri hizmetleri bugun tanimlama yapti bana 3 ay icin.

Su an smart tv applerinden girdim tivibu ya.

https://www.tivibu.com.tr/kampanya-detay/tivibu-go-full-3-ay-hediye-kampanyasi
    444 0 375

3 ay deneriz boylece...

Yanliz su an yayina bakiyorum formula 1 var tivibu spor 2 de. Bana sorarsaniz yayin goruntu kalitesi Dsmart Spor HD 'den daha kotu. Smart Spor SD den iyi HD'den kotu gibi yayin. Internetim 50mbit superonline fiber.

edit: kampanya kodu SMS ile almayi denedim 6606'ya SAMSUNG yazdim, kod geldi sms ile, ama tv'ye girdigimde bir turlu kabul etmedi. Bu yuzden musteri hizmetleri'ne tanimlattim ben.

not: ttnet musterisi degilim

bende aldım kod la bana mh sorumlusu kodu bile sormadı 10 dk halletti

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem_adakoglu

quote:

Arkadaslar, tivibu go full smart tv 3 ay hediye kampanyasi aldim, normalde kampanya tarihi gecmisti ama musteri hizmetleri bugun tanimlama yapti bana 3 ay icin.

444 0 375

3 ay deneriz boylece...

Yanliz su an yayina bakiyorum formula 1 var tivibu spor 2 de. Bana sorarsaniz yayin goruntu kalitesi Dsmart Spor HD 'den daha kotu. Smart Spor SD den iyi HD'den kotu gibi yayin. Internetim 50mbit superonline fiber.

edit: kampanya kodu SMS ile almayi denedim 6606'ya SAMSUNG yazdim, kod geldi sms ile, ama tv'ye girdigimde bir turlu kabul etmedi. Bu yuzden musteri hizmetleri'ne tanimlattim ben.

herhangi bir kredi kartı bilgisi falan istiyorlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Brabus

Arkadaşlar,

dsmart tarafından 2015'te Formula 1 yayını bizde diyenler buraya yazabilir mi?
    bir de şu tarihte şu kişi dedi gibi detay gelirse süper olur.

...
  • Arkadaşlar Ben de dsmart üyesiyim ve iptal ettiriyorum. Düne kadar Tivibu'nun sitesine bile girmemiştim. Biraz önce buradaki link paylaşan arkadaşlar sayesinde 3 Ay bedava TiviBu Go pkaete abone oldum. Annemde TTNet üyeliği olduğundan direk o abonelik üzerinden telefonda 5dkda halloldu.
    Sonra ilk önce internetten izledim. Digiplay ve dsmartBlu da kullanıyorum. İkisinden biraz daha iyi görüntü. Sorunsuz
    ama sonra Tivibu uygulamasını gördüm onu indirince gerçekten güzel bir uygulama yapmışlar. Favori kısmını güncelleyip favori modda istediğim kanalları izliyorum. Zaten Bilgisayarım media pc olarak çalıştığından direk TV'ye bağlı 3 ay bu şekilde ücretsiz izleyeceğim.
    Düşünenlere tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

quote:

Orijinalden alıntı: gorkem_adakoglu

quote:

444 0 375

3 ay deneriz boylece...

herhangi bir kredi kartı bilgisi falan istiyorlar mı?

istemiyorlar kredi kartı

• Bu Ntvspor beni ayar etti nereye yazsam bilemedim bari buraya yazayım Formula E yayın hakları Ntvsporda normalde izlemem formula E ama biraz videolar felan seyrettim ilginç ve güzel geldi hatta 22:00'de canlı yayın Formula E yazdılar twitterde ama son demin baktım 90+programını koymuşlar Formula E'yi banttan yayınlayacaklarmış yani demem o ki Spor kanallarının hepsi futbol olmuş keşke adları Ntvspor olacağına Ntvfutbol felan olsa bizde rahat etsek artık şifresiz hiç birşey seyredemeyiz ne formula 1 nede başka birşey adam elinde olan yayını yayınlamıyor yahu canlı yarışı yerine futbol programı koyuyor yahu.
  • smart tv yok bende 3 ay bedavayı alamıyor muyum? Ttnet kullanıcısıyım bu arada.

• F1 ile ilgilenen tek kurumun Tivibu olduğu söylenmiş serhanacar.com mesaj arşivinde.Dün de ilk olarak oraya düşmüştü Tivibu haberi.TRT ortaklığıyla birşeyler yapılmaya çalışılıyormuş.Tabi ki bu yazılanlar % 100 doğru olacak diye bir kural yok.

Daha fazlası için ;http://www.serhanacar.com/mesaj_arsiv.asp

2015 Sezon Sonuna Kadar  - Formula 1 Yayin Haklari Digi Turk'de (Başlık Güncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 14 Mart 2015; 23:08:03 >

• Linux kullanıcısıyım. TV bu izleyemeyecek miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

smart tv yok bende 3 ay bedavayı alamıyor muyum? Ttnet kullanıcısıyım bu arada.

Gerek yok bilgisayar ve telefondan izleyebiliyorsun

• Evet yayin basladi

• Bu yayına bağlanıyor hatası bir bendemi var yahu öylece bekletiyor.
  • Yarış yine kaza ile başladı

106 ekran tv de görüntü hemen hemen uydudaki sd kanallar kalitesinde, 5 TL ye bu kadarını beklemiyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasil hd ya. Resmen camur. Serhan olmasa rtl den izleyecegim.

• 4k tv de seyretmıyorum 2k monıtorde full screen yapınca camur gıbı

yarım ekran sagdan seyredıyoruz artık :D bunada sukur
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    hocam bu hd değil. trt spor kanalının SD kanalı üzerinden yayınlanıyor. ben laptoptan izliyorum. o kadar da kötü değil bende. acaba ekran çözünürlüğü arttığı için mi böyle oluyor? ben tv'ye bağlayacaktım ama uğraşmak istemedim.

bu sene mercedes 1. bu garanti zaten. 2. ferrari - williams ? 3..... böyle gider arkadaşlar.
  • tıvıbu spor HD :(

• Spor yayınlarını internetten takip etmeyi sevmiyorum startı kaçırdım görüntü kalitesi zaten SD tv yayınıyla aynı seviyede.D-Smart'a alışmıştık keşke geri alsalardı lisansı tüm sezon tivibu işi çekilmez.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.