Şimdi Ara

2015 Sezon Sonuna Kadar - Formula 1 Yayin Haklari Digi Turk'de (Başlık Güncel) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
406
Cevap
4
Favori
37.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozan_26

Go Maxi paket yetiyor.

Film,belgesel,yabancı spor ve yabancı müzik kanalı istiyorsanız Full alın

Ttnet üyelerine özel 4.90 Lık pakette f1 var mı hocam? Bir de uydu falan verecekler mi yoksa sadece netten izleme mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Go Maxi paket yetiyor.

Ttnet üyelerine özel 4.90 Lık pakette f1 var mı hocam? Bir de uydu falan verecekler mi yoksa sadece netten izleme mi var?

4.90 TL'ye netten izleyebilirsiniz sadece,evet F1 izleniyor

• quote:

quote:

Go Maxi paket yetiyor.

sabah sabah sen benı guldurdun allahta senı guldursun

4.9 a ne uydusu

cepten tabletten pcden seyredıyorsun

ufacık ekranda (cmylmz: g.t kadar düşünün öyle bir g.t yok) :D seyredıp goruntu muhtesem dıyorsunuz
    yapmayın allah askına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 14 Mart 2015; 10:36:20 >

• Beşiktaş carsı girişi Türk Telekom bayisine gittim simdi oradaki kadın ttnet abonesi olmadığım için üye olmaszın dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

quote:

quote:

Go Maxi paket yetiyor.

sabah sabah sen benı guldurdun allahta senı guldursun

4.9 a ne uydusu

cepten tabletten pcden seyredıyorsun

ufacık ekranda (cmylmz: g.t kadar düşünün öyle bir g.t yok) :D seyredıp goruntu muhtesem dıyorsunuz
    yapmayın allah askına

uydu istemiyorum zaten. emin olmak için sormuştum. D smart belasından zor kurtuldum zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

Beşiktaş carsı girişi Türk Telekom bayisine gittim simdi oradaki kadın ttnet abonesi olmadığım için üye olmaszın dedi

sevgilerimizi ilet o bayan arkadasa
    ıntranet ıne gırıp ogrensın
    oda olmadı ınternetı acıp baksın :D

http://www.tivibu.com.tr/sikca-sorulan-sorular/tivibu-go

Tivibu Go’ya kimler sahip olabilir?
    Tüm internet aboneleri sahip olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 14 Mart 2015; 10:57:30 >

• Tivibu Go’ya ay ortasında üye olmam durumunda ücretlendirme nasıl olur?
    Faturalama her ayın ilk günü içinde bulunulan ay için yapılır ve aylık ücretler bu faturaya peşin olarak yansıtılır. Hizmetin bir önceki ayın ortasında alınması durumunda, ayın sonuna kadar aylık ücret üzerinden kullanılan gün kadar ücret orantılanarak bu faturaya eklenir.

TTNET ADSL abonesi olmayanlar için ise faturalama servisin alındığı gün başlar, mobil ödeme yöntemi ile alındıysa ücret GSM faturasına, kredi kartı ile alındıysa kredi kartı ektresine ücret yansıtılacaktır.
  • S10ERM S kullanıcısına yanıt
    hocam olmaz. go full paketi almanız gerekiyor. maxi pakette smart tv yok. yani 9.90 tl'lik paketi almanız gerek...

http://www.tivibu.com.tr/paketler/go-full (smart tv sekmesi var) ayrıca tivibu spor smart tv'de gözükmüyor. bu durumda maxi paket alıp HDMI ile tv'ye bağlamak en iyi çözüm oluyor.

http://www.tivibu.com.tr/paketler/go-maxi (smart tv sekmesi yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 14 Mart 2015; 11:16:35 >

• tv den seyretmek ıcın maxı paket alınması gerekıyor
    bendede lg tv var
    tıvıbuya oradan gırmeyı denedım gırmedı :(
  • sonuç olarak ben ne alayım arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S10ERM -- 14 Mart 2015; 11:38:15 >
  • quote:

sonuç olarak ben ne alayım arkadaslar

hocam laptop veya pc'nizin HDMI çıkışı, HDMI kablosu ve ttnet üyeliğiniz varsa tivibu go maxi paketi ile 4.90 tl'ye halledilir bu iş. (bu çözüm tv'den izlemek isteyenler için.) ttnet üyeliği yoksa 6.90 tl ücreti vardır.

arkadaşlar tv'de hotbird uydusundan yabancı da olsa izleyemez miyiz acaba ?
  • hocam sen bıze ne yap bılıon mu
    :D

ortaya..ortaya ama :D

sonuc olarak tv den seyretmek ıstıyorsan 9.9tl +kanallar vs ıle maxı paket alacaksın

benım gıbı sadece pcden yada cepten seyredeceksen aylık 4.9 lık maxı paketı alacaksın
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    epg'de yarış gözükmüyor... yayınlıyor mu? F1 izlemek hayal oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

http://turkiyef1.web.tv/video/2015-avustralya-grand-prix-siralama-turlari__gpmq6ognyso

Trt Spor?

Tivibu Spor kanalları TRT Spor altyapısıyla yayın yapıyorlar, logo o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

quote:

sonuç olarak ben ne alayım arkadaslar

hocam laptop veya pc'nizin HDMI çıkışı, HDMI kablosu ve ttnet üyeliğiniz varsa tivibu go maxi paketi ile 4.90 tl'ye halledilir bu iş. (bu çözüm tv'den izlemek isteyenler için.) ttnet üyeliği yoksa 6.90 tl ücreti vardır.

arkadaşlar tv'de hotbird uydusundan yabancı da olsa izleyemez miyiz acaba ?

Fox Sports
    Sky Sport F1
    Rai Sport
    BeIN Sport
    RTL
    Idman TV

Gibi kanallar açılıyorsa izlersin buralarıda yayın yapıyor.

• Yayin akisina baktim ama gormedim ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield -- 14 Mart 2015; 13:33:03 >
  • Bence nerede yayınlanırsa yayınlansın Serhan Acar anlatsın, O olmazsa RTL'den izlerim zaten.
  • Arkadaslar, tivibu go full smart tv 3 ay hediye kampanyasi aldim, normalde kampanya tarihi gecmisti ama musteri hizmetleri bugun tanimlama yapti bana 3 ay icin.

Su an smart tv applerinden girdim tivibu ya.

https://www.tivibu.com.tr/kampanya-detay/tivibu-go-full-3-ay-hediye-kampanyasi
    444 0 375

3 ay deneriz boylece...

Yanliz su an yayina bakiyorum formula 1 var tivibu spor 2 de. Bana sorarsaniz yayin goruntu kalitesi Dsmart Spor HD 'den daha kotu. Smart Spor SD den iyi HD'den kotu gibi yayin. Internetim 50mbit superonline fiber.

edit: kampanya kodu SMS ile almayi denedim 6606'ya SAMSUNG yazdim, kod geldi sms ile, ama tv'ye girdigimde bir turlu kabul etmedi. Bu yuzden musteri hizmetleri'ne tanimlattim ben.

not: ttnet musterisi degilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 14 Mart 2015; 14:25:49 >

• yayın akışına bakmayın,resmi açıklama var,yayın akışında olsa ne olmasa ne ?

Tivibu'nun gelecek yarışları yayınlayıp yayınlamayacağı hala belli değil,Serhan Acar'da bilgi sahibi değil malesef henüz

yarınki yarış 2015'in ilk ve son yarışı olmaz umarım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.