Şimdi Ara

2015 Sezon Sonuna Kadar - Formula 1 Yayin Haklari Digi Turk'de (Başlık Güncel) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
37.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de DSmart üyesiyim. Biraz önce Çağrı Merkezinden aldığım bilgi 2015 sezonun kendilerinde olmadığını söylediler. Ben de sert bir şekilde uyarıp; bugüne kadar birçok kişiye Formula 1 yayınları bizde diyerek Yenileme veya yeni abonelik sattıklarını; dsmart ve dsmartnet'in iptal edilmesini şu ana kadar da ödemelerimin iade edilmesi gerektiğini ilettim.

Sizin bu şekilde mailleşme, kayıt, şu tarihte konuşma gibi bir şeyiniz var mı?

Olan arkadaş detay paylaşabilir mi?
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    Birde kanallar birbirleriyle reyting savaşındalar çok ciddi bir şekilde haftada 2 yeni dizi başlıyor 2 dizi bitiyor en az Kurtlar Vadisi bölüm başı 2 milyon lira alıyor ama Formula 1 gibi reyting getiricek bir şeyi yayınlamıyor ya hakikaten yazık yahu.
  • D smart abonelerinden birine nisan ayina kadar yayin bizde eger haftasonu yayin olmazsa bizi arayin demisler bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliosman2323 kullanıcısına yanıt
    Hikaye bunlar ya öyle birşey olsa
    D-smart derdiki Nisan ayına kadarki yarışlar bizde diye duyuru yaparlardı açıklama koyarlardı sitelerine millet bir bir kapattıyor D-smart'ı
    Ayrıca yayınları sunacak adam Serhan Acar'ın bile haberi yok beni yayın için aramadılar diyor.
  • Ulan Tivibu anlaşmış sevinsem mi kızsammı bilemedim aslında kızmam gerekir ama seviniyorum anasını satayım en azından Türkçe yayın hadi bakalım.

• Acaba yarışları tivibu go üstünden izleyebilir miyiz?Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Şimdi tivibu mu alacağız f1 için? Trt ile anlaşma olmaz mı yaa ?

• Tivi bu ne kadar

• Tivibu için iyi bir hamle ancak tvde hd olmaması üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield -- 13 Mart 2015; 21:12:41 >
  • Arkadaşlar,

dsmart tarafından 2015'te Formula 1 yayını bizde diyenler buraya yazabilir mi?
    bir de şu tarihte şu kişi dedi gibi detay gelirse süper olur.
  • Tivibu yu aradik simdi haberi yok cagri merkezinin

• Turktelekom onayliyor arkadaslar tvbu almis ancak fiyatlar ne alemde bilgisi olan varmi

En düşük paket !0 tl. Tivibu go paketi.

• tivibu almış, artık hem discovery ve nat geo kanalları hem şampiyonlar ligi hem de formula 1 aynı platformda, sonunda parasının hakkını verecek tivibu
  • Hay platformuna ya.bi zevkimiz vardı arkadaş sürekli değişiyo.yayın hakkıymış bilmemneymiş.dağıt işte her yere lisansmı yaparsın paraylamı satarsın.adamlar özet görüntü bile koklatmaz.Oyuncak olduk abi platformların arkasında.hop oraya hop buraya.almıycaksın burunlarını sürtüceksin kalıcaklar öyle ama biz sazan gibi yine abone olmaya çalışırız

• quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

En düşük paket !0 tl. Tivibu go paketi.

Bende hem sabit telefon hatti hemde internet ttnet im var f1 ixin ne kadara patlar hocam

• En düşük Tivibu paketi 14.90 Maxi Paket. Kurulum ve 5 Liralık Tivibu Cep hediyeymiş kampanya dahilinde.

Tivibu Go var ayrıca internet izlemek için TTnelilere 4.90 TL gözüküyor şuanda içinde Tivibuspor HD var ama yinede arayıp net bilgi almak daha iyi
    http://www.tivibu.com.tr/
  • Formula 1 hakkinen + raikkonen di benim icin. raikkonen kovuldugu ferrari ye geri dondugu gun benim icin bitti, f1 de bitti.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.