Şimdi Ara

2015 SINAV SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili üyeler/arkadaşlar bölümümü beğenip üniversitemi beğenmediğim için 2015 ygs lys sınavına üniversite değişikliği için tekrar hazırlanmayı düşünüyorum bu sene puanım kesileceği için sınava giremedim internetten baktığımda 2015te sınav sisteminin değişeceğine dair açıklamalar görsem de net bir açıklamaya ulaşamadım henüz malum bu sınav işlerinede uzak kaldığımdan okulda hocalarına ya da dershanede hocalarına sorupta bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşımız varsa beni aydınlatabilir mi,11.sınıftaki arkadaşlarımızdanda yorum bekliyorum ya da seneye mezuna kalacak arkadaşlarımızdanda 2015 ygs+lys yapılacak mı yoksa farklı bir sistem mi olacak?

• büyük ihtimalle 2015 yılında büyük bir değişiklik olmayacak dershanelere 2015 eylüle kadar izin verildi onu takip eden 2016 yılında ama sınav sisteminde bayağı bir değişiklik yapışacak diye biliyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuları bildikten sonra sınav sisteminin ne önemi var sınav kalkmasın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: leravo

konuları bildikten sonra sınav sisteminin ne önemi var sınav kalkmasın yeter

Sınav kalkacak diyorlar.
  • kalkmıyor da ya 2015 sınav sistemi adında 200 konu var forumda yazmadan önce forumda arasan keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: tojourus

quote:

Orijinalden alıntı: leravo

konuları bildikten sonra sınav sisteminin ne önemi var sınav kalkmasın yeter

Sınav kalkacak diyorlar.

sanmıyorum ama herşey beklenir
  • Bölümünüzü sevdiyseniz yatay geçişi araştırın derim. Abim 2.senesinde üniversiteler arası geçiş yapmıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.