Şimdi Ara

2015 SONY ANDROİD TV (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.818
Cevap
83
Favori
299.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, konuya ortadan girecegim biraz, su an 50w807c kullanmaktayim, cihazdan cok memnunum.

Mevcut surumu 5.1.1 bildiginiz uzere bu surum ile 3D'yi farkli programlardan izleyemez olduk ve tv bariz yavasladi.

Bugun yeni yazilim diye tv uyari verdi fakat yukelemeden danisayim dedim. Iyilestirme olacagini hic sanmiyorum. Sizce yuklemeli miyim?
  • losthell kullanıcısına yanıt
    5.1.1 sürümüne sahipseniz başka programlar üzerinden 3D izleyebilirsiniz. 6.0 sürümüne geçerseniz izleyemezseniz. android yada ios telefon kullanıyorsanız. sony slideview programı üzerinde bulunan 3D tuşu ile 3D yi aktif hale getirebilirsiniz . yeni sürümde bu işe yaramıyor
  • 55w805c için askı aparatına ihtiyacım var, hareketli olması iyi olur, Hangi aparat kulanılmalı ?
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Ben duvar Tavsiye etmem, hem hava alması hem kablo girişleri vs için ama tercih sizin..
    Duvara direk yapışan modeller kullanışsız, portlar tamamen kapanır, Kablo takma çıkarma,usb vs zor olur..
    Örnektekine bezer duvardan açılabilen ve SAĞ-SOL Tv monte yeri ayarlı modeller var..Sabit vidalı modellerde Tv arkasındaki yuvaya tam oturması gerek..Harketli olanlarda daha kolay sanırım..

Örnek modeller...
    http://www.hepsiburada.com/tv-aski-aparatlari-c-17539

2015 SONY ANDROİD TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 14 Mayıs 2017; 10:47:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hazbek

50w805c de opera browser üzerinden webden dizi film vb video izlerken bi yandan görüntü oynuyor bir yandan sony nin dönüp duran yuvarlağı ekranda kalıyor arkada film oynadığı halde yuvarlak dönüp durmaya devam ediyor ve tüm seyir keyfinin içine ediyor bu yükleme belirten dönüp duran yuvarlağı kaldırmanın çözümü var mı acaba ?

Hocam selamlar, çözüm bulabildiniz mi? Beni de sinir eden bir durum da bu🙄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25gb ve 32gb lık bluray ripde motion flow açık izledim herhangi bir soruna rastlamadım. yaşadığınız sorun muhtemel codec ile ilgili

• tvnin usb girişi üzerinden mi izlediniz yoksa harici medya player ile mi izlediniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_er

quote:

Orijinalden alıntı: hazbek

50w805c de opera browser üzerinden webden dizi film vb video izlerken bi yandan görüntü oynuyor bir yandan sony nin dönüp duran yuvarlağı ekranda kalıyor arkada film oynadığı halde yuvarlak dönüp durmaya devam ediyor ve tüm seyir keyfinin içine ediyor bu yükleme belirten dönüp duran yuvarlağı kaldırmanın çözümü var mı acaba ?

Hocam selamlar, çözüm bulabildiniz mi? Beni de sinir eden bir durum da bu🙄

Chrome ve Flash Player (apk olarak kurun) bana göre en iyi web tarayıcı bunlar..
  • Manuel kanal ekleme nasıl yapılıyordu. Bir arkadaş çok güzel açıklamıştı ancak bulamadım. (50w805c)

• reklamları engelleyebilir musunuz.? ****, ublock kurdum fakat çalışmıyor . zaten tarayıcıdan filmi zor açıyoruz. bir de her yerde reklamlar var
  • Ben chrome ve Adobe Flash player kurdum denemek için..Dolphin vs denedim, en boy oranları tutmadı..

Reklam konusunu denemedim ama Pc de şunları kullanıyorum biraz iyi gibi..

AdBlock,AdBlock Plus--Chrome içinden kurdum, zaten chrome içinden kuruluyor, böyle deneyin isterseniz..

**Google ile aratın,
    chrome.google.com
    Error 404 (Not Found)!!1
    https://Chrome.google.com/webstore....
    olan linkten deneyiniz

chrome.google.com
    Adblock Plus - ücretsiz reklam engelleyici
    https://chrome.google.com/webstore/detail/****-plus/cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb?hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 16 Mayıs 2017; 17:46:57 >

• Teşekkür ederim, deneyeceğim.👍🏻

• Bein Connect Uygulamasını Yükleyen Oldumu, Nasıl Yükleyebiliriz ?
  • SONY KDL-50W805C bu tv nasıl arkadaşlar, hem ps3 hem tv, film için nasıl 3D sini de kullanacağım, fiyatı 2700 tl pahalımı kullanan varmı?
  • O fiyata alınacak en iyi Fiyat/Perfonmans Tv' sidir...

Fiyatın pahalı olması güzel olduğu anlamına gelmiyor..

Şu ayarları baz alarak üzerine ince ayar yapabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

O fiyata alınacak en iyi Fiyat/Perfonmans Tv' sidir...

Fiyatın pahalı olması güzel olduğu anlamına gelmiyor..

Şu ayarları baz alarak üzerine ince ayar yapabilirsiniz

http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/w800c/settings?uxtv=3dea

bana mı cevap verdinniz?

Sony KDL-43W805C
    SONY KDL-55W805C
    Sony KDL-50W805C

bu tv ler aynı özelliklere sahip sadece ekran boyutlarımı farklı .

• Sony son modellerde 43 ve 49 inch olanlar iyi değildir....(Görüntü olarak)

50W805C izleme mesafesi 3-4 metre için

55w805c izleme mesafesi 4 metreden büyük ise ideal..

Ben 50 aldım zira mesafem 2.20 gibi az büyük geliyor ama 50 inch Sd yayınlar için de Sınırın bir altı..55 inch ise Full HD ler için sınır, yani panel büyüdükçe görüntü kalitesi düşüyor..

Şimdi özellik konusu maalesef son modellerde 43,49 olanlar düşük özellikli..50W/55W olan özellikler aynı sanırım..Bir de 807 model var onda çerçeve gümüş, motion hızı az biraz daha fazla olabilir aynı modeller..

Ben kullanıyorum, fazla para verip sinir olmaya gerek yok..Zira mükemmel Tv üretmiyor artık sony, kaliteyi düşürdü o sebebple 50/55W805C-807C modeli alınabilecek son Full HD Tv..

D modellerinde panel hızı 50 , motion hızı 200 e düştü..

2700 Tl çok iyi fiyat, 3000 Tl civarı geziniyor (50W modeli)..tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 17 Mayıs 2017; 15:46:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

Sony son modellerde 43 ve 49 inch olanlar iyi değildir....(Görüntü olarak)

50W805C izleme mesafesi 3-4 metre için

55w805c izleme mesafesi 4 metreden büyük ise ideal..

Ben 50 aldım zira mesafem 2.20 gibi az büyük geliyor ama 50 inch Sd yayınlar için de Sınırın bir altı..55 inch ise Full HD ler için sınır, yani panel büyüdükçe görüntü kalitesi düşüyor..

Şimdi özellik konusu maalesef son modellerde 43,49 olanlar düşük özellikli..50W/55W olan özellikler aynı sanırım..Bir de 807 model var onda çerçeve gümüş, motion hızı az biraz daha fazla olabilir aynı modeller..

Ben kullanıyorum, fazla para verip sinir olmaya gerek yok..Zira mükemmel Tv üretmiyor artık sony, kaliteyi düşürdü o sebebple 50/55W805C-807C modeli alınabilecek son Full HD Tv..

D modellerinde panel hızı 50 , motion hızı 200 e düştü..

2700 Tl çok iyi fiyat, 3000 Tl civarı geziniyor (50W modeli)..tavsiye ederim

teşekkür ederim cevap için,
    ben özellikle 3D tv arıyorum, sonynin bu tv leri diğer tv lere göre gayet uygun fiyatlı, Vesteller ucuz fakat sony gibi olmayacağını düşünüyorum, yani 50 olanı alsam tv, film ve ps3 için yeterli gibi. 3D de istiyorum ki ps3 te bazı oyunlar var 3D oynamak istediğim, 3D nin film keyfini de çocuklarımla yaşarım diye almışken 3D olsun istiyorum.

• Bu tv lere bluetooth kulaklık bağlamanın herhangi bir yolu var mıdır?

Kulaklık protokollerini desteklemiyormuş sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: jamez

Bu tv lere bluetooth kulaklık bağlamanın herhangi bir yolu var mıdır?

Kulaklık protokollerini desteklemiyormuş sanırım.

Sony TV, Ses protokolu A2dp desteklemiyor..Konsol, Klavye gibi şeyler destekliyor..Bluetooth Transmitter cihaz alıp Tv Ses çıkışına takarsanız olur..Alıcı/Verici 2 taraflı cihazlar da var.. 2016 forumda tavsiye etmiştim, bir arkadaş kullanmış..

**Dikkat Verici özellik olmalı ki Bluetooth sinyal versin, Alıcı özellik te, BT sinyali alır (Ses sistemlerine takmak için) 2 taraflı Transmitter/Receiver olanlar iki işi de yapar

Pahalı ama güzel model: BT4.0, Aptx desteği var..

Ucuz,Türkiyede de bulunur, denemek lazım bilmiyorum:
    akakce.com
    Samsung Level Link EO-RG920B Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://m.akakce.com/p/?7262105&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

n11 üzerinde çeşitli cihazlar, TV ye takılanlara bakınız :
    www.n11.com
    Bluetooth Verici - n11.com
    http://www.n11.com/arama?q=bluetooth+verici

h.yozgatli @ 15 Ekim 2015; 10:20:45

Bu cihaz (TaoTronics TT-BA07) gayet başarılı powerbeats2 ile eşleştirdim, kendi bataryası var tv usbsinden şarj ediliyor, ses gecikmesi fark edilebilir derecede değil. 2 adet kulaklıkla aynı anda eşleşip ses gönderebiliyor ve mükemmel kalitede ses geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 18 Mayıs 2017; 9:31:58 >

• 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.