Şimdi Ara

2015 SONY ANDROİD TV (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.818
Cevap
83
Favori
299.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony 805c alicaktim hocam 100 hz de bu 4k hizli yayilirsa pişman olmayim diye dedim , kafam zaten allak bulak 3 aydir araştirmadayim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylcn

D modeli deeken hocam neyi kastettiniz? Bir de slim kasa galan diyor onu mu acaba? Babam için bakıyorum 3000 TL civarında bir sony modeli, siz ne önerirsiniz?

XD 7005 modeli..

49 inch zaten alınmaz X serilerinde bir anlamı yok..

50-55 inch XD8 veya XD9 --2016 veya X8C önceki yıl...Bu senenin E serilerinden bilgim yok..

Panel hızı en az 100 hz olmalı, motion hızı da 800-900 gibi olmalı..

4K izlenmeyecekse de 50W805C/807C serisi ideal (varsa 55 inch) mesafeye göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: CüktenAdaM

Sony 805c alicaktim hocam 100 hz de bu 4k hizli yayilirsa pişman olmayim diye dedim , kafam zaten allak bulak 3 aydir araştirmadayim:)

4K ne zaman yayılacak anlamadım? ben uzun zamandır takip ediyorum, Forumda 2013 Tv lerden beri 2017 = 4 yıl geçmiş sadece TRT 4K var, o da izleyene..

Digitürk tek kanal var ayda birkaç Futbol izleyene..

Uyduda varsa yabancı dil 4K..kim izler?

4k olsun en az 5-10 Kanal, ozaman düşünülür..4k, HDR, Android derken TV ler artık yazılım tutmaz oldu, ışık sızmaları, banding sorunları, bulutlanma..Android zaten tam oturmadı hala sorunlar var..Motion ayarları bozuldu..

Alın bir 8W805C veya X805C modeli bakın keyfinize

Herşeyi bırakın X serilerinde (4K) modelleri, SD yayın desteği yok..Sadece 1080p ve 4K izlerseniz, o da gercek 1080p ve kaliteli 4K olacak..o zaman belki güzel gösterir..yayınlarımız hala 720p seviyesi bile değil..4K ya da yükseltmez Tv bunu..Aldatıcı reklamlar bunlar...ne izlersen 4k ya yükseltiyor diyor satıcı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 1 Mayıs 2017; 23:20:0 >

• Evde tüplü tv var halen hocam :) bizimkilere supriz yapip bi göz zevki yasatayim dedim 3 ay gecti alamadim daha bisey , va panel 100hz fjyatlar ucuk , flhd w805c var duzgun o da fulk hd yani ben bi aldim mi 10 sene elemem tvyi bisey olmadikca senin tavsiyen ne olur oyun felan oynanamayacak, sadece teledunyadan tv uzlenecek?

• Anladim hocam sagolun internet disinda bi magzada 805c buluraam alayim o zaman

• CüktenAdaM kullanıcısına yanıt
    50W805c kullandığım TV, teledünya Üst Paket, Vizyon Kanallar çok güzel..

Gözü kapalı alın..Çok mükemmel Tv değil ama Hangisi mükemmel ki? XD9 modeli bie (7000-8000 TL ) olanda sorun var çok kişi elden çıkardı..

2600 TL civarına kadar indi ve Fiyat perfonmans TV si W805C/807C..

Full HD olsun, 4K yokki? FHD Tv, SD-HD aralığındaki görüntüde daha başarılıdır
    Ama şu var şuanda Son yazılımla beraber bazı sorunlar var..Düzelmeyen hatalar mevcut...İlk Androidtten beri farklı hatalar var değişik şahıslarda..Alırsanız güncelleme yapmayın..

İnternetten 14 gün iadeli alın ki problem olursa hemen geri verin..Magaza alımında geri almazlar..

Teknosa internet mesela..hepsiburada sormanız lazım..G.Gidiyor, n11 bunlara da sormanız lazım 14 gün koşulsuz iade..

Magazadan da temiz bulursanız fiyat 50 inç için 2600-3000 gibi tabi kampanyalara göre değişiyor.. 3000 + üzeri de olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

D modeli alınmaz.. 200 Hz motion,50 Hz panel hızı?? Aman..hataya düşmeyin

Üst modeller 4bin en az... 3bine bu alet kaçmaz.

• 3 bin butce. Var sony 50w80c de gelmis izmir vatana 7005 de gelmis bakalim yarin gidio bakicam alicam 2isinden birni artik

• Benim aklıma da 805c modeli yattı hocqm sağolun gerçekten f/p ürünü gibi duruyor. Zaten bunu babam için alacağız halen tüplü tv kullanıyordu bu nedenle 4K falan hiç önemli değil hele bi de SD yayın performansı kötüyse x serisinin bir esprisi kalmaz benim için. 805c de dikkat edilmesi gereken bir seri vb durum var mı? 50 inç ile 55 inç arasında fiyat haricinde kalite farkı var mı? Bu seri fazlasıyla işimizi görür gibi. Fiyatı denk getirirsem bu hafta alacam. Kaç gibi yakalarsak iyi fiyat olur 50 ve 55 için?

• eylcn E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bildiklerimi yazayim 50 ile 55 arasinda goruntude fark yok sadece boyut . 55 inc giittigdiyir delqn 2700 civari 50 inc magzada 2700 2800 degisiyor

• eylcn E kullanıcısına yanıt
    Geçen senenin ürünü, belki daha önce de olabilir..Varsa depoda kalan olabilir ama Teşhir, kullanılmış olma riski de olabilir buna dikkat edin...50/55 arasında kalite farkı olmaz,izleme mesafesi 4-5 metre ise 55 ama 3 metre gibiyse 50 iyidir..

807 serisi de var, 805 den farkı Gümüş kasa olması...Bir de motion hızında az değişiklik olabilir..

Fiyat değişiyor..Ama eski ürün olduğundan araştırıp en uygunu almak gerek...Eski ürün olduğundan Fiyat düşer beklentisine de girmeyin..Sonylerde fiyat düşmez çok..Sağlam bir yer olsun buna bakın
  • RTINGS.com
    Sony X700D Review (XBR49X700D, XBR55X700D)
    http://ca.rtings.com/tv/reviews/sony/x700d

X700d'de 4k var hdr var. Ne kadar kanal yok, daha yaygınlaşmasa da birgün yaygınlaşacak. Netflix denedim, 4K diziler gerçekten çok farkediyor.

Bundan önce canımdan çok sevdiğim KDL-40HX720 model makinam vardı. motion 400 / 200hz. 2011 senesinde almıştım 6 sene bile tam olmadı birgün panel arızası çıkardı. Önce flickering sorunu sonra Tcon değişimiyle her yerde olan yatay çizgiler... O zaman baya para vermiştim Sony olsun iyisi olsun diye ne oldu ? 6 sene sonra güle güle.

Şimdi piyasada 1000 liralık Hi level 4k tv'de var. 30bin liralık Sony'de. Benim kendi şahsi görüşüm eski aletimden daha iyi ve daha çok özellik barındırıyor. Daha detaylı incelemeyi yukardaki linkten okuyabilirsiniz.

Bu alet de 5-6 sene sonra yalan olacak o yüzden piyasadaki en normal fiyata iyi ürün aldığımı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: lakers45

quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

D modeli alınmaz.. 200 Hz motion,50 Hz panel hızı?? Aman..hataya düşmeyin

Üst modeller 4bin en az... 3bine bu alet kaçmaz.

Bu aletin neyi kaçmaz?? 50 hz panel diyorum..100 Hz panel yanında 50 ile ne izleyeceksiniz? Hareketli sahnelerde nasıl olacak..

Motion Hızı 200 diyorum..800-900 hz yanında 200 nedir ki?

4K olması ki 49 inchte 4K izlemek ile 1080p izlemek arasında çok bir fark görülmez...

4K, en az 55 inch ve üstünde olur, o da görüntü bozulmaların engellensin diye..

Peki 4K dediğiniz şey sizce :

Tam diyafram 4K 4096 × 3112
    Digital sinema 4K 3996 × 2160

hangisi? 2160 en düşük olanı diyelim, ama Hevc/H265 kodlama ile daha düşük çözünürlükte sıkıştırıldı ise, ona da 4k mı diyeceksiniz, yoksa 1080p den biraz yüksek mi?

4K olayını fazla büyütmeyin gözünüzde..Netflix 4k yayını bile 1080p görüntüden kötü deniliyor Amerikada izleyenlerin yorumu..

**Ama ille 4K olsun düşük model olsun derseniz alın başka..Ama hiç bir espirisi getirsi olmadığı gibi, 50Hz/200Hz ile düşükten de düşük bir panel..UCUZ diye TV alınmaz..

• lakers45 kullanıcısına yanıt
    Hocam 50Hz panelin neyini savunuyorsunuz anlamadım?? 4 değil 8K olsa ne anlamı var..

4k yı eleştirmiyoruz XD7 serisi zaten düşük özellikli, bir de 4K yayın yok, izlenmeyecekse, SD-HD aralığında 4K lar başarısız ise,49 inchte 4K olmaz ise neden sizin Tv alınsın? Yapmayınız..

Alınacak ise 55XD8 veya öncesi senenin 55X8C alınabilir..

Siz almıssınız hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 2 Mayıs 2017; 0:24:12 >
  • Sorunumu çözdüm sanırım.Hdmi kablosu ve birkaç ayarla renk değişimi sorunu ortadan kalktı.Usb ile devam eder mı bilmiyorum ama hdmı varken usbye pek ihtiyaç yok açıkçası.

Destek veren herkese teşekkür ederim.Zahmet edip zaman ayırıyorsunuz.Buradaki bilgi desteğini teknik servisler bile vermiyor uğraşmıyorlar.

Çok teşekkürler.

Sony 55W805C modelini ben de tavsiye ederim. 4k TV uzunca bir süre işlevsiz olacak yaygınlaşması 4-5 yıl daha sürer en az ,bizdeki kanallara gelmesi bence 8-10 yıl bile sürebilir.

Şundan emin olabilirsiniz 4k yayına kadar bu fiyattaki tüm 4k tvlerden daha iyi görüntü veriyor. İki ayrı Tv'de yan yana deneyin 1080p lik film açın daha iyi görüntü verdiğini göreceksiniz.4k tvler 300 basan arabalara benziyor.300 basar ama o hıza ulaşacak yol yok.Ustelik dediğim gibi 4k yayına kadarki alt seviyelerde bu TV benzer fiyattaki 4k tvlerden daha iyi görüntü veriyor.

• Yarin gidip vatandan 50w805c modeli alcam arkadaslar , varmi dikkat etmem gereken hususlar veya orada yapmam gereken biseyler

Kullanım saati, Teşhir olmasın da..Eski seri zira...Bunları da açmadan kurmadan göremezsiniz..

Kurulumdan sonra GÜNCELLEME yapmayın, ben kendim yaparım deyin..Zira Son güncelleme ile bazı problemler oluştu...

Şu ayarları baz alıp, üste ince ayarlar yapabilirsiniz...Dikkat, her giriş, dahili USB, Web...vs için Ayarlar değişiyor bunları not alın..Örnek Harici Playerde Arka aydınlatma 5 ise, Play Stationda 10, başka cihazda 15 olabilir..kanalların Işık/Parlaklık seviyeleri de değişken..Orta ayar bulursunuz..

Renk=STANDART olarak kullanın..,

• plex kodi gibi harici video izleme programları ile 3D filim açabilen var mı ? tv nin kendi video izleme kısmı dışında başka programlar ile 3D izlenmiyor
  • Bu 3D nasıl aktifleştiriliyor 2 adet Bt-400 gözlük aldım youtubedan 3D moduna geçtim. ama gözlük bir türlü aktifleşmiyor bilen var mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.