Şimdi Ara

2015 SONY ANDROİD TV (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.818
Cevap
83
Favori
299.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha önce bağlanıp seyrettiğim Netflixe artık giremiyorum.
    Bağlan dediğimde ekran kararıyor ve hiç bir işlem olmuyor.
    Ne yapmam gerekiyor bu olay başına gelen oldu mu acaba ?
    Ağa tekrar girip bağlanıyorum ve internet ile ilgili tüm işlmeler çalışıyor sadece NETFLIX çalışmıyor :(
    Teşekkürler
  • şu işlemleri yapabilirsin. uygulamalar bölümünden netflixe tıklayın uygulamayı durdur seçeneğine basın . tv nin kapatma butonuna 5 saniye kadar basılı tutup kendini yeniden başlatsın.netflix güncel değil ise google playden güncelleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathology_ -- 11 Haziran 2017; 23:11:16 >
  • Arkadaşlar telefonda görünen bazı YouTube videoları televizyonda (YouTube uygulamasında) görünmüyor. Mesela Payitaht Abdülhamid 16. bölüm telefondaki YouTube uygulamasında çıkıyor ancak televizyonda çıkmıyor. Bunun bir ayarı filan mı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artanistarsonis kullanıcısına yanıt
    Tv internetine ethernet kablosuyla baglanin veya wireless agini degistirin(telefonu baglayip deneyin mesela)

• techturch T kullanıcısına yanıt
    20 dakikadan uzun videolar ayarı açık mı bi ona bakın

• dj_yuxexes D kullanıcısına yanıt
    Öyle bir kısıtlama yok. Önceki bölümler görünüyor. Çok kez 2 saati aşkın uzunluktaki dizileri izledim.

• Harici hard diskten oynattigim filmlerin altyazilarinda turkce karakter problemi cekiyorum. Cozum onerisi var midir?

• gios G kullanıcısına yanıt
    Hangi player ile izliyorsunuz

• vlc kullaniyorum. iki kez denedim fakat pcde oldugu gibi kodlama secemedim ayarlardan, gozumden kacan bir sey olabilir mi? Kodide de olmadiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: gios

vlc kullaniyorum. iki kez denedim fakat pcde oldugu gibi kodlama secemedim ayarlardan, gozumden kacan bir sey olabilir mi? Kodide de olmadiydi

Tv den Kod 1254,

VLC den de Windows 1254 yapın

**srt dosyasını açıp (notepad) farklı kaydet -UTF8 seçin

Toplu çevirmek için UTF-8 Converter var ama link bulamadım resim altta

2015 SONY ANDROİD TV

2015 SONY ANDROİD TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 19 Haziran 2017; 21:46:10 >

• Son gelen güncellemeyi yükleyen oldu mu 3.885 sürümü sanırım 4K olan modelleri daha çok ilgilendiriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az once Tv yeni güncelleme uyarısı yaptı, varmi bu güncellemeyi yapan içeriği nedir ?

• Ben güncelledim arkadaşlar, fark edebildiğim bir değişiklik olmadı. Bilginize.
  •  2015 SONY ANDROİD TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 11 Ağustos 2017; 13:23:17 >
  • Arjadaslar bu aralar bir kampanya var midir?

Uygun alan, uygun satan boryer?

• 50W805 veya 50W807 alınacaktır. Satan varsa bana PM atabilir mi?

• sony kd-49x8305c'yi 2016 Ocaktan beri kullanmaktaydım. Geçen gün ekranın ortasında siyah birbirine çok yakın 3-5 çizgi çıktı, bikaç gün sonra da aynı çizgilerin daha altında benzer çizgilerden çıktı ve ilgili çizgilerden ekranın en altına kadar olan görüntüde gitgel tarzı 2 sn de bir ekran kayması oluştu.

Garantisi 2 yıl allahtan, servisi aradım geldiler, söktüler gittiler. Nasıl bir süreç izleniyor ve bu durum sıklıkla oluşuyor mu diye sorduğumda, incelenmesi gerek ve sonra da tamiri olur muhtemelen dediler, değişim olmaz, bikaç ay geçseydi değişim olabiliyordu vs dediler.

Servise geçen hafta vermiştim, ses seda çıkmayınca sony iletişim merkezini aradım, dedim ne durumdadır vs? Yurtdışından parça talep edilmiş şeklinde gözüküyormuş sistemde, ilgili parçanın Türkiye'ye gelip değişimini bekleyeceğiz artık.

Benzer sorunu yaşayan var mıdır? Ne kadar sürmüştü tamir süresi ve maksimum ne kadarlık bir tamir süresi vardı bu işlerde? (bunun yasal genel bir süresi vardı yanılmıyorsam 20 ya da 30 işgünü gibi, bilen varsa aydınlatırsa sevinirim)

Garanti süresi parça değişiminden sonra sıfırlanıyor mu? (yani gene benzer bir sorun yaşarsam 1 yıl sonra mesela normalde ürünü satın aldığım tarihten itibaren 2 yıl geçmiş ve garanti süresi bitmiş olacak)

aklıma takıldı gece gece...bilen yanıtlarsa sevinirim, teşekkürler.

• Arkadaşlar benim televizyonum 55w805c. Son zamanlarda dahili uydu alıcısında kanal geçişleri aşırı yavaşlamaya başladı. Aynı sorunu yaşayan ve çözümünü bilen var mı acaba? Yoksa mecbur format mı atacağım?

• Merhaba. 49xe8005 aldim ve digiturk diledigin yerde kullanarak bazi dizileri izle ek istiyorum. Bunun nasil yapilacagi konusund yardimci olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laridem -- 10 Ağustos 2017; 15:20:11 >
  • Merhaba. Bugün tvye laptop bağlamayı denedim. 1. ve 4. HDMI üzerinden tv algılamadı. PS3 ve uydu cihazının bağlı olduğu 2. ve 3. HDMI dan direkt algılıyor.

1. MHL ve 4. ARC yazan HDMI lara bağlanmadı. Gerçi HDMI kablo da en uyduruk eşantiyon olarak verilen kablolardan.

2. HDMI PS3 ün orjinal kablosu. (Bağlanıyor)

3. HDMI uydu cihazının Philips marka kaliteli kablosu. (Bağlanıyor)

Sizce durum kablodan mı yoksa bu MHL ve ARC yazanların ayrı bir özelliği mi var.

İyi günler dilerim ...

• 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.