Şimdi Ara

2015 SUBARU LEGACY

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Her ne kadar ülkemize son 2 yıldır Legacy araç getirilmemekte ise de (nedenini anlayamadığım bir şekilde) Subaru 2015 model Legacy aracını yarın 2014 Chicago Auto Show'da lansmanını yapacak.
    Resimlerini doğrudan ekleyemediğim için linkini paylaşıyorum.

http://www.autoblog.com/photos/2015-subaru-legacy-leaked-photos/#photo-2187433/

Aracın teknik özellikleri hakkında detay bir bilgim yok, Türkiye'ye getirilip getirilmeyeceğini de bilmiyorum. Ancak ben aracın dış dizaynını mevcut versiyona göre daha başarılı buldum.

Eğer yeni araç Levorg'da kullanılacağı açıklanan turbo beslemeli 1.6 LT hacimli motor yeni Legacy'de kullanılacak olur ise yüksek ÖTV oranına takılmadan ithal edilebilecek bu araç bence , VW Passat, Honda Accord başta olmak üzere orta-üst sınıfa bir hareket ve bakış açısı getirebilir.

Tabi ki TR'ye sayın Bayraktar getirmeyecektir bu aracı. Dolayısıyla ölü doğan bir konu başlığı da açmış olabilirim:)

• ne içi ne dışı güzel.

WRX ve Levorg ile yakaladıkları harika tasarımı neden bu araca aktarmamışlar anlam veremedim.
  • tasarımı bana göre güzel. Ancak 2008-2009 modellerindeki gibi sağda ve solda egzoz olsa daha güzel olurdu.
  • bu fotolar aracı göstermiyor bence lansmanı görmek lazım, 2-3 saat var heralde tanıtıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 6 Şubat 2014; 15:12:21 >
  •  2015 SUBARU LEGACY  2015 SUBARU LEGACY

2015 SUBARU LEGACY  2015 SUBARU LEGACY

2015 SUBARU LEGACY  2015 SUBARU LEGACY

• 2.5-liter, horizontally opposed (boxer) four-cylinder: 175 horsepower, 174 pound-feet of torque

• 3.6-liter horizontally opposed (boxer) six-cylinder: 256 hp, 247 lb-ft of torque

• CVT and all-wheel drive are standard.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 6 Şubat 2014; 21:23:58 >

• yildiz kullanıcısına yanıt
    turkiyede legacy tamamen bitmistir artik

• ne zaman gelir acaba
  • Yeni Subaru Levorg için kullanılan 1.6 Turbo ve 2.0 Turbo versiyonları üretilirse seneye kadar gelir.

Aksi halde 2.5 lt. ve 3.6 lt. motor ile bu ülkedeki vergi sistemi nedeniyle imkansız gibi..
  • Aracın tasarımı mükemmel gözüküyor sadece arka farları daha iyi yapılabilirdi
    Araca tüm güvenlik paketlerini koymuşlar ( otomatik frenleme şerit takip sistemi kör nokta vs vs )
    2.5i Premium, 2.5i Limited, 3.6R Limited motor seçenekleri var. Bu motorlarla Türkiye pazarında kaybeder. 1,6 motor ve turboyu koyarsa bu araç Türkiye pazarında tutulur.
    daha detayla bir bilgi isteyen arkadaslar http://www.subaru.com/vehicles/legacy sitesinden bakabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir_vatansever -- 27 Haziran 2014; 12:57:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.