Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Temmuzun sonu icin yapti. Fiyatlar suan pahali ne yazikki sona kaldik.3geceye 700 verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı uygun güzel bir yer var mı acaba tavsiye edebileceğiniz?
    2kişiyiz
    plajı olsun yeter :)
  • İki kişi tavsiye balayı tatili için neresi olabilir plajı olsun iyi bir yer olacak tabiki balayı olduğu için tavsiyelerinizi bekliyorum
  • arkadaşlar alanyaya 3 arkadaş gideceğiz, merkezde olmasını istiyoruz zaten merkezdeki gece klüplerine takılıcaz otelde açık bufe yemek olsa yeter nereyi önerirsiniz. 4 gece kalacağız tolamda 2000 butce var konaklama için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

Arkadaşlar alkolsüz bir yer önerisi olan var mı 50 yaşında kapalı bir bayanın rahat edebileceği sıkılmayacağı bir yer arıyorum 3 kişilik eşim ben ve annem. Yani aynı zamanda gençlere de yönelik olmalı:)

Hocam Selge Beach Resort tan ( Side ) bayramdan sonraya rezervasyon yaptırdım. Nette yorumları iyi.

Bakalım inşallah pişman olmayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Merhabalar.

Eylül ayında balayı için çocuk kabul etmeyen bir yer tavsiyesi istiyorum.

Çocuğun ne zararı var ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: prof.intörn

Selge beach resort spa da tatil yapan yapmayı düşünen var mı

Hocam bayram sonrasına rezervasyon yaptırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuventhh

quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Merhabalar.

Eylül ayında balayı için çocuk kabul etmeyen bir yer tavsiyesi istiyorum.

Çocuğun ne zararı var ki?

Rahat bir tatil yapmak 4-5 günde olsa kafa dinlemek. Yoksa çocuklarla sorunum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narki

arkadaşlar pegasos world e giden varmı acaba aranızda. Ağustos'un ilk haftası rezervasyon yaptırdım. Oda ipucu ya da bilmemiz gereken birşey var mı..

Gecen hafta oradaydim.

Temizlik : Ortalama. Ne cok kirli ne cok temiz diyebilirim.

Yemek : Cesit sayisi bol ama lezzet idare eder. Yemek konusuna cok takilmazsaniz sorun yok. Tatlilar ortalama alti.

Alkol : Hersey dahil otellerde ictigim en kotu alkollu icecekler burdaydi. Bira su gibi, kokteyller serbet gibi. Zaten ucretsiz kokteyl cesidi de cok az.

Havuzlar : Sayi ve boyut olarak fazlasiyla yeterli. 4 tane cocuk havuzu var, hepsinde de kaydirak, vs oyuncaklar var. Aquapark guzel. Ama sabahin 7'sinde yer kapmazsaniz, kendinize en ucra koseden sezlong begenirsiniz.

Personel : Guleryuzlu ve yardimcilar. Problem gormedim.

Ekleme : 5. Bloktan oda verirlerse degistirtmeye calis. Ortak alanlarin hepsine uzak.

Sormak istedigin baska konu olursa mesaj atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nor -- 5 Temmuz 2015; 22:20:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar, Güzelçamlı beldesi için konaklama tavsiyesi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuventhh

quote:

Orijinalden alıntı: prof.intörn

Selge beach resort spa da tatil yapan yapmayı düşünen var mı

Hocam bayram sonrasına rezervasyon yaptırdım.

Kaç günlüğü ne kadara yaptırdıniz
    İzlenimlerinizi paylasirsiniz umarım. Arkadaşım gitti memnun kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Paulownia

Fiyatı uygun güzel bir yer var mı acaba tavsiye edebileceğiniz?
    2kişiyiz
    plajı olsun yeter :)

didim temple beach otel var bildiğim günlüğü tahminim 100-120 arası bi fiyata kalabilirsiniz
  • Yav beyler Marmariste yokmu denize sıfır otel tavsiyesi edecek ? Bu hafta içi rezervasyon yaptırmam lazım......
  • arkadaşlar oteli en uygun nereden alabilirim önerebileceğiniz bir site varmı yeva nasıl uyguna getirebileceğim konusunuda bilgisi olan varmı
  • merhaba arkadaşlar biz üç kafadar bodrum, marmaris veya kemer taraflarından birinde tatil yapmayı planlıyoruz. çok pahalı olmayan herşey dahil konseptinde aile oteli olmayacak şekilde önerebileceğiniz oteller var mı?
  • arkadaşlar bookingden daha önce rezervasyon yaptıran varmı bir kaç sorum olacaktı ?
    Şimdi ben marmarisde bir otelden rezervasyon yaptırdım mika turda otel dolu gösteriyordu 1 ay önce o tarihler arasında fakat bookingde 3 oda vardı ben bookingden rezervasyon yaptırdım parayıda gidince ödeyeceğim. otelide aradım rezervasyon olduğunu söyledi oteldeki arkadaş ve gelmeden 1-2 gün önce bizi arayın dediler. Bir sıkıntı olurmu yani oraya gidince
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

bu sene bi degisiklik yaptim tatil yeri ,otel vs arayacagima gittim 7 yildiz otel konseptli bi projeden ev aldim artik bana hergun tatil.tabi insallah hersey sorunsuzca hallolur ,daha tasinmadim. : )

Hangi proje o hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

Temmuzun sonu icin yapti. Fiyatlar suan pahali ne yazikki sona kaldik.3geceye 700 verdim.

Denizi nasil acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

bu sene bi degisiklik yaptim tatil yeri ,otel vs arayacagima gittim 7 yildiz otel konseptli bi projeden ev aldim artik bana hergun tatil.tabi insallah hersey sorunsuzca hallolur ,daha tasinmadim. : )

Hangi proje o hocam

www.saklihankonaklari.com

haftanin 7 gunu havuz hemde ev ortaminda nezih bi sitede yasamak cok farkli allah hepinize nasip etsin :)

ayrica isin ilginci onlarca otele gitmisimdir ancak havuz temizligi olarak bu kadar dikkat edildigini ilk burda gordum.saat basi 1 barda k su alip test ediyolar en ufak seyde bosaltip hijyeni sagladiktan sonra tekrar aciyolar kullanima.
     2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler 2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler 2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 6 Temmuz 2015; 16:04:24 >

• RevivaL kullanıcısına yanıt
    Artik tatilden sonra hattlatirsaniz yazarim.

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.