Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denize sıfır değil ama uzak da değil. Arada 150 mt yürümek gerekiyor ki ben hiç bir zorluğunu görmedim. Denizle ilgili handikap sadece plaj taşlık.Kemer sahili biraz taşlıkdır. Kum değildir. Sadece Moon light diskonun sahili kumdur. Geri kalan kemer merkezin sahil kesimi için deniz ayakkabısı kullanmak en iyisidir. Ben yıllardır zaten deniz ayakkabısı kullanan biriyim . Bu sefer yanıma almayacağım tutmuş :)) Bir tek o sorun teşkil etti. Taşlar yürürken ve denize girerken rahatsız eder insanları. Kemer denizi çok temizdir ayrıca.Taşlar hangi otele giderseniz o bölgede aynı handikap söz konusu.

Açıkcası ben 2 sene evvel kaldığımda aynı tesisi bu kadar övecek bir yorum bırakmamıştım Tripadvisora. Çünkü eksiklikler vardı. Kaldı ki crystal grubuna ilk konaklamamdı. Ama geçen süre içinde iyi yönde bir çok gelişme olmuş otelde. Bir kere odalar yenilenmiş. Banyoları eskiydi ve ben bile şikayetçi olmuştum yazımda. Hatta kaldığımız süit odanın jakuzisinin motorunun gereğinden fazla sesli çalıştığına kadar yazmıştım. Bu sefer aynı oda da yine kaldım. Adamlar jakuzinin motor sesini bile halletmişler. Utandım soramadım. Motoru mu değişti jakuzinin diye :))))

Okuduğunuz yorumlara saygım var ama ben gördüğümü ve genel türk turizmindeki çıtaya ve ödediğimiz rakamlara bağlı objektif değerlendiren biriyim. Hatta işletmeciler açısından kıl müşteri denilebilecek kadar da dikkatli ve titizimdir. Beni memnun edebildiyse bu tesis garanti verebilirim bir çok kişi memnun kalacaktır. Bu şahsi fikrimi tesiste konaklarken başka konaklayanlar memnuniyetlerini ifade ettikleri içinde gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Fazla söze gerek yok ama detay vermek gerekirse gördüğüm en temiz otellerden biriydi. Yemek kalitesi parasının bariz üstündeydi. Personel özellikle üst kademedi arkadaşlar çok profesyoneldi. Kesinlikle işlerini severek yaptıkları ve samimi oldukları belli. Ben birçok otel genel müdürü tanıdım. Bu otelin şu an ki Gn. Müdürü kadar mesleğine ve konumuna yakışanını az gördüm. Ne hödük genel müdürler gördük bir bilseniz. Bu işlerin arka planında da nasıl işlediğini iyi bilen biriyim. Sezarın hakkını sezara veririm . Bu sezon için buraya giden kazançlı çıkar. Zaten otel full çekiyordu ben ramazan öncesi gittiğimde. Bu sene aslında Otelciler için iyi bir sene değil. Ancak adamlar sezon şöyledir böyledir demeden işlerinin en iyisini yapmaya çalıştıklarını bizzat görünce takdir etmemek elde değil.

• Arkadaşlar merhabalar.

Ben Kurban bayrami icin tarihlerinde eylul olmasi nedeniyle antalya civari dusunuyorum.

Antalyada hersey dahil 24 eylul giriş 27 eylül cikisli bir yer arıyorum. Ben genelde yazlikci birisiyim ve surekli bodrumdayim haftaya da bodrumda olacagim ama kurban bayraminda 2 kisi olacagim ve nezih biryer dusunuyorum. Kampanyali vs olan yer varmidir ?

Yada nerelerden arastirilir bana yardimci olursaniz sevinirim.

Ayrica arabayi ankaradan kiralayip antalyada teslim etme imkanim oluyormu oyle bir kiralana sistemi varmidir. Belki bilen cikar diye buraya yaziyorum ama konuyla alakasiz oldugunu biliyorum.

Ana konu 24 27 eylulde tatil alternatifi ve kampanya uygun fiyata hersey dahil tercih ederim. Yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kişi başı gecelik 150 tl yi geçmeyecek şekilde balayı için side manavgat belek civarı otel arıyorum 07 ekim giriş, 11 ekim çıkış olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Orijinalden alıntı: Jonathanlivinston

bu sene form olarak komple Crystal Water World de olacaz sanırım =)

Bu arap ve suriyeliler encok hangi ayda geliyor acaba

Ben 23-28 mayisa rezervasyon yaptirdim hocam saniyorum ki ramazandan sonra gelirler araplar ama gordugum kadariyla otel cok buyuk toplam 13 tane binasi var sanirim ve bir cok yemek bolumu varmis cok da sorun ollacagini sanmiyorum gidip geleyim yorumumu da yaparim

Hotel Hakkında yorumunuz nedir hocam Detaylı bir şekilde Alabilirmiyim

• Arkadaşlar bayram günü Antalya ya tatile gitmeyi düşünüyorum. Yani 17 sinde. Şimdi bayram da 3 gün izinliyiz 2 gün de ek izin alırım böylece 5 günlük bir tatil yapmış olabilirim. Sizce bayram da gitmek mantıklı mıdır? Çok kalabalık olmasın sonra... ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Orijinalden alıntı: Jonathanlivinston

bu sene form olarak komple Crystal Water World de olacaz sanırım =)

Bu arap ve suriyeliler encok hangi ayda geliyor acaba

Ben 23-28 mayisa rezervasyon yaptirdim hocam saniyorum ki ramazandan sonra gelirler araplar ama gordugum kadariyla otel cok buyuk toplam 13 tane binasi var sanirim ve bir cok yemek bolumu varmis cok da sorun ollacagini sanmiyorum gidip geleyim yorumumu da yaparim

Hotel Hakkında yorumunuz nedir hocam Detaylı bir şekilde Alabilirmiyim

Hocam onceki sayfalarda yorum yapmistim mobilim su an bakamiyorum yarin bilgisayara gecince bulabilirim genel olarak memnun kaldik kotu yani ince uzun bir yapida olmasindan dolayi cok yurume mesafesi var

• Arkadaşlar 1500-1800 TL aralığında otel rezervasyon yaptıracağım. Avantajlardan yararlanarak en uygun fiyata nasıl getirebilirim. Mesala bildiğim tek şey avantajix den almak para iadeli. Bunun gibi farklı taktikler varsa yardımcı olabilirmisiniz?
  • Selam arkadaşlar. 21-26 temmmuz arası antalya kemer civarı deniz kenarındaki otellere bakıyorum.Karar veremedim henüz, geç kaldığımın da farkındayım 2 kişi 2500 tl civarı hangi oteli önerirsiniz? Aşağıda bir kaç otel yazdım. Bunlar ve bunların dışında önerebileceğiniz oteller var mı? Şimdiden teşekkürler.

Queens Park Turkız Kemer

Limak Limra Hotel

Labada Beach Hotel

Camyuva Beach Hotel
  • 2artı8 2 kullanıcısına yanıt
    Limak da kaldım tavsiye etmem deniz çakıl ayakkabısız girilmez havuz başı şezlong sabah dan kapılıyor yemek saatleri komedi koşturmaca yemek var içecek yok bekle dur içecekler kalitesiz tatlı lar 3 sınıf o kadar kötü otel eski odalar mobilyalar dökülüyor fiyatının yarısı etmez

.

• Arkadaslar yarin eftelya aqua ya gidiyorum. Bu otel hakkinda bilgisi olan var mi?

• beyler 5 gecelik mümkünse türk ve almancı olmayan kaliteli düzgün hotel önerebilecek var mı mümkünse tatilden yeni gelip ortamı görüp geçiren
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkiran

arkadaşlar bookingden daha önce rezervasyon yaptıran varmı bir kaç sorum olacaktı ?
    Şimdi ben marmarisde bir otelden rezervasyon yaptırdım mika turda otel dolu gösteriyordu 1 ay önce o tarihler arasında fakat bookingde 3 oda vardı ben bookingden rezervasyon yaptırdım parayıda gidince ödeyeceğim. otelide aradım rezervasyon olduğunu söyledi oteldeki arkadaş ve gelmeden 1-2 gün önce bizi arayın dediler. Bir sıkıntı olurmu yani oraya gidince

ben çok kullanıyorum. Şimdiye kadar hiç problem olmadı.
    Geleceğinizi teyit etmekte fayda var. Hangi odayı ayırttıklarını vs. öğrenin. İstekleriniz varsa telefonda bildirin.
  • Beyler;

Bodrum bölgesinde güzel sakin bir otel tavsiyesi olan var mı? (daha çok yeşil daha az mermer)

7 gece için LUvi hotel 2500 tl. 30/08- 06/09. her şey dahil iyi gibi duruyor, otel hakkında bilgisi olan var mı?

Ya da yine ege bölgesinde alternatif bir tatil-rota fikrine de ayrıca açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2artı8

Selam arkadaşlar. 21-26 temmmuz arası antalya kemer civarı deniz kenarındaki otellere bakıyorum.Karar veremedim henüz, geç kaldığımın da farkındayım 2 kişi 2500 tl civarı hangi oteli önerirsiniz? Aşağıda bir kaç otel yazdım. Bunlar ve bunların dışında önerebileceğiniz oteller var mı? Şimdiden teşekkürler.

Queens Park Turkız Kemer

Limak Limra Hotel

Labada Beach Hotel

Camyuva Beach Hotel

Merhabalar Haziranın 20 sinde 6 gün Kemerde Akka Antedon otelde 2 yetişkin 2 cocuk olarak kaldım,Otel denize sıfır ve Uhd şeklinde hizmet veriyor.Müşteri odaklı çok memnun kaldıgım bir otel oldu,yorumları çok iyi oldugu için almıştım beni hiç üzmedi,her akşam başka bir konseple hazırlanmış menüler,ambalajlı içeçekler,her türlü ızgaralar( Kuzu tandır,pirzola,vb. ) Ambalajlı Dondurma( Magnum,Kornet vb..) İçecekler...Şise,Cola Fanta,Ayran .. vb.Hepsi Ambalajlı...En önemlisi sıra yok vede garsonlar sürekli güler yüzlü....

Benden tam not aldı..Şiddetle tavsiye ederim...

Not: Havuzları geniş Şezlong sıkıntısı yok,Denizi taşlık tek sıkıntısıda buydu.....

• Hocam otelde hangi oda da kaldınız?(deniz mi kara tarafımı?)Bide Alkol kalitesi nasıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: estur

quote:

Orijinalden alıntı: 2artı8

Selam arkadaşlar. 21-26 temmmuz arası antalya kemer civarı deniz kenarındaki otellere bakıyorum.Karar veremedim henüz, geç kaldığımın da farkındayım 2 kişi 2500 tl civarı hangi oteli önerirsiniz? Aşağıda bir kaç otel yazdım. Bunlar ve bunların dışında önerebileceğiniz oteller var mı? Şimdiden teşekkürler.

Queens Park Turkız Kemer

Limak Limra Hotel

Labada Beach Hotel

Camyuva Beach Hotel

Merhabalar Haziranın 20 sinde 6 gün Kemerde Akka Antedon otelde 2 yetişkin 2 cocuk olarak kaldım,Otel denize sıfır ve Uhd şeklinde hizmet veriyor.Müşteri odaklı çok memnun kaldıgım bir otel oldu,yorumları çok iyi oldugu için almıştım beni hiç üzmedi,her akşam başka bir konseple hazırlanmış menüler,ambalajlı içeçekler,her türlü ızgaralar( Kuzu tandır,pirzola,vb. ) Ambalajlı Dondurma( Magnum,Kornet vb..) İçecekler...Şise,Cola Fanta,Ayran .. vb.Hepsi Ambalajlı...En önemlisi sıra yok vede garsonlar sürekli güler yüzlü....

Benden tam not aldı..Şiddetle tavsiye ederim...

Not: Havuzları geniş Şezlong sıkıntısı yok,Denizi taşlık tek sıkıntısıda buydu.....

akka otel 2 kişi 7 gece min fiyat 5.000 tl. ağustos ayı.
    sanırım 2500 demiş arkadaş.
    nasıl öneriyosun anlamadım.

• koko69 K kullanıcısına yanıt
    Pınarlar grubu iyi bir başlangıç yaptı sanırım :), gelen izlenimler çok iyi şu anda. Ağustos sonu bende ordayım kısmetse, sizin duyumunuz varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: desgilad

quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

Orijinalden alıntı: bahasss

Arkadaşlar ekim 5 te düğünüm var 7-8 girişli 4-5 gece kalacağımız balayı oteli tavsiye edebilirmisiniz antalya civarı olabilir.
    Crystal otellerinden memmun kalırmıyız

Crystal de luxe Kemer i alın ve bana dua edin. Her yönden memnun kalırsınız. Hatta gideceğiniz zaman haber verin özel ilgilensinler. Gerçi yine ilgilenirler .
    Özgür şef var baş şefi oranın. Ben bu son gittiğimde hem genel müdürüyle hem de baş şefini tanıma fırsatım oldu.
    Hani odaya jest için meyve tabağı ve şarap gönderilir ya adetten. Hatta klişedir benim için bir öğğk olurum. Öyle ki bazı otellerde laf olsun diye yapılan bir hareket haKral dairesinde kalmıştım ve yine orda da restoran müdürü vs tanıyordu ve yine kaldığım bir çok kallavi otelde bu özgür şefin jesti gibisini görmedim.

Cevizinden lokumuna baklavasından ananasına çukulataya batırılmış çileğine kadar akla zarar bir sunumda ve dolulukta bir ikram yollamıştı sağolsun etkilenmedim desem yalan olur. Çünki bir çok anlı şanlı otelde bu ikram faslı bir rutin ve klişe olmuştur ve özensiz bulurum.

Hatta bir kaç sefer geri yolladığım ve tekrar fırça kaydığım da olmuştur. Ya meyveler kalitesizdir ya tatlılar vs vs...

Belki şahsıma münhasır fazla ilgilenmiş olabilirler ancak şunu da belirtmek gerekir ki bu sene ki ekip misafirlerini memnun etmek için elinden geleni ardına koymuyor ve bunu samimiyetle yaptıklarını gördüğüm için çok mutlu olmuştum.

Emin olun bu seneki rakamlarıyla daha iyisini sunan tesis zor bulursunuz. Hayatım boyu gezdik bir o kadar iyi bir o kadar da kötü tecrübelerimiz oldu. Bu sene Crystal de luxe kemeri ve ekibini azimli ve samimi buldum. Ciddi manada tatilci arkadaşlara tavsiye ederim.

Bayram için bakıyordum o otele fiyat iyi ama denize uzak hocam.Kötü yorumlarda cok fazla

2 yil once gittim. Otel iyi ama, oyle ucup kacan da bir yer degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

Limak da kaldım tavsiye etmem deniz çakıl ayakkabısız girilmez havuz başı şezlong sabah dan kapılıyor yemek saatleri komedi koşturmaca yemek var içecek yok bekle dur içecekler kalitesiz tatlı lar 3 sınıf o kadar kötü otel eski odalar mobilyalar dökülüyor fiyatının yarısı etmez

.

Aynen katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Pınarlar grubu iyi bir başlangıç yaptı sanırım :), gelen izlenimler çok iyi şu anda. Ağustos sonu bende ordayım kısmetse, sizin duyumunuz varmı?

Hocam selamlar. Nasılsınız görüşmeyeli ?
    Sizin adınıza sevindim. Bana ulaşan otel hakkında bir duyum yok ama ilk otelleri olmasından dolayı aşırı dikkatli davranıyorlar sanırım. Sezon sonuna doğru ekip de oturmuş olur . Güzel bir tatil geçirmeniz dileklerimle.
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.