Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen sene turgutreiste kalmıştım akyarlarda bu tesis. Denizi süper biz hergün bir koy gezmiştik.Ama öyle çok büyük bir otel beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Yav beyler Marmariste yokmu denize sıfır otel tavsiyesi edecek ? Bu hafta içi rezervasyon yaptırmam lazım......

Marmariste denize sifir otel cok az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Tamam merkezde olsun sahile yakın olsun o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Yav beyler Marmariste yokmu denize sıfır otel tavsiyesi edecek ? Bu hafta içi rezervasyon yaptırmam lazım......

Sentido Sea Star kalmadım ama marmariste otel sıkıntısında iyi bi yer olduğunu düşünüyorum sadece yetişkin kabul ediyorlar bakmanı tavsiye ederim. İçmeler koyu çok güzel bir koy zaten denizi de güzeldi.
  • Öncelikle biraz geç cevap yazdığım için kusura bakmayın otelde koşturmaktan fırsat bulamadım. Ben 2 yetişkin 11 yaş oğlum ve 5 aylık kızımla gittim 5 gece için 2125 tl ödedim. Şu an biraz daha pahalı olabilir. Denize bir kere girdim. Bütün yaz didimde denizde olunca başka yerlerin denizini pek sevmiyorum. Hep havuzdaydım. Denizi çakıl kum karışımı ve beş adımdan sonra derinleşiyor. Biraz dalgalı bu yüzden dibi bulanık ama suyu sıcak. Deniz ve denizin kumlu olması senin için önemli ise muhakkak didime gelmelisin bence
  • kuşadası merkez konumlu apart otelde 08/07/15-15/07/15 tarihleri arası 2kişi gecelik oda fiyatı 100 tldir.oda-kahvaltı şeklindedir.
    .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavu_2001

quote:

Orijinalden alıntı: oft01819

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

Rezervasyon yaptırmayı düşündüğümüz oteller halen daha fiyatlarını açıklamadılar. Sitelerin ilk rezervasyonları haftaya bitiyor Delphin İmperial Lara ve Ela Quality fiyatlarını açıklamamakta ısrarcılar... Bu gidişle Limak Atlantis , Barut Lara veya Rixos Premium Belek arasında seçim yapmak zorunda kalıcağım... ( Rixos tabiiki bütçeyi haliyle zorlayacak bir seçim olur)

Elayi bosverin. En cok sorun yasadigim nadir otellerden biriydi.
    Sizin listede en iyi secenek Barut laradir. Rixoslarin da eski kalitesi yok artik.

Delphin İmperial hakkında bir bilginiz var mı acaba?

Hocam nasıl bir bilgi almak istiyorsun? Sorun varsa otelle ilgili ayrıntılı cevaplayabilirim. Fiyat ve erken rezervasyona gelince bu ay sonu ya da yeni yılda açıklanacağı duyumunu aldım.

Otelin konumunu ve mimari yapısını çok beğendik. Ayrıca otel yeni. Çocuklar için alternatif oldukça fazla. Yemeklerinin ödüllü olduğunu duymuştum zaten. İstediğim bilgi, Denizi hakkında bir bilgimiz yok, dalgalı mı acaba Lara denizi? Birde 2014 yılı yaz Ayı fiyatlarına ulaşmak istedim ulaşamadım. Az çok bu seneki fiyatlarını tahmin edebilirdik. çok fazla bir uçuk fiyat çıkmazsa nasip olursa Temmuz Döneminde 1 hafta oradayız. Alternatifimiz ise Barut Lara olacak... Teşekkürler.

Hangi hotel bu

• arkadaşlar en uygun fiyat veren siteler hangisi veya nereden otel rezarvasyon yapmak mantıklı
  • anelka39 kullanıcısına yanıt
    Delphin İmperial Lara...
  • AZA BUTİK HOTEL İRTİBAT NO: 02566127073 iki kişilik suit oda oda-kahvaltı 16/07/15 e kadar sadece 100 tl

• Tatitilinizi kuş adasında sakin vede ailecek huzurlu bir ortamda geçirmek isterseniz .... AZA BUTİK HOTEL
    16.07.2015 e kadar tüm rezervasyonlar iki kişilik 1+1 odalarımız sadece 100tl dir ...oda kahvaltı

• Arkadaşlar ekim 5 te düğünüm var 7-8 girişli 4-5 gece kalacağımız balayı oteli tavsiye edebilirmisiniz antalya civarı olabilir.
    Crystal otellerinden memmun kalırmıyız
  • Bende 20 temmuzda delphin imperial lara dayım giden gören varmı nasıl otel ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 7 Temmuz 2015; 22:04:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahasss

Arkadaşlar ekim 5 te düğünüm var 7-8 girişli 4-5 gece kalacağımız balayı oteli tavsiye edebilirmisiniz antalya civarı olabilir.

Crystal de luxe Kemer i alın ve bana dua edin. Her yönden memnun kalırsınız. Hatta gideceğiniz zaman haber verin özel ilgilensinler. Gerçi yine ilgilenirler .
    Özgür şef var baş şefi oranın. Ben bu son gittiğimde hem genel müdürüyle hem de baş şefini tanıma fırsatım oldu.
    Hani odaya jest için meyve tabağı ve şarap gönderilir ya adetten. Hatta klişedir benim için bir öğğk olurum. Öyle ki bazı otellerde laf olsun diye yapılan bir hareket haKral dairesinde kalmıştım ve yine orda da restoran müdürü vs tanıyordu ve yine kaldığım bir çok kallavi otelde bu özgür şefin jesti gibisini görmedim.

Cevizinden lokumuna baklavasından ananasına çukulataya batırılmış çileğine kadar akla zarar bir sunumda ve dolulukta bir ikram yollamıştı sağolsun etkilenmedim desem yalan olur. Çünki bir çok anlı şanlı otelde bu ikram faslı bir rutin ve klişe olmuştur ve özensiz bulurum.

Hatta bir kaç sefer geri yolladığım ve tekrar fırça kaydığım da olmuştur. Ya meyveler kalitesizdir ya tatlılar vs vs...

Belki şahsıma münhasır fazla ilgilenmiş olabilirler ancak şunu da belirtmek gerekir ki bu sene ki ekip misafirlerini memnun etmek için elinden geleni ardına koymuyor ve bunu samimiyetle yaptıklarını gördüğüm için çok mutlu olmuştum.

Emin olun bu seneki rakamlarıyla daha iyisini sunan tesis zor bulursunuz. Hayatım boyu gezdik bir o kadar iyi bir o kadar da kötü tecrübelerimiz oldu. Bu sene Crystal de luxe kemeri ve ekibini azimli ve samimi buldum. Ciddi manada tatilci arkadaşlara tavsiye ederim.

• balayı için crystal palace luxury resort&spa da 15-20 haziran arası konakladık.oteldeki her yer(otelin içi,tuvaletler,havuz,restarauntlar vsss) tertemizdi,çalışanların hemen hemen hepsi güler yüzlü ve ilgiliydi.otelin plajı kalite etraftakilerin plajını gördüğünde anlıyorsun zaten.ben side nin denizini sevmedim ama.yemekler beklediğimden çok daha iyiydi.alkol olayı ise irish bar dı sanırım orda bira şişe efes.diğer kısımlarda fıçı bira.diğer alkollü içeceklerse türünün en vasatı.yekta rakı,bozdoka votka vss.müşterilerin %90 ı Alman ailelerdi.Akşam eğlenceleri fena değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Bende 20 temmuzda delphin imperial lara dayım giden gören varmı nasıl otel ?

Üstad Kundu /lara otel bölgesinin en klas otellerinden birine gidiyorsunuz. A plus hizmet ve ürünler sizi bekler :)

Laranın denizi kum ve güzeldir . Çabuk derinleşmez ve dengelidir. Çocuklu aileler için de idealdir. Yemekler vs çeşit ve kalite oldukça iyidir. Güzel bir tatil geçirmeniz için zaman saymaktan başka yapacağınız bişey yok.

İyi tatilller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

Orijinalden alıntı: bahasss

Arkadaşlar ekim 5 te düğünüm var 7-8 girişli 4-5 gece kalacağımız balayı oteli tavsiye edebilirmisiniz antalya civarı olabilir.

Crystal de luxe Kemer i alın ve bana dua edin. Her yönden memnun kalırsınız. Hatta gideceğiniz zaman haber verin özel ilgilensinler. Gerçi yine ilgilenirler .
    Özgür şef var baş şefi oranın. Ben bu son gittiğimde hem genel müdürüyle hem de baş şefini tanıma fırsatım oldu.
    Hani odaya jest için meyve tabağı ve şarap gönderilir ya adetten. Hatta klişedir benim için bir öğğk olurum. Öyle ki bazı otellerde laf olsun diye yapılan bir hareket haKral dairesinde kalmıştım ve yine orda da restoran müdürü vs tanıyordu ve yine kaldığım bir çok kallavi otelde bu özgür şefin jesti gibisini görmedim.

Cevizinden lokumuna baklavasından ananasına çukulataya batırılmış çileğine kadar akla zarar bir sunumda ve dolulukta bir ikram yollamıştı sağolsun etkilenmedim desem yalan olur. Çünki bir çok anlı şanlı otelde bu ikram faslı bir rutin ve klişe olmuştur ve özensiz bulurum.

Hatta bir kaç sefer geri yolladığım ve tekrar fırça kaydığım da olmuştur. Ya meyveler kalitesizdir ya tatlılar vs vs...

Belki şahsıma münhasır fazla ilgilenmiş olabilirler ancak şunu da belirtmek gerekir ki bu sene ki ekip misafirlerini memnun etmek için elinden geleni ardına koymuyor ve bunu samimiyetle yaptıklarını gördüğüm için çok mutlu olmuştum.

Emin olun bu seneki rakamlarıyla daha iyisini sunan tesis zor bulursunuz. Hayatım boyu gezdik bir o kadar iyi bir o kadar da kötü tecrübelerimiz oldu. Bu sene Crystal de luxe kemeri ve ekibini azimli ve samimi buldum. Ciddi manada tatilci arkadaşlara tavsiye ederim.

Bayram için bakıyordum o otele fiyat iyi ama denize uzak hocam.Kötü yorumlarda cok fazla

• teşekkürler
  • marmarisde 30/07/15 giriş 06/08/15 çıkışlı otel arıyoruz herşey dahil, denize yakın olmasını isteriz varmı bi tavsiyeniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dfb19007

quote:

Orijinalden alıntı: emrahh41

ets tur acenta sahibi arkadaşımda bana corneliada'yı önerdi.balayı çiftlerinin en çok tercih ettiği otellerden biriymiş hemde yeni bir otel 3-4 senelik falan.fakat aqua parkı olmadığı için sıcak bakmadım.benimde önceliğim aqua parktı.bugüne kadar gittiğim otellerde 4-5 tane göstermelik kaydırak vardı onlarda hiç zevkli değildi.fakat rixostaki aqua park çok büyük ve eglenceli görünüyor.sırf aqua parkı yüzünden bu oteli seçtim gidip eglenmek istiyoruz biraz :)

Karar sizin herkesin önceliği farklı ama rixos un aqua parkına da dısardan müşteri alıyolar diye biliyorum çok kalabalık oldugunu söylüyolardı otele bi sorun isterseniz. Cornelianınki bize yetiyor çok da önemli değil bizim için.

Hiçmi su kaydırağı yok Corneliada yemek kalitesi iyi Demişssiniz peki Alkollü ve Alkolsüz icecekler kalitelimi

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.