Şimdi Ara

2015 Üniversite Yerleştirme Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015 ÖSYS sonuçlarının açıklanması periyodunda çok güzel bir konu açıldı. Herkes bildiklerini paylaştı, son gelişmeler paylaşıldı ve hoş bir dayanışma ortamı oluştu. Troller hariç. Ben bu ortamı yararlı buldum; abbas güçlü'nün bu konudaki açıklamalarını forumdan buldum ve o takip sürecindeki tatlı heyecan çok hoştu. Fakat, 2015 ÖSYS Üniversite Yerleştirme Sonuçları için canlı haber takip sayfası bulamadım. Varsa ben bulamadıysam şimdiden affola. Yerleştirme Sonuçları Hakkında tüm haberleri buradan paylaşalım, trolleme yapmazsak sevinirim. Umarım sonuçlar tez vakitte açıklanır

• 25-27si deniyor ?
  • 24 ya da 27-28 Temmuz'da açıklanır. Bu hafta açıklanması zor diye düşünüyorum ama Cuma bir ihtimal açıklanabilir. Ama gelecek hafta Pazartesi kesin gelir çok düşük bir ihtimal Salıya sarkabilir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de en erken Cumartesi diye düşünüyorum
  • Ben 2-3 gün içerisinde açıklanır diye düşünüyorum.çünkü bu yıl kayıtlar çok erken yapılacak.kayıtlar internet üzerinden yapılabiliyor ama bazı bölümlerde e-kayıt yokmuş ve birçok kişi de özellikle kazandığı üniversiteye giderek kaydolmak istiyor.ösym bunları göz ardı etmez bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta olmayacak gibi. Büyük ihtimal haftaya öğrenebileceğiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.