Şimdi Ara

2015 YGS İLK 5K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
3
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2015 ygs lys için şimdiden çalışmaya başlayacağım mat temelim çok iyi hedefim ygs ilk 5k tm2 ilk 1k aslında kendi kafamda bir programım var ama siz tecrübeli arkadaşlarımında çalışma yöntemi kaynak konusunda tavsiyelerini almak isterim

• Hic calisma bosver reyis
    Calisinca nolcak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende aynen senin gibi boun işletme istiyorum. Fl den tm ye bu sene geçtim. Bu arada 11im bende. Hedef tm de ilk 1000. Bende yarıyıl tatilde başladım matematikten ygs simetri çözüyorum. Sen nasıl planlıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrzaza -- 1 Şubat 2014; 14:17:57 >
  • seneye sınav sistemi değişeyecekmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CMLYKL

seneye sınav sistemi değişeyecekmi?

Belli değil :(

• Ben de 2013 te YGS de 45k oldum taktik hatası yüzünden 60 boşum kalmıştı,LYS de 25k y çekmiştim,gelecek sene ise hedefim ilk 5k aynı senin gibi doğru bir taktikle olabileceğine inanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LYS'de İlk 15k
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrzaza

Merhaba bende aynen senin gibi boun işletme istiyorum. Fl den tm ye bu sene geçtim. Bu arada 11im bende. Hedef tm de ilk 1000. Bende yarıyıl tatilde başladım matematikten ygs simetri çözüyorum. Sen nasıl planlıyorsun ?

Hocam mat1 de konu özetliyi çözdüm şimdi karekök denemeleri var elimde onu çözüyorum genel olarak 35 civarı net yapıyorum ama süre olarak çok iyi değilim 40-50 dk arasında bitiyor hedefim mat1 i 30-35 dk arasına çekmek.Ygs fene ufaktan çalışmaya başladım.Mat2 temelim çok sağlam yazın elime geçen fem dergilerden bütün konuları bir kere bitirdim ama tekrar ve bol soru çözmem lazım hedefim 50 de 50 böyle gidiyor işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalotellixxl

quote:

Orijinalden alıntı: jrzaza

Merhaba bende aynen senin gibi boun işletme istiyorum. Fl den tm ye bu sene geçtim. Bu arada 11im bende. Hedef tm de ilk 1000. Bende yarıyıl tatilde başladım matematikten ygs simetri çözüyorum. Sen nasıl planlıyorsun ?

Hocam mat1 de konu özetliyi çözdüm şimdi karekök denemeleri var elimde onu çözüyorum genel olarak 35 civarı net yapıyorum ama süre olarak çok iyi değilim 40-50 dk arasında bitiyor hedefim mat1 i 30-35 dk arasına çekmek.Ygs fene ufaktan çalışmaya başladım.Mat2 temelim çok sağlam yazın elime geçen fem dergilerden bütün konuları bir kere bitirdim ama tekrar ve bol soru çözmem lazım hedefim 50 de 50 böyle gidiyor işte

Konu özetli tüm sorular çözdün mü yani çözümü kitap üzerinde mi ? Benim mat temelim kötü değil ama çok iyi de değil yani. Ben daha simetrilere başladım sonra konu özetli çözeceğim inş. Ondan sonra belki karekök soru bankasını çözerim. karekok mat denemeleri bende de var çok kaliteli gerçekten. Bu arada 35 net çok iyi şimdiden Türkçe kaç dk da bitiyor peki ?

• Dörtte üçünü felan çözdüm konu ozetlinin Türkçede daha fazla pratil yapmam lazım o da 32 civarı geliyor onuda 50dk civarında bitiriyorum ygs matta deneme uzerinden mi gitsem bir sb daha bitirsem mi karar veremedim karekok sbyede cok iyi diyorlar bu arada ygs sosyal ve fende cok onemli onlardada kapasite mi zorlayip mükemmel seviyeye gelmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

Ben de 2013 te YGS de 45k oldum taktik hatası yüzünden 60 boşum kalmıştı,LYS de 25k y çekmiştim,gelecek sene ise hedefim ilk 5k aynı senin gibi doğru bir taktikle olabileceğine inanıyorum

Nasıl bir taktik hatası yapmistin hocam

• quote:

quote:

Ben de 2013 te YGS de 45k oldum taktik hatası yüzünden 60 boşum kalmıştı,LYS de 25k y çekmiştim,gelecek sene ise hedefim ilk 5k aynı senin gibi doğru bir taktikle olabileceğine inanıyorum

Fenden başladım,fizikte çay bardaklı soru filan vardı hiç emin olamadım çomzamanı mı yediler fene birsürü zaman gitti sonra benim kafada gitti tabi,matematike de birsürü zaman gitti sonra türkçeye az kalınca facia oldu,türkçeyle başlasam yetişirdi belki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Fenden başladım,fizikte çay bardaklı soru filan vardı hiç emin olamadım çomzamanı mı yediler fene birsürü zaman gitti sonra benim kafada gitti tabi,matematike de birsürü zaman gitti sonra türkçeye az kalınca facia oldu,türkçeyle başlasam yetişirdi belki.

Hocam hani diyorlar ya sınav anı cok onemli diye gerçekten cpk önemli bunu aşmanın yoliuda ygs konularini bir an once bitirip onlarca deneme çözmek gerek tabii lysyi unutmamak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.İsot

quote:

quote:

quote:

Hocam hani diyorlar ya sınav anı cok onemli diye gerçekten cpk önemli bunu aşmanın yoliuda ygs konularini bir an once bitirip onlarca deneme çözmek gerek tabii lysyi unutmamak lazım

Ne yapiyorsun bekledigin hizda ilerleyebiliyormusun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.