Şimdi Ara

2015 YGS LYS TAYFASI BURAYA!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle imam hatip lisesine gittigimi söylemeliyim.matematiğim fena deil.ama fenim fazla iyi deil o yüzden böle bi konu açma ihtiyacı hissettim.birbirimize tavsiyeler veriirsek daha iyi olur diye düşünerek konuyu açıyor her türlü yardım önerileri bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa ztrk -- 13 Ağustos 2014; 15:28:01 >

• Açılın,bende varım
    Ama ben kazanamayıp fazladan 1 sene daha çalışacaklardanım,okul müdürü yüzünden yanlış alan seçtim eşit ağırlığa geçtim.
    Mühendislik hedefliyorum ve kimya,biyo,mat,geometri sıfır,ve sayısaldan girmeyi hedefliyorum,galiba içinizden en çok ineklemesi gereken benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 13 Ağustos 2014; 15:32:49 >
  • oksygen kullanıcısına yanıt
    SENİN İÇİN ÜZÜLDÜM KARDEŞİM. BELKİDE SENİN İÇİN BU DAHA HAYIRLIDIR.SEN ÜMİDİ KAYBETME ÇALIŞ BAK BENDE İMAM HATİP LİSESİNDEİM AMA SAGLIK YADA MÜHENDİSLIİK İSTİYORUM İSTEYİNCE OLMAYACAK ŞEY DEİL.YAPANLAR ANNE KARNINDA ÖĞRENMİO
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa ztrk

SENİN İÇİN ÜZÜLDÜM KARDEŞİM. BELKİDE SENİN İÇİN BU DAHA HAYIRLIDIR.SEN ÜMİDİ KAYBETME ÇALIŞ BAK BENDE İMAM HATİP LİSESİNDEİM AMA SAGLIK YADA MÜHENDİSLIİK İSTİYORUM İSTEYİNCE OLMAYACAK ŞEY DEİL.YAPANLAR ANNE KARNINDA ÖĞRENMİO

Antrenmanlarla matematik kitap setini sipariş ettim,gelince ona çalışayım da şu temeli baya sağlamlaştırayım,sanada tavsiye ederim.
    Benim kuzen de hukuk istiyor,ondada var Antrenmanlarla Matematik serisi,o da bana tavsiye etmişti,kitap öğretmen gibi anlatıyor

İmamHatip lisesinde sayısal dersler var mıydı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 13 Ağustos 2014; 15:45:21 >
    var kardeşim ama 2 şer saat saolsun matematikçimiz var oldukça iyi anlatıyo bana matematiği sevdiren adam o olmasa inan buraklarda olmazdım.sanada karekök mps leri öneririm emin ol pişman olmazsın.şuan bende çözüyorum.tabi temel attıktan sonra
  • mustafa ztrk M kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için sağ ol dostum,denerim onuda.
    Kimya - Fiziğin falan iyiyse çok sorun etme,galiba Kimya - Fizik görmüşsünüzdür,matematik falan kolay onlar dışında.
    fizik kimya gördük kadeşim ama tekrar temeyince unutuluyo.bide açıkçası okuldaki fizik kimya biyoloji hocaları oldukça yetersiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ygs 2014 Türkçe eser sorusu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kitap tavsiyeleri bekliyoruz!!!!! yok mu başka tavsiyelerini tecrübelerini paylaşacak?Yardım edin kardeşinize!!!
    koskoca forumda yardım edecek bir allahın kulu yok mu arkadaş?
    yardıma ihtiyacımız olmasa herhalde konu açmayız.
    Konu anlatım videolarını unutma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıldakalıcı kullanıcısına yanıt
    konu anlatım videoları derken anlayamadım?
    Fizik,matematik, geometri gibi dersleri internetten konu anlatım videolarını izleyerek açıklarını giderebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıldakalıcı kullanıcısına yanıt
    ÖNEREBİLECEĞİNİZ SİTELER VARMI HOCAM?
  • arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim.tamam okullar açılacak ygs'ye çalışacaz ama o gün okulda işlediğimiz derslerle ygs'yi felan nasıl götürecez.aydınlatırsanız sevinirim.
  • Antremanlarla matematik kitabı bende var şu an sadece 1. kitabı var onu bitirip fem simetri matematik serisini alacam çok önerdiler sonra ilk adım soru bankasını alacam böylelikle mat1 biter sanırım antremanlarla mat. kitabı temeli güzel oluşturan bir kitaptır ama çok uzundur o yüzden bir kaç antremanı atlamanızı öneririm 370 sayfadan bahsediyoruz ilk 60 sayfası işlem önceliği felan sonradan parantez açma gibi konular geliyor güzel ama uzun kitaptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

Antremanlarla matematik kitabı bende var şu an sadece 1. kitabı var onu bitirip fem simetri matematik serisini alacam çok önerdiler sonra ilk adım soru bankasını alacam böylelikle mat1 biter sanırım antremanlarla mat. kitabı temeli güzel oluşturan bir kitaptır ama çok uzundur o yüzden bir kaç antremanı atlamanızı öneririm 370 sayfadan bahsediyoruz ilk 60 sayfası işlem önceliği felan sonradan parantez açma gibi konular geliyor güzel ama uzun kitaptır.

Simetriden sonra ilk adim sacma ve basit kalir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frood

quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

Antremanlarla matematik kitabı bende var şu an sadece 1. kitabı var onu bitirip fem simetri matematik serisini alacam çok önerdiler sonra ilk adım soru bankasını alacam böylelikle mat1 biter sanırım antremanlarla mat. kitabı temeli güzel oluşturan bir kitaptır ama çok uzundur o yüzden bir kaç antremanı atlamanızı öneririm 370 sayfadan bahsediyoruz ilk 60 sayfası işlem önceliği felan sonradan parantez açma gibi konular geliyor güzel ama uzun kitaptır.

Simetriden sonra ilk adim sacma ve basit kalir

ilk adım soru bankasından bahsettim hocam öneriniz nedir ant. mat bitiyor yavaş yavaş simetri fem alsam zorlarmı ?

• Allah sabır versin hepinize , şöyle bi yanı da var göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor. Son tavsiyem Ygs'ye kadar sadece ygs çalışmayın. Lys 3 ayda yetişmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Engineer -- 14 Ağustos 2014; 1:00:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNK19506

arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim.tamam okullar açılacak ygs'ye çalışacaz ama o gün okulda işlediğimiz derslerle ygs'yi felan nasıl götürecez.aydınlatırsanız sevinirim.

çalışıp bir şekilde götüreceksin.

kesinlikle okulda gördüğün dersleri ikinci plana atma.yoksa bir daha halletmeye zamanın olmaz.derslerde ygs çalışanlar olacaktır.sende onlarla gaza gelip türev integrali dinlemezlik yapma.zaten tüm baba konular 12.sınıfta işleniyor.okulu güzel takip edersen sınava kadar bütün baba konuları halletmiş olursun.

dershanede işlenen ygs-lys konularını da aksatmadan götür.dershanede ygs ye kadar lys nin her dersten 7-8 konusunu anlatır.son 7-8 konuyu da okulda göreceksin.senin ygs den sonra bitirmen gereken sadece 3-4 konun kalmış olur onu da halledersin.zamanın olursa yarıyıl tatilinde falan hız verip onları da bitirebilirsin.

ygs önce olacak diye sakın lys yi geri plana atma.ygs için dershanede anlatılanı çok iyi anla.eve gel tekrar et biraz soru çöz tamamdır.geri kalan zamanını lys çalışarak geçir. zaten ygs deneme çözerek kazanılır.özellikle son 1 ay okul varken günde 1-2 deneme,yokken 3-4 deneme çözerek gidersin bi eksiğin kalmaz.

tekrarlara önem ver.şimdi çalıştığın konuyu 2 ay sonra unutursan çalışmanın da bir anlamı olmaz.

• Okul acilana kadar ygsyi cok sıki halledin cunku sontadan turev integrale vakit kalmiyor. Ben 1 ay sadece bu ikisine calistim mecburen. Okuldayken matematik ogretmeninizi dinleyin
    Sonradan kafanizi duvarlara vurmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.