< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkolunsa -- 26 Ağustos 2023; 12:57:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkolunsa -- 26 Ağustos 2023; 12:57:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kızdırma bujileri kontrol |
https://www.youtube.com/watch?si=K3E0s47pFC-5WCSZ&v=fVRIznNbm4w&feature=youtu.be İlk baktiracagim kızdırma bujileri olacak. Videoyu yükledim. Başka problemler olabilir mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu arada, yakıt filtresini de kontrol edin. Depo dolu ama pompası yakıt basmadıktan ve filtreden geçmedikten sonra motora istediğin kadar marş bas çalışmayacak. |
Kızdırma bujileri, yakıt pompası veya yakıt filtresi kaynaklı olma ihtimali yüksek. |
yaptırdınızmı hocam benim araçta marş alıyor çalışmıyordu enjektörler sıkıntılıymış benim dördünü de değiştirdim sıkıntı kalmadı |
Hayir cihaza baglattim hata vermedi ama enjektor kontrolü yaptırmam gerektiğini söylediler. Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet benimde 4 enjektor değişti. Sorun kalmadı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |