Şimdi Ara

2016 dan Kötü Geldiciler İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar yanlış anlamayın da 2016 dan kötü geldi diyenler bu kıyaslamayın baksınlar bi cidden anlayamadım nasıl 2016 dan kötü olabilir? Mf ciler için bişey demiyorum

• 2016 dan Kötü Geldiciler İçeri

Arkadaşlar pardon foto tam çıkmamış. Burada aynı neyle 2016 sıralamayı görün istedim sadece. Yanlış anlamayın neye dayanarak kötü diyorsunuz tahmin sitelerinin sonuçlarına göre mi merak ettim
  • Up
  • Gecen sene puanim 398di 56 bindeydim dogru bir paylasim olmuş hocam
  • kardes niye 5 saniyede bi upluyon
  • J.J kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden merak ettiğimden soruyorum art niyet aramıyorum
  • 150netyapiyorumcokmukotu 1 kullanıcısına yanıt
    Kardeş senin gibi güzide insan bi gelse de bana up olayını açıklasa deyu 😊
  • Sitenin adını merak edenler içinwww.parlakbirgelecek.com ziyaret etmenizi tavsiye ederim :)
  • Tm zaten iyi geldi fen yüzünden Mf ler kötü geldi
  • mf 40-20k arası 2016dan kötü 18k dan aşağısına doğru 2016dan bi tık daha iyi bu sene 20-40kda dehşet bir yığılma oldu
  • Redbrown kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Fakat yeni açılan kontenjanlar beklentilerimizi yine de karşılayabilir.https://youtu.be/FFr9-ColTWY bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim 😊
  • Starixa kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam lakin anladığıma göre kontenjan artışı bu sene son diyorlar. Sadece bu sebepten bile olsa Yine de şansımızı denemek lazım çünkü 2017 nin apayrı bir sihri var 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Türko -- 16 Temmuz 2017; 10:29:34 >
  • Geçen sene 24k gelecek sıralama bu sene obpler yüzünden aralıklar daraldı bu sene 26k geldi
    Not:Obp 90.95tir
  • Yani hocam diyorsun ki 2017 OBP kurbanlarının yılı. Evet katılıyorum çevremde okul birinciliğine oynayan birkaç kişi dışında herkesi geriye attı bu olay. Kaldı ki sizin de hatırı sayılır bir Obp niz var. Ama yine de avlayabiliyorlar 😊
  • Ben fen lisesi mezunuyum.İlk 3 sene bizi süründürdüler mesela not konusunda.45 mi dersin 50 mi dersin neyse.240kdaki adam sırf temel liseye gittiği için ve 4 işlemi yok adamların onların ortalaması 98 veya 99 düşüyor hani anlarım 4 sene sağlam çalışırsın ortalaman 99 olur onu anlarım.Onlar zaten istediği yeri kazanıyor.Ama bence artık yazılıları ortak yapmaları lazım
  • Hocam Merkezi Yazılı Sistemi her zaman hayalimdi. Biz göremedik ama yeni jenerasyon için belki de, bu sistem sayesinde, OBP şükür sebebi olabilir. Hatta ve hatta bu sistem gelirse Ygs ve Lys de kalkabilir 😊
  • Zaten artık öyle bir şey yapmaları artık zorunlu gibi bir şey herkes özelde okuyor.Parası olan ve uygunsa direkt özele geçiyor.Artık devlette okuycak kimse kalmayacak bence o korkudan getirebilirler
  • Devlet her zaman bir çaresini bulur kardeşim. Lakin bu olay biraz da diğer öğrencilerin hakkını düşünen öğretmenlerle mümkün olacaktır. Öğrenci zaten işin merkezinde onu saymıyorum bile. Herkes hakedene hak ettiğini verse, veliler haklı tarafı iyi seçebilse(öğretmen - öğrenci), öğrenciler de artık ortalamanın önemini kavrasa OBP aslında büyük bir avantaj.
  • Haklısın da gelecek nesiller o zaman okumasın artık obpler öyle hale gelcek ki 96 obp 5k geri atcak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.