Şimdi Ara

2016 Honda Africa Twin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 hafta oldu alali ve cok memnunum. Var mi Honda Africa Twin kullanan?

Haftasonu yaptigim gezinin videosu:
    https://www.youtube.com/watch?v=MqjNGJoN_J4

.

(
    )

• Hocam öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.

Onun dışında youtube videonuz güzel olmuş gittiğiniz gezdiğiniz yerler de süper. Bu işlerden anlıyo gibisiniz. Fakat arkaplandaki müzik şey kanalları gibi yapmış kanalınızı, hani bi şeyin tarifini verip hızlıca yapılışını gösterirler ya Yani hocam bitse de gitsek havası vermiş videoya müzik. Daha agresif müzikler kullanabilirsiniz offroad yaparken özellikle vs.

Instagram sayfanızı beğendim dağ bayır gezip çektiğiniz fotoğrafları paylaşmanız tutabilir ilk fırsatta takip edeceğim

edit: bu arada abone oldum youtubedan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingvar -- 30 Temmuz 2016; 22:43:42 >

• Babam almayı düşünüyor ama yeni kasa belki kronik sorunları olabilir diye seneye kadar bekleyecekmiş. Süper motor be hayırlısı olsun. Kazasız belasız sürüşler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingvar

Hocam öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.

Onun dışında youtube videonuz güzel olmuş gittiğiniz gezdiğiniz yerler de süper. Bu işlerden anlıyo gibisiniz. Fakat arkaplandaki müzik şey kanalları gibi yapmış kanalınızı, hani bi şeyin tarifini verip hızlıca yapılışını gösterirler ya Yani hocam bitse de gitsek havası vermiş videoya müzik. Daha agresif müzikler kullanabilirsiniz offroad yaparken özellikle vs.

Instagram sayfanızı beğendim dağ bayır gezip çektiğiniz fotoğrafları paylaşmanız tutabilir ilk fırsatta takip edeceğim

edit: bu arada abone oldum youtubedan

dileklerin ve tavsiyelerin icin tesekkurler :)

• Grawl G kullanıcısına yanıt
    ayni seyi dusunuyordum ama 1 sene bekleyemezdim sanirim. :) zaten amerika'ya oldukca sinirli sayida geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.