Merhaba forumdaşlar, Bu üç araç arasında kaldım. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Kendimce özellikleri hakkında da bir tablo hazırlamıştım. Onu da yazıya ekliyorum. Tabloda aslında 7 tane araç var. Ben kendi adıma seçeneklerimi 3'e düşürmüştüm ancak diğer 4 araçtan birini tavsiye edenler de olabilir diye onları da tabloda bıraktım. |
Volkswagen Tiguan Life vs Nissan Qashqai Midnight Edition vs Opel Grandland X Enjoy
-
-
benim 350bin lira bütçem olsa gider elektrikli koltuğa kadar dolu dolu olan yeni Seat Ateca bakardım. pek bilinmesede fiyat-performans olarak çok çok iyi bir model şuan ve kendi vw grubunda aslında tiguan'ın rakibi. 1.5tsi-150hp / 7 ileri DSG (dsg sizi korkutmasın, ıslak kavrama DQ381 var bunlarda) mutlaka Xperience paket Ateca'ya bir bakın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 12 Ocak 2021; 13:0:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle grandland x 1.2 mi dizel mi bu arada teyzeoglunda var mükemmel 18453 km de harika bı araç konforlu özellikle sorunsuz motoru olsun mekaniği olsun 1.2 motoru sonuçta PSA aracı al bin gez doya doya
Teşekkür ederim. Bulunduğum şehir ve çevre illerinde Seat Ateca stokta bulunmuyor. Stokta olanlara da eklenen opsiyonlarla 355 binden çok daha yukarıda fiyatlar veriyorlar. Sadece Arona var. O yüzden mecburiyetten listeye alamadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: defiant82Kesinlikle grandland x 1.2 mi dizel mi bu arada teyzeoglunda var mükemmel 18453 km de harika bı araç konforlu özellikle sorunsuz motoru olsun mekaniği olsun 1.2 motoru sonuçta PSA aracı al bin gez doya doya
1,2 benzin sanırım. Benim teklif aldığım Grandland x 1,5 Dizel olan motoru.
-
ben 1.5 glx dizel kullanıyorum 2019-enjoy. memnunum araçtan, özellikle motorunun performansından.
-
liste fiyatı çok önemli değil, bayiler indirim yapıyor. zaten kimse liste fiyatı ile araç almıyor pazarlık yapılıyor mutlaka.
https://www.youtube.com/watch?v=BJ43_OUHh_A&feature=youtu.be
quote:
Orijinalden alıntı: suatcagdasliste fiyatı çok önemli değil, bayiler indirim yapıyor. zaten kimse liste fiyatı ile araç almıyor pazarlık yapılıyor mutlaka.
https://www.youtube.com/watch?v=BJ43_OUHh_A&feature=youtu.be
Bugün tekrar stok soracağım. Umarım fiyat olarak da uygun bir şey teklif edilir.
-
Cevabınız için teşekkür ederim.
-
Tucson N-line 1.6CRDi oldukca memnunum.
Şu karşılaştırmada ilk tercih opel, son tercih vosvos olur. Dizel ve tam otomatik ve dolu bir c-suv yerine benzinli, patlak şanzımanlı boş bir c-suv seçecek kişiler ya vosvos satıcısı, ya balon fiyatlı vosvos alıp fiyatlarının düşmesinden tansiyonu çıkan kullanıcısı ya da saftiriklerdir. Saf olmayın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X