Şimdi Ara

2016 KPSS LİSANS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.454
Cevap
32
Favori
110.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tecil bu ay bitiyor önümde zorlu 2 seçenek var 1-kaçak durumuna düşüp kpss çalışacağım 2-askere gidip gelince asgari ücretle özelde sürünmeye devam edeceğim
  • Beyler univ. 2 ye geçtim kpss ye girebilirmiyim bu sene girersem yüksek lisans mı olacak bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görünen Köyün Kılavuzu

tecil bu ay bitiyor önümde zorlu 2 seçenek var 1-kaçak durumuna düşüp kpss çalışacağım 2-askere gidip gelince asgari ücretle özelde sürünmeye devam edeceğim

Birinci seçeneği tercih ederdim yerinde olsam. Benim de tecilim bu ay sona erdi, gitmeyi düşünmüyorum, iki senemizden olacağız yoksa.
  • NewAqePrince N kullanıcısına yanıt
    O dersaneye gitmem tek minibüsle 10 dakika falan gerçekten iyi bir fırsat. Çok sağol cidden çok kafam karışıktı 4 senedir Kırşehir'de okuyorum buradaki dersanelere çok uzağım. Epey yardımcı oldun.

Dediğin gibi sadece GK+GY olsa cidden çok rahat. Ben hiç çalışmadan, gerçekten hiçbir şeye çalışmadan GKY'e girdim ve inanılmaz rahat yaptım çoğu soruyu. Bunda orta okuldaki matematik hocamızın bize test çözme alışkanlığını kazandırmasının büyük payı var, temel çok önemli cidden. Eğitim sınavına gelince sadece okuyarak öğrenilmiyor. Eğitimi okuyorsun anlıyorsun ama sorulara gelince boş boş bakıyorsun çok çelişkili sorular var. İşinde iyi bir eğitimcinin anlatması, örneklerle aklına oturtması çok önemli. Şanslıyım ki benim bölümüm "henüz" alan sınavı olmayan tek bölüm. O yüzden yüküm hafifken güzel bir puan yapmayı hedefliyorum. Alan sınavı olanların Allah yardımcısı olsun işleri gerçekten çok zor.

• Ben de gireceğim bu yıl arkadaşlar. GK-GY+EĞİTİM+ALAN. Whatsapp grubu, çalışma planı olursa güzel olur.
  • 2016 kpss lisans a bende gireceğim aynı zamanda üniversite son sınıf öğrencisi olduğum için zorlanacağım galiba,
    dershane pek düşünmüyorum sizce dershane şart mıdır?.Kaynak olarak 2014 kpss lisans konu anlatımlı kitaplar var müfredat değişiyor mu yıldan yıla?
    Herkese başarılar diliyorum şimdiden.
  • Bunlar kafasına göre soruyor her yıl değişiyor ben 2012 sınavı ardından hazırlanmış set almıştım 2014 çok farklı yerlerden soruldu.
    Güncel kaynak almanı tavsiye ederim, iki yılda bir yapılıyor ve her yıl dahada yüksek puanlarla atama yapılıyor (tanıdık devlet büyüğü yoksa).
  • quote:

Orijinalden alıntı: egenin_efesi

Ben de kendim çalışmayı düşünüyorum, kaynak olarak konu anlatımında ihtiyaç ve murat yayınları yeterli olur mu acaba? Bir de tarihte en iyi kaynak hangisidir? son 2 yıldır tarih soruları çok eleyici oldu.

tarih için tarihin pusulası ve evveliyat tarih diye duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görünen Köyün Kılavuzu

tecil bu ay bitiyor önümde zorlu 2 seçenek var 1-kaçak durumuna düşüp kpss çalışacağım 2-askere gidip gelince asgari ücretle özelde sürünmeye devam edeceğim

hocam keşke kıytırık bir bölüme yazılsaydınız kaçak duruma düşünce kazansanız bile memur olacak mısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: birvarmışbiryokmuş

quote:

Orijinalden alıntı: egenin_efesi

Ben de kendim çalışmayı düşünüyorum, kaynak olarak konu anlatımında ihtiyaç ve murat yayınları yeterli olur mu acaba? Bir de tarihte en iyi kaynak hangisidir? son 2 yıldır tarih soruları çok eleyici oldu.

tarih için tarihin pusulası ve evveliyat tarih diye duydum

Tavsiye için teşekkürler. Bu evveliyatı çok duymaya başladım herkes onu öneriyor.
  • 42barış83 kullanıcısına yanıt
    İhtiyaç yayınlarının 2016 kpss için olan konu anlatımlı setini satın aldım.Ben 2014 e girmiştim mantık sorusu sormuşlardı,bu settede mantık kitabı eklenmiş.

• Arkadaşlar GK-GY için hangi konu anlatım kaynağını önerirsiniz ? İhtiyaç, Pegem, Yediiklim...
  • bende üni 3.sınıfım aynı dertten muzdaribim, İhtiyaç seti nasıl hocam beğendiniz mi ?
  • Elime daha geçmedi internetten almıştım.Gelince anladığım kadarıyla bir şeyler yazarım.

• beyler matematik konularından tam olarak neler var,ygs ile aynı mı biraz daha kolay olması lazım ygsye göre ama konu dağılımı hakkında pek bilgi edinemedim

bir de video izlemek için önereceğiniz site var mı zamanında ekol hoca,behzat rasuli falan dinlerdim dershaneye gitmeden kazanmıştım üniyi de bu şekilde :)
    ama unutmuşum çoğu şeyi
  • Matematikte yardımcı olabilirim.
    Ayrıca elinizde 2 tane konu anlatımlı kitap olsun. Her ders için ayrı yayınları kullanabilirsiniz. Soru da sınır yok ne kadar soru çözerseniz o kadar iyi, farklı kaynaklar kullanmalısınız. Dershane yoksa internet lazım oluyor. Mat zayıfsa mutlaka bir kişiden yardım alın ( ücretli olmayabilir, forum , whatsup , arkadaş ) Tabi burada puan hedefleri de önemli.

• Beyler İhtiyaç setini almak üzereyim tavsiye eder misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro2

Matematikte yardımcı olabilirim.
    Ayrıca elinizde 2 tane konu anlatımlı kitap olsun. Her ders için ayrı yayınları kullanabilirsiniz. Soru da sınır yok ne kadar soru çözerseniz o kadar iyi, farklı kaynaklar kullanmalısınız. Dershane yoksa internet lazım oluyor. Mat zayıfsa mutlaka bir kişiden yardım alın ( ücretli olmayabilir, forum , whatsup , arkadaş ) Tabi burada puan hedefleri de önemli.

dostum bu konu da soru çözümleri de yapabilirsen bize iyi olur hatta katılım olursa watsapp için grup da kurulabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

quote:

Orijinalden alıntı: maestro2

Matematikte yardımcı olabilirim.

dostum bu konu da soru çözümleri de yapabilirsen bize iyi olur hatta katılım olursa watsapp için grup da kurulabilir

Forum veya whatsup üzerinden yardımcı olurum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.