Şimdi Ara

2016 KPSS LİSANS (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.454
Cevap
32
Favori
110.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Numaralarınızı özelden gönderin, grubu ben kurayım. Matematik için hergün yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disiplin için dersane şart arkadaşlar. sadece kpss için değil. bir enstrüman öğrenimi için bile kurs gerekli.

öyle ben evde öğrenirim zaten diye hiç bir şey öğrenilmiyor.

benim dersane 5 ekimde başlayacak. sıkıldım zaten yatmaktan 3 aydır.

ben aralık ayına kadar ağırdan alacam çalışmayı. öss de hızlı girmiştim çalışmaya, sonrası hüsran oldu.

sınava girenlerin tavsiyesi bol bol soru çözmek. konu anlatımı 1 kere çalışın sonra paso soru çözün diyorlar.

ben ünide dersleri hep gece çalışarak geçtim. çok daha faydalı bana göre, ortam sessiz çünkü, kafa daha iyi alıyor.

gece ders çalışıp uyumadan kursa giderim sabah, öğleden sonra gelince de uyurum, gece kalkıp aynı şeyleri tekrar ederim temmuza kadar.
  • Arkadaşlar 2016 ilsans için soru bankası önerilerinize açığım.Genel kültür Genel yetenek ve Eğitim bilimleri için.

• Arkadaşlar 2016 ilsans için soru bankası önerilerinize açığım.Genel kültür Genel yetenek ve Eğitim bilimleri için.

• Arkadaşlar merhaba. Ankara'da kpss için dersaneye kayıt yaptırıp memnun olanınız tavsiye edeniniz var mı? Gk için gidicem dersaneye gy yi fullerim fakat gk hiç yok :(

• Çoğunluk pegem önermiş bu kaynağı inceleyip almayı düşünüyorum
  • Dersane seçip memnun olan var mı? Arkadaşlar 800 liraya bile dersane var herkes bizim hocalarimiz bir numara kaynaklarımız fevkalade diyo :( ne yapacağımı şaşırdım

• Ben bugün Pegem Konya/Bosna şubesini aradım tek ders (yalınızca matematik) için kurslarının olmadığını genel yetenek için başvuru aldıklarını belirttiler.
    Ayrıca telefonda ne fiyat ne kurs saatleri hiçbir bilgi vermiyorlar akşam 7-8 gibi kapattıklarını söylediler.
    Akşam dersleri yok mu bu dershanelerde??
  • Konyayi bilmiyorum ama ankada var akşam 21:30 da bitiyor

• Yeterkpss Y kullanıcısına yanıt
    Ankarada dershane ücretleri ne kadar? Tek ders veya komple.
  • Gk ya da gy olarak garanti dersanesi ayrı ayrı veriyor 450 tl 400e iner. Beyaz kalem tamamı 1300 gy ya da gk alırsan 900. Ankara kariyer 1150 idi. Data 800 diyo gk+gy için. Hedef 1200lira. Yediiklim bilmiyorum. Başkent kariyer 900.

• Bu arada ankarada matematik dersi almak isteyen olursa yardımcı olurum.

• Konya da özel ders alayım ben matematik için gerisini pegem gy seti alıp hallederim İNŞALLAH.
  • Ama maalesef ben ankaradayim

• Merhaba arkadaşlar,ben de gk+gy+eğitim bilimleri+alandan sınava gireceğim.İstanbulda önerebileceğiniz dershane var mı?
  • İhtiyaç KPSS 2016 setini aldım pazartesi başlıyıcam çalışmaya haftada 15-20 saat arası çalışmayı düşünüyorum acaba +75 puan için yeterli midir ?

• nevşehirde olan varsa yargı akademi açıldı.hocaları gerçekten çok kaliteli arkadaşlar.. yayınları da çok kaliteli..tavsiye ederim
  • Halen motivasyon koruyamayacagim diye düşünüyorsunuz. Yapmayin, etmeyin.

Hukuki danismanlik sirketinde avukat olarak çalışıyorum. Haftada en az 2 gun sehir disim fiks. Bu bazen 3 gun oluyor, bazen de 4. Sirket otelde kalmaya sicak bakmiyor, dolayisiyla gece yola cikiyorum, sabah varip, aksama kadar durusma haciz vs ugrasip, yine yola cikip baska bir yere devam ediyorum.

Bir pazarim var. Baska hic gun yok. O tek gunu iple cekiyorum, evde cunku pazar gunu heba edecegim. Bunu bildigimden kutuphaneye kaydoldum. Pazar sabahlari kutuphaneye gidiyorum, 10 saat kadar ders calisiyorum.

Ha bu tempoda kpssyi kazanip kurum avukatligini tutturmam çok zor. Ama umudumu asla kaybetmeyecegim. Gun dogmadan neler dogar.

Kendi tempomu anlattim ki insanlar ne durumda ne satlarda kpssye hazirlaniyorlar. Siz ise calismamak icin bahane ariyorsunuz. Yapmayin,etmeyin. Hayatiniza yazik. Zamanin telafisi yok.

Bunlari tabiki tum basliga mesaj atanlarin hepsini kasdeterek yazmadim. Birkac mesaja yönelik yazdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Halen motivasyon koruyamayacagim diye düşünüyorsunuz. Yapmayin, etmeyin.

Hukuki danismanlik sirketinde avukat olarak çalışıyorum. Haftada en az 2 gun sehir disim fiks. Bu bazen 3 gun oluyor, bazen de 4. Sirket otelde kalmaya sicak bakmiyor, dolayisiyla gece yola cikiyorum, sabah varip, aksama kadar durusma haciz vs ugrasip, yine yola cikip baska bir yere devam ediyorum.

Bir pazarim var. Baska hic gun yok. O tek gunu iple cekiyorum, evde cunku pazar gunu heba edecegim. Bunu bildigimden kutuphaneye kaydoldum. Pazar sabahlari kutuphaneye gidiyorum, 10 saat kadar ders calisiyorum.

Ha bu tempoda kpssyi kazanip kurum avukatligini tutturmam çok zor. Ama umudumu asla kaybetmeyecegim. Gun dogmadan neler dogar.

Kendi tempomu anlattim ki insanlar ne durumda ne satlarda kpssye hazirlaniyorlar. Siz ise calismamak icin bahane ariyorsunuz. Yapmayin,etmeyin. Hayatiniza yazik. Zamanin telafisi yok.

Bunlari tabiki tum basliga mesaj atanlarin hepsini kasdeterek yazmadim. Birkac mesaja yönelik yazdim.

kuzenim sgk da avukat o da özele gecmek istiyor söyliyimde geçmesin bari :)

• RTS mezunuyum KPSS hakkında hiçbir bilgim yok desem yeridir. Kaç soru oluyor, ne alırsak iş yapar ne çıkar ne biter bilmiyorum o yüzden sonuç kısmıyla ilgili şeyleri şimdiden öğrenmem lazım :D

İletişim fakültesi ya da rts mezunlarına yönelik açılan kontenjanlar nelerdir?

Herkesin girebildiği iş kadroları nelerdir?

O yıl yüksek puan alınsa bile iş kadrosu açılmadığı için mal gibi bi iki yıl bekleme durumu olur mu?

KPSS yanında ALES de çalışmayı düşünüyorum, sorular arasında çok büyük farklılık var mı?

YDSnin yaradığı iş alanları nelerdir?

Bunları öğrendikten sonra da çalışmaya başlayacağım. Sözel olduğum için dersane düşünmüyorum, mat1 de yapıyordum ama 5 yıl aradan sonra nolur bilmem :D Benim asıl derdim yurtdışında yüksek lisans yapmak,buna da ailemin durum kasacağı için 2 yıl falan çalışıp biriktirip yurtdışında master yapmayı düşünüyorum. Son dönem erasmus yaptım burda kalmak istemiyorum ama işten memnunsam devam edeceğim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.