Şimdi Ara

2016 KPSS LİSANS (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.454
Cevap
32
Favori
110.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oztrlknur

quote:

Orijinalden alıntı: 1kom

bu yıl 86 87 88 puanlıların atanamaması durumunu ve kadro azlığını düşünürsek . 2016 kpss rakip çok fazla ama kadro çok az .

Haftaya tarih cografya kitaplarını alıp bende başlayacağım . Bölümünde ilk 10 yada 90 üstünü hedeflemeyen atanması çok zor artık .

Zor bir sınav bizleri bekliyor .

Herkese başarılar .

Benim bölümümde 73le aldi en son ve kasimda daha da duser diye düşünüyorum simdi her bölüm aynı degil genelleme yapmamak lazim.

nedir bölümünüz bide 73 le hangi kurum ve ildeydi kadro

• quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

quote:

quote:

bu yıl 86 87 88 puanlıların atanamaması durumunu ve kadro azlığını düşünürsek . 2016 kpss rakip çok fazla ama kadro çok az .

Haftaya tarih cografya kitaplarını alıp bende başlayacağım . Bölümünde ilk 10 yada 90 üstünü hedeflemeyen atanması çok zor artık .

Herkese başarılar .

Benim bölümümde 73le aldi en son ve kasimda daha da duser diye düşünüyorum simdi her bölüm aynı degil genelleme yapmamak lazim.

nedir bölümünüz bide 73 le hangi kurum ve ildeydi kadro

Hemşirelik. Istanbul anadolu olabilir tam hatirlamiyorum yanlis olmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Herkese başarılar .

sağlıkçıların puanı düşük oluyor genelde .

Sanırım artık kpss son dönemlerine giriliyor . bundan sonra kpss daha sonrada kurumlar kendi sınavını mülakatını felan yaparlar artık.

• quote:

Herkese başarılar .

Kurs araştırıyordum yorumundan sonra vazgeçme noktasına geldim, ben 80 alırsam iyi sen 90 alamayacak girmesin demişssin.şimdi hazırlanıp 80 alsam boşunamı girmiş olurum (daha önce hiç girmedim temelim var ama çok da iyi degilim)
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    bölümün ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

bölümün ne?

ingilizce işletme, bu b olana girmeyi düşünüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Herkese başarılar .

Kurs araştırıyordum yorumundan sonra vazgeçme noktasına geldim, ben 80 alırsam iyi sen 90 alamayacak girmesin demişssin.şimdi hazırlanıp 80 alsam boşunamı girmiş olurum (daha önce hiç girmedim temelim var ama çok da iyi degilim)

amacım buradaki insanları kpss den soğutmak felan değil kardeşim . İnanın bana çalışırken daha fazla çalışın . Yavaş yavaş kasım ataması sayıları ortaya çıkıyor ve (lise - önlisans - lisans ) toplam sayı 2000 civarında diyor . Ve bu sayı rezalet bir alım anlamına geliyor.

Amacınız 90 ve üstü olsun hatta bölümünüzde ilk 10 ve 90 olsun yoksa işler zorlaşıyor .

Buradan olumsuz felan anlamayın bende son kez hazırlanacağım .Çünkü çaresizlikten insan ne yapacağını bilmiyor.Allah yardımcımız olsun .

• quote:

bu da fake üyelik ama...

tarihsavar ı ankarada olgunlara sordum. adamlar o ne la diyo yandaki kitapçıya dönüp tarihsavar istiyo o ne la dedi

Aslında tarihte yapılması gereken şu meraklı olacan araştıracan ancak bu şekilde ilerler . Mesela anadolu selçuklu . dersi dinledin mi aaa buda neymiş derdim ben googleden video felan izlerdim kişilerin hayatını araştırırdım . Böylece kafamda daha rahat kalırdı .

Tabi günlük tekrarı da unutmayalım .Günlük kısa kısa tekrar ve bol soruyla bu iş olur .

• sözel bölümler hakkında pek bilgim yok ama işletme, maliye, iktisat gibi bölümden ortak atama yapıyorlar heralde. kadro numaraları var 1234 olsun mesela, kılavuzda 1234 kadrosuna iktisat, maliye, işletme mezunları başvurabilir diyor.
    böyleyse 80 puan yetmez. hedefin 90 falan olsun. bu dediğimden de emin değilim yanlış biliyorumdur belki. bilen bir arkadaş açıklarsa iyi olur. kendin de araştır.

umutsuzluğa kapılma. bir arkadaş 2014 kpssye öylesine girecektik bir hedefimiz falan yoktu. arada bir dershane denemelerine giriyoduk 50 netle falan başladık baharda 60 nete falan anca çıkabildik. sonra bu arkadaş sınava 1.5 ay falan kala birden kasmaya başladı. kütüphaneye falan gidiyordu çalışmaya. 1.5 ayda 85 puana yükseltti
    yapamam falan deme çalış sen 80 i falan çok rahat geçersin zaten 90 ı zorla.

@1kom
    tarihten konu anlatım kaynağı önerebilir misin? elimde hakan dede nin kazandıran ders notları var sadece. bilir misin bu kitabı nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 3 Kasım 2015; 15:40:51 >

• quote:

sözel bölümler hakkında pek bilgim yok ama işletme, maliye, iktisat gibi bölümden ortak atama yapıyorlar heralde. kadro numaraları var 1234 olsun mesela, kılavuzda 1234 kadrosuna iktisat, maliye, işletme mezunları başvurabilir diyor.
    böyleyse 80 puan yetmez. hedefin 90 falan olsun. bu dediğimden de emin değilim yanlış biliyorumdur belki. bilen bir arkadaş açıklarsa iyi olur. kendin de araştır.

umutsuzluğa kapılma. bir arkadaş 2014 kpssye öylesine girecektik bir hedefimiz falan yoktu. arada bir dershane denemelerine giriyoduk 50 netle falan başladık baharda 60 nete falan anca çıkabildik. sonra bu arkadaş sınava 1.5 ay falan kala birden kasmaya başladı. kütüphaneye falan gidiyordu çalışmaya. 1.5 ayda 85 puana yükseltti
    yapamam falan deme çalış sen 80 i falan çok rahat geçersin zaten 90 ı zorla.

@1kom
    tarihten konu anlatım kaynağı önerebilir misin? elimde hakan dede nin kazandıran ders notları var sadece. bilir misin bu kitabı nasıldır?

Evveliyat güzel diyorlar bende ondan almayı düşünüyorum . Amacınız tek bir tane konu anlatım olsun sonra full soru bankasına abanın . Aşağıdaki videolarıda izlemeyi unutmayın .

https://www.youtube.com/playlist?list=PL5kIOunpmSBN-qKMjtgkrTAMDmjtMBPbl

• 1kom kullanıcısına yanıt
    çok uzunmuş videolar

bir de videolarda şey oluyor. izliyorsun videoyu anladığını sanıyorsun. teste geçiyorsun baka kalıyorsun öyle
  • 42barış83 kullanıcısına yanıt
    incelediniz mi ?
  • whatsap gurubu kuruldumu acaba .?
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Tarihin pusulasi ile adli hakimlik tarihten ful cekmistim. Yine kpssden de. Osym gecen sene ozellikle bu sinavlarda bu kitaptan soru aldi. Bazilaeinibaynen, bazilarini da sıklari degistirerek aldi.

Pusulanin birkac versiyonu var, ben cozumlu soru bankasini ezberlemistim.

Dikkatni cekerim, calistim demedim, ezberledim dedim. Tarih ezberdir. Bol tekrar ve soru cozmedir. Merakla falan alakasi yoktur, merak konusu genel kultur sorularinda anlam ifade eder. Cikmis sorular ile pusula tarihten ful cektirir.

Cografya hakkinda bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: estefanik

Hakimlik hazırlık setiyle KPSS a hukuka hazırlanılır mı ?

Kpssde sorulmayan ama hakimlikte sorumlu olunan dersler var. Hakimlik kitaplarinin kpss ile ilgili bolumlerini cozerseniz 30 da en az 22 garanti olur. Ozellikle justice ve hakimlik cikmis sorular (tensip) onemlidir.

• türkçe için ne öneriyorsunuz çoğu kişi ales kitabı öneriyor siz ne diyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar gk gy set önerisi istiyorum hem lisans hem ortaöğretim için ve tarih önerisi
  • bana kalırsa yol yakınken a grubu çalışmaya başlayın.b grubunda rekabet çok alım yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atamalar geliyo kadrolar hakkinda hic bi açıklama yok yazik..

• Arkadaslar sizlere bir sorum olacak kpss tarihe nasil calisiyorsunuz, nasil calismam gerekir ezber mi yapiyim ne tavsiye edersiniz. Tarihle aram pek iyi olmadigi icin calisma istegim de yok.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.