Şimdi Ara

2016 KPSS LİSANS (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.454
Cevap
32
Favori
110.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de yapamıyom tarihi konu anlatımdan çalışıyom notlar falan alıyom. sorulara bi geçiyom konu anlatımda birsürü bahsedilmeyen soru çıkıyo
  • Bahsettiginiz kitaplar icin link verebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben bide dersaneye gidiyorum sırf tarih ve anayasa icin yazildim ama kafayi yiyecem nasil calisacagimi bilmiyorum. Bugun oturdum bi tarihe bakiyim diye yine isin içinden cikamadim. Calisanlar nasil calisiyor bizede bi yardimci olsalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    merhaba eger genel kültür kısmı için bi whats up grubu oluşturduysanız bende katılmak isterim
  • tarih dersi insanı sürekli şüpheye düşürüyor aslında yeni öğrendiğimiz deyişik seyleri birbirimizle paylaşırsak belki faydalı olur
  • Ben de 22 Kasım ALES'inden sonra programımı hazırlayıp çalışmaya başlayacağım. Hepimize hayırlı olur umarım.
  • özellikle türkçe kpss mantığına uygun sb arıyorum, türkçeden baya eksiğim var.
    tarih için tarihin pusulası ya da evveliyat öneriyorlar.
    bazı yerlerde de tarihsavar deniliyor.
    Soru bankası önerilerinizi alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip, an itibariyle bende KPSS'ye başlıyorum. Özel sektörde bu kadar üç kağıtçı varken hak ettiğin yerlere gelmek gerçekten çok zor.
  • Tarih kpss 2016 konu anlatımı ............. https://www.youtube.com/watch?v=yS0E_extvAA&list=PL5kIOunpmSBN-qKMjtgkrTAMDmjtMBPbl

Coğrafya 2016 kpss konu anlatımı ............. https://www.youtube.com/watch?v=DSVvxETLhG8&list=PL5kIOunpmSBPA02yQhwRVyKIptf7ojVLV

Vatandaşlık kpss 2016 konu anlatımı .............. https://www.youtube.com/watch?v=hNBnGBDlhwo&list=PL5kIOunpmSBMI_C9amQJzbdnA9id6VP-r ............ ve devamı .......

https://www.youtube.com/watch?v=tAqruv5S22k&list=PLO8WfbCjmR7W2TVd4gmsCIXK6cxCw-cCK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beedrill364 -- 17 Kasım 2015; 12:35:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RSnazdrovia

Ben de 22 Kasım ALES'inden sonra programımı hazırlayıp çalışmaya başlayacağım. Hepimize hayırlı olur umarım.

Aynen bende, yarın kursa yazılacam, Alesten sonra da KPSSye başlayıp sadece ona odaklanacam hedef günde 5 saatin altına düşmemek
  • tarihte kelimeleri ezberleyemiyorum. islam öncesi ,islam-türk, osmanlı hepsinde farklı farklı kelimeler var. geçen sene at bakcısını sordular mesela.

coğrafyada da ovalar,akarsular falan kalmıyor akılda. bir sürü var. bir tek volkanizmaları ezberleyebildim :D
  • Arkadaşlar çalışan ve daha önce KPSS ye hazırlanan birisi olarak bazı arkadaşlarıma yardım edebileceğimi düşünüyorum.

Öncelikle başta düşülen hata; harıl harıl ders çalışma planı ve sonra soru çözmek.

KPSS sizin testinizdir, aynı zamanda, kendinizi tanıyıp bir sistem geliştirmeniz gerekli.

Tabi ki denenmiş, başarılı sistemleri de kendinize uyarlamanız tutarlı bir yol.

Öncelikle eğer benim gibi çalışıyorsanız özel bir sektörde işiniz zor, ama çalışmayanlar için de günde 6-7 saat harika bir programla şu günden itibaren alınabilecek 85-90 puan mevcut.

Kpss sürecinde kesinlikle ve kesinlikle; KPSS 'den bir gün önceye kadar geçmiş yıllar soruları çözülmeli. Bunu gelecek vadeli planlarınıza atın.
    Orta vadeli planlarda ise konu-test, konu-test sürecini tamamlayın. (Modüler Sistem)
    Kısa vadeli hedefleriniz arasında bulunması gereken tek şey sistem.Herhangi bir kaynak, yanlış sorular, eksik anlatım vb. bir sürü şey sizin oluşturduğunuz sistem arasında ezilir.

Yanlış soruda bulabileceğiniz doğruluklar, şüpheyle geri dönülen konular sizi başarıya ulaştıracaktır. Kendinize güvenin.

"Şu zamandan sonra başlarsa olmaz, ben 15 ayda şu sonucu aldım, bizim bir arkadaş vardı.." gibi cümle kullanan rakiplerinize kulak asmayın.

eğer bir program oluşturmak ve bunun hakkında bilgi almak isterseniz ben elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

• Bende alesi bekliyorum ondan sonra günlük 3-4 saatlik bi calisma beni bekliyor,plan program konusunda yardim lazim nasil calisacaksiniz hergün 3-4 derse calisilmaz çok karışık geliyor şuan hersey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Bende alesi bekliyorum ondan sonra günlük 3-4 saatlik bi calisma beni bekliyor,plan program konusunda yardim lazim nasil calisacaksiniz hergün 3-4 derse calisilmaz çok karışık geliyor şuan hersey

ALES'i neden bekliyorsun ki ?

Türkçe ve Matematik çalışabilirsin: hem ALES için hem de KPSS için.

Yani KPSS çalışmamak için bir bahane yok. ALES'e çalışıyorken, KPSS kefenine de birşeyler atabilirsin.
  • Beyler konu anlatımlı kitap almak istiyorum, hangi kaynakları tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

Beyler konu anlatımlı kitap almak istiyorum, hangi kaynakları tavsiye edersiniz?

Yargı nın Prestij yayınları

İhtiyaç ın Sihirbaz setini de beğendim .

inceleyin; modüler set size uyarsa alın ve çalışın.

Sıkılmadan çalışabileceğinizi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çatallastik

quote:

Beyler konu anlatımlı kitap almak istiyorum, hangi kaynakları tavsiye edersiniz?

İhtiyaçın sihirbaz seti yeterli gibi duruyor. Teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için
  • Ben de müh. fak. son sınıfım. Tek dersim var bölümde. Aöf uluslararası ilişkiler bitirdim. A grubundan hazırlanıyorum sınava. Dershaneye de gidiyorum, aynı zamanda da memurum.

Bu sene tarihin pusulası kitabını şimdiden yarıladım. Evveliyatı da çok öneriyorlar ama diğer derslere zaman kalmayacak neredeyse. Muhasebe kolay olmasına rağmen çok gıcığıma gitti şimdiden. İlk defa görüyorum bütün dersleri.

Umarım hepsi yetişir.

Whatsapp grubu kurulmasından bahsedilmiş ama hızlı geçtiğim için görememiş olabilirim. Varsa alır mısınız arkadaşlar? Herkese şimdiden başarılar.
  • quote:

quote:

quote:

İhtiyaçın sihirbaz seti yeterli gibi duruyor. Teşekkür ederim hocam tavsiyeniz için

Hocam sadece bir tavsiye; tek yayınla sabit kalmamanızı dilerim.

maddi durumdan dolayı da sıkıntı çekilirse, pdf formatında bulabileceğiniz dökümanlar var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam sadece bir tavsiye; tek yayınla sabit kalmamanızı dilerim.

maddi durumdan dolayı da sıkıntı çekilirse, pdf formatında bulabileceğiniz dökümanlar var.

konu anlatımı için fazla kafa karıştırmaya gerek yok bence,konular bir kaynaktan bitirilip soru çözme aşamasında farklı yayınlara yönelirseniz yeterili olur

tarih için çok kararsız kaldım eveliyat mı tarihin pusulası mı alsam acaba

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.