Şimdi Ara

2016 KPSS LİSANS (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.454
Cevap
32
Favori
110.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 lisans konu anlatımlı setlerinden hangisini alsam hala karar veremedim.
  • sayılsalcı olduğumdan matematik, türkçede fena değilim ama tarih, coğrafya, vatandaşlıkta falan çok kötüyüm
    evde konu anlatımlı kitaplar var. soru kitabı alacam yarın. tarih, coğrafyadan var mı önerebileceğiniz soru kitabı?
  • Merhaba arkadaşlar kpss genel kültür düzeyinde kesinlikle modüler set almanızı önermem? Neden mi? modüler setler yayınevlerinin genel kitapları olduğu için 3-4 yılda bir güncelleniyor, çok fazla güncel olmuyor ve özellikle tarihte çok hataları çıkıyor, genel kültür dersleri için bireysel hocaların kitaplarını öneririm? Örneğin İbrahim Ulaş Baldemir'in Tarihsavar soru bankası 2500 sorudan oluşuyor ve fiyatıwww.nkitap.net te 22.00 tl, güven ağ hocanın kitabını öneririm 10-15 gün içinde piyasaya çıkacakmış, evveliyatı kesinlikle önermem çünkü geçen seneki kitapların kapaklarını değiştirip piyasaya sürülmüş... Tarih konu anlatımı için; Doktrin yayınlarının Tarihin Doktrini kitabını öneririm 10 numara kitap, coğrafya için kemal arslan hocanın kitabını öneririm, anayasa/vatandaşlık için Ali Koç hocanın kitabını öneririm... bu kitaplar modüler setlerden 3-4 TL size belki pahalı olur ama hayatınızı değiştirecek belki... dershane için de ankara da en iyisi gy-gk için pegem dir... sonra ihtiyaç... bu dediğim kitapları alan sınav sonrası bana dua edecek :)
     2016 KPSS LİSANS

• tarihsavar kitabından 100 soru ve çözüm... nerden buldun diye sormayın facebookta hocası paylaşıyor :)

https://yadi.sk/d/FDqvzb29job35
  • 42barış83 kullanıcısına yanıt
    Pagem ve ihtiyac cogunlukla tavsiye ediyorlar hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sabahtan beri araştırıyorum matematik için dvd seti kaynağı hangisini önerirsiniz 10 netin üzerine çıkamıyorum tek başına o
  • Tarih icin evveliyat alan var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coğrafya için Doktrin yayınlarını Tarih konu anlatımlı icin Pusulayı soru bankası icin Tarihsavar kitabını tavsiye ederim. Cografya Doktrin oldukca net ve saglam bılgıler almıs, Pusula cok guzel anlatmıs begendım kenar soruları guzel, Tarıhsavar ıse yenı elıme gectı 800 sayfa civarında 2500 soruluk cozumlu soru bankası. test cozum dısında kenar bılgı notları fılan da eklemısler surada tanıtım lınkı varhttps://yadi.sk/d/FDqvzb29job35 bakabılırsınız. Kıtapsecten aldım kıtapları
  • Hakimlik hazırlık setiyle KPSS a hukuka hazırlanılır mı ?

• nasıl gidiyor çalışma gençler ? benim dersanenin 3.haftası. ufaktan başladım çalışmaya. tarih ve coğrafyadan geldiğimiz kadar olanını deftere not geçtim.

derslerde de sürekli not tutuyorum.

türkçeden sözcükte anlamı bitirdik. testlerini de çözdüm. kolay.

matematiği çok severim ama çok sıkıcı kpss matematiği. sayılarla başladık. çok üşeniyorum çözmeye.

sayısal mantıkta zaten pek bir şey yok. sözel mantık da kolay ama bazıları hızlı çözülmüyor.

sözel mantık sorularında hep az kategoriyi şekillendirip mutlaka 2 kere çizmek gerekiyor alternatif için. o zaman yerleştirince kolayca çıkıyor cevaplar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

nasıl gidiyor çalışma gençler ? benim dersanenin 3.haftası. ufaktan başladım çalışmaya. tarih ve coğrafyadan geldiğimiz kadar olanını deftere not geçtim.

derslerde de sürekli not tutuyorum.

türkçeden sözcükte anlamı bitirdik. testlerini de çözdüm. kolay.

matematiği çok severim ama çok sıkıcı kpss matematiği. sayılarla başladık. çok üşeniyorum çözmeye.

sayısal mantıkta zaten pek bir şey yok. sözel mantık da kolay ama bazıları hızlı çözülmüyor.

sözel mantık sorularında hep az kategoriyi şekillendirip mutlaka 2 kere çizmek gerekiyor alternatif için. o zaman yerleştirince kolayca çıkıyor cevaplar.

hangisinden gireceksiniz hocam ? lisans mı ?

bu atama olmazsa bende başlamayı düşünüyorum çalışmaya.

• Üniversitede 3.sınıfım.Tüm kpss kaynaklarımı bugün tamamladım. 6 kasımda 1.vizeler bittikten sonra bende deli gibi kpss çalışacağım.Genel kültür ağırlıklı bir çalışma olacak.

• durumlar nedir kaç net yapıyorsunuz genel kütür, yetenekten?

geçen seneden kalma yedi iklimin 5. denemesini çözdüm. 75 net falan yaptım toplamda. 90 ı geçmem lazım. tarihte çok kötüyüm 8 doğru 16 yanlış yaptım
    deneme seti öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

durumlar nedir kaç net yapıyorsunuz genel kütür, yetenekten?

geçen seneden kalma yedi iklimin 5. denemesini çözdüm. 75 net falan yaptım toplamda. 90 ı geçmem lazım. tarihte çok kötüyüm 8 doğru 16 yanlış yaptım

valla ben daha deneme çözmedim konu eksiği çok var en son 6 sene önce baktığım konulardı matematik de formülleri falan hep unutmuşum türkçe,coğrafya neyse de tarih benim de berbat ve son yıllarda belirleyici olan kısım da tarih soruları eskisi gibi yorum soruları da yok direk bilgi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

durumlar nedir kaç net yapıyorsunuz genel kütür, yetenekten?

valla ben daha deneme çözmedim konu eksiği çok var en son 6 sene önce baktığım konulardı matematik de formülleri falan hep unutmuşum türkçe,coğrafya neyse de tarih benim de berbat ve son yıllarda belirleyici olan kısım da tarih soruları eskisi gibi yorum soruları da yok direk bilgi

bir de tarihte kitaplarda bahsedilmeyen beklenmedik sorular çıkabiliyor. sonraki yılın kitaplarına artık böylede soruyorlar diye o sorunun bilgilerini veriyolar tarih çok sakat yaw

günlük ortalama kaç saat çalışıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 24 Ekim 2015; 18:22:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: küçükhakan

Kpss için dershaneye gitmek bence gereksiz çünkü kolay bir sınav, matematiği bir kere kimse çıkıp da zor diyemez, 30 da 22-23 herkes rahatça yapar en az, e zaten türkçe tarih coğ için dershaneye boşa para mı verilir o paraya piyasadaki tüm kitapları alır çözersin daha faydalı olur

Zaten dersanenin amacı 30 da 28-30 yaptırmaktır, yoksa dediğiniz gibi herkes 20-25 yapar, bu da 80-85 puan demek. Dersane 95-100 puan için gereklidir.

• bu yıl 86 87 88 puanlıların atanamaması durumunu ve kadro azlığını düşünürsek . 2016 kpss rakip çok fazla ama kadro çok az .

Haftaya tarih cografya kitaplarını alıp bende başlayacağım . Bölümünde ilk 10 yada 90 üstünü hedeflemeyen atanması çok zor artık .

Zor bir sınav bizleri bekliyor .

Herkese başarılar .
  • izmir de matematikten özel ders almak isteyen olursa bana ulaşabilir, iyi çalışmalar
  • sevgi58 S kullanıcısına yanıt
    bu da fake üyelik ama...

tarihsavar ı ankarada olgunlara sordum. adamlar o ne la diyo yandaki kitapçıya dönüp tarihsavar istiyo o ne la dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1kom

bu yıl 86 87 88 puanlıların atanamaması durumunu ve kadro azlığını düşünürsek . 2016 kpss rakip çok fazla ama kadro çok az .

Haftaya tarih cografya kitaplarını alıp bende başlayacağım . Bölümünde ilk 10 yada 90 üstünü hedeflemeyen atanması çok zor artık .

Zor bir sınav bizleri bekliyor .

Herkese başarılar .

Benim bölümümde 73le aldi en son ve kasimda daha da duser diye düşünüyorum simdi her bölüm aynı degil genelleme yapmamak lazim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.