Şimdi Ara

2016 KYK BURS VE KREDİLER ANA KONUSU(25 aralik ACIKLANDI) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
22
Favori
59.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu olay yalan dolan, AKP taraftarı olan arkadaşım var, anasının babasının memleketinde evi arabası olduğu halde karşılıksız burs çıktığını bilirim. İhtiyaç sahibi olanlara değil de yandaşı destekleyen bir sistem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 4-5 ocakta ankara kızılaydan alın diyo 31 inde istanbuldan kartı alabilirmiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsSakallıDede

Arkadaşlar burs çıkmadığı için kredi alıp seneye tekrar bursa başvurulabilir mi ?

Hayır. Almazsanız seneye tekrar başvuru yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: poset cay

Beyler 4-5 ocakta ankara kızılaydan alın diyo 31 inde istanbuldan kartı alabilirmiyim

Geçen sene başka bir şehirdeydim, parayı kimlikle ücret ödemeden çektim. Okulun olduğu şehre gelince kartımı aldım.

• Yok haksızlık falan filan yok diyenlere cevabım babam emekli 1100 mü ne o civarda alıyor abim pmyo bitirdi oda kredi almıştı bana kredi çıktı burs çıkan tanıdıklarım var adamların hepsinin babası memur diğer kardeşleride almış buda alıyor bide cemaat evindeler ama sevgili yöneticilerimizin şuanlık karşı olmadığı cemaat evindeler he başarıyla alakası var diyenlerede cevabım elektrik-elektronik Mühendisliği okuyorum türkçe öğretmenliği okuyana çıkıyor bana çıkmıyor
    Neyse krediye kafam karışık para lazım faizi yok ama enflasyon zammıda kumar gibi bir olay faizden daha çok parada ödeyebilirsin bir yerde anladığım kadarıyla napsam bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz1616 -- 26 Aralık 2015; 11:20:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Okul bittiginden iki yil sonra odememn baslar dostum tahhutnameye attin imzanin 6_7 yil sonra iki katini odersin okul bittimi hemen odersen yuzde elli fazlasini odersin mesela .14 bin tlnin altina imza atarsan okul bittikten 3 .yil icinde yani parayi aldiktan 7 yil sonra odemeye baslarsan sana 28-30 bin arasi borcun yapilandirmasini cikarirlar haberin olsun mesela simdi aldin 2023 yilinda borcun 30 denir ve ne kadar zamanda kapatmak istedigine sen karar verirsin 2 yilda taksit yaparsan aylik 1.300 tl odemeyle odersin haberin olsun.

Hocam siz çektinizmi gerçekten ödeyeceğimiz rakam o kadar uçukmu oluyor normal bi bankadan kredi çeksem dahada kârdayım o zaman yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum onları savunacak bir halim yok

• Bilen birisinden bana kredinin geri ödeme sistemini anlatmasını istesem ayıp olur mu
    Sistem nasıl oluyor aldığım paranın aynısını mi ödicem yokda faiz fln binecekmi?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aras. -- 26 Aralık 2015; 16:36:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.rusen

peki biri geçmişe yönelik ödeme konusuna açıklık getirebilir mi? ekim-kasım-aralık olarak geriye dönük para alan arkadaşım da var, sadece ocak'ı alan arkadaşım da var
    kafam karıştı

Bunu ben de merak ediyorum, kesin bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridooo

Bilen birisinden bana kredinin geri ödeme sistemini anlatmasını istesem ayıp olur mu
    Sistem nasıl oluyor aldığım paranın aynısını mi ödicem yokda faiz fln binecekmi?

Faiz işlemiyor ama enflasyon işliyor yazanlardan anladığım kadarıyla benim abimde almıştı ona sordum faiz yok ama enflasyon farkı var oda bence kumar gibi bişe işte nolacağını bilen yok ama yapacak bir şey de yok

• Lisanta cikmadi bari yüksek lisansta çıksaydı, neyse hayirlisi olsun...
    Bu arada kredi çıkanlar bir hışımla almasın, düşünsünler ödemesi zor oluyor zaar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Bu olay yalan dolan, AKP taraftarı olan arkadaşım var, anasının babasının memleketinde evi arabası olduğu halde karşılıksız burs çıktığını bilirim. İhtiyaç sahibi olanlara değil de yandaşı destekleyen bir sistem.

Yalan hocam anası babası akp üyesi olan arkadaşıma kredi çıktı. Bu tamamen şans işi bence ve ayrıca en sondaki milli sporcu serfitikası olanlara öncelik veriliyor ya nerden biliyorsunuz burs alanların çoğunun amatör sporcu olmadığını. Belkide çoğu böyle burs kazandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 26 Aralık 2015; 11:53:36 >
  • Beyler taahhüt 21 aylık mi? Ben 12 ay almak istiyorum da dilekçe verip kestirebiliyormussun krediyi. 12 ay sonra dilekçe versem sadece aldığımı öderim değil mi? Yoksa taahhüt ettiğim para her türlü girer o yüzden kesenin mantığı yok mu?

• Abi tamam saçma kişilere çıktığı oluyor bursda kim hangi ğartiye veriyor nerden bilcekler zaten ülkenin yarısı akp ye vermiş sizin mantıkla ülkenin yarısının çocuklarına çıkması lazım

• genç kartımızı herhangi bir ziraatten alabilir miyiz yoksa illede sitede yazan şubeden mi almak gerekiyor? birde 2 gün çok kısa değil mi yav
  • Yorumlara bak komedi. Üzerine ev, araba varsa ailen sagsa çıkmıyor bu kadar basit. Bilmediğiniz o kadar muhtaç öğrenci var ki onlara da çıkıyor. Tamam evi arabaları var ama başkasının üzerine kayıtlı. Orda öncelikli kişiler de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pabliato

Yorumlara bak komedi. Üzerine ev, araba varsa ailen sagsa çıkmıyor bu kadar basit. Bilmediğiniz o kadar muhtaç öğrenci var ki onlara da çıkıyor. Tamam evi arabaları var ama başkasının üzerine kayıtlı. Orda öncelikli kişiler de var.

En komedi yorumda seninki olmuş belli ki bursun kimlere çıktığı hakkında hiçbir fikrin yok

• cco C kullanıcısına yanıt

Gülüp geçerim ben bu yoruma - olsa da atsam

• quote:

Orijinalden alıntı: beyaz1616

quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Okul bittiginden iki yil sonra odememn baslar dostum tahhutnameye attin imzanin 6_7 yil sonra iki katini odersin okul bittimi hemen odersen yuzde elli fazlasini odersin mesela .14 bin tlnin altina imza atarsan okul bittikten 3 .yil icinde yani parayi aldiktan 7 yil sonra odemeye baslarsan sana 28-30 bin arasi borcun yapilandirmasini cikarirlar haberin olsun mesela simdi aldin 2023 yilinda borcun 30 denir ve ne kadar zamanda kapatmak istedigine sen karar verirsin 2 yilda taksit yaparsan aylik 1.300 tl odemeyle odersin haberin olsun.

Hocam siz çektinizmi gerçekten ödeyeceğimiz rakam o kadar uçukmu oluyor normal bi bankadan kredi çeksem dahada kârdayım o zaman yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum onları savunacak bir halim yok

Mesela yukardaki arkadasin biri 18 bin cekecekmis geri odemesi okul bittiginde 30 bin olup 2 yilda erteletrse 35 bin civari öder banka onu yillara boler ve 4 yil aylik 1000 tl geri odemesi olu dikkat ededlim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sesenyoung kullanıcısına yanıt
    Çevremde burs çıkanlar hep anne -baba vefat eden,üzerine hiçbir mal varlığı olmayan kişiler. Dediğim gibi evi arabası var ama başkalarının üzerine kayıtlı.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.