Şimdi Ara

2016 KYK BURS VE KREDİLER ANA KONUSU(25 aralik ACIKLANDI) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
22
Favori
59.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yüksek lisans öğrencisiyim arkadaşlar.kredi çıkmış 16.800 tl yazıyor 24 e böldüğümde 700 tl ye tekabül ediyor fakat 800 tl diye biliyordum ben. Bir bilgisi olan var mı ?
  • Arkadaşlar öğrenci belgesini istenilen adrese gönderdiğim halde öğrenci belgeniz elimize ulaşmamıştır diyor, bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger 6 sene sonra enflasyon duserse para degerlenirse daha mi az odeyecegiz bu mantikla.

• 3. Seda başvurdum yine çıkmadı, seneye yine başvurucam. Başarılar

• İhtiyaciniz yoksa kredi almayin derim sonra borç yüksek cikiyor cektiginiz krediye her yuzde 12 civari zamlanarak 5 yil yada 7 yil sonra odeyeceginiz miktari hesaplayabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japonya miyiz biz enf düşsün bursa basvurun kredi 2 kat odeniyor haberiniz olsun.kredi yuksek lisans yapan arkadasimin 15 binlik borcu su an 33 bin gozukuyor haberiniz olsun derim

• 2. sınıfım geçen sene okulun birincisiydim hocam daha ne yapayım.
  • arkadaşlar ben de başvurmuştum kyk ya ve sonuç olarak bana kredi çıktı ama ben kredi den vazgeçmek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim yardım eder misiniz ?
  • Steve Paul Jobs kullanıcısına yanıt
    Hiçbir işlem yapmazsan iptal olur, e devlete girip onaylarsan krediyi kabul etmiş olursun.
  • Arkadaslar bana kredi cikti ama bu sene almak istemiyorum. Nasil iptal edicem? Almak istemiyorum.
    2. Sinif icon tekrar basvuru yapabilcek miyiz?

• Michu M kullanıcısına yanıt
    Kardeş vereceksen bursun yarısını bana verde geçinelim :D ne burs ne de kredi çıkmış hiç bi şey yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandoora

genç kartımızı herhangi bir ziraatten alabilir miyiz yoksa illede sitede yazan şubeden mi almak gerekiyor? birde 2 gün çok kısa değil mi yav

kardeş bana okulun alt katını yazmışlar kartı alacağım yere :D ayrıca kredi çıktı alıp almama konusunda da şüpheliyim 2 gün içinde çok saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalradyalı

Merhaba arkadaşlar,

Ben 3. sınıftayım. 2 yıldır çıkmıyordu, bu sene şans eseri burs çıktı şimdi birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.

Bursun iptal olma koşulu sanırım sadece alınan dersler üzerinden oluyor değil mi? Mesela alamadığım derslerden sorumlu değilim (alamadığı için başarısız sayıldı) gibi falan. Şimdi benim bu dönem 1 tane kaldığım ders garanti gibi bir şey. O yüzden bursu alıp almamakta tereddüt yaşıyorum. Henüz onaylamadım. Maksimum kalabileceğim ders sayısı nedir? Burs krediye dönüşürse kredi almak istemiyorum gibi bir seçeneğim var mı? Bir de sanırım okul uzarsa uzamaya başladığından itibaren krediye dönüşüyormuş?

Bu konularda bilgiliyseniz bir alıntılayıverin hele

Arkadaşlar cevap verebilecek birisi yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: SonViraj

quote:

Orijinalden alıntı: Pandoora

genç kartımızı herhangi bir ziraatten alabilir miyiz yoksa illede sitede yazan şubeden mi almak gerekiyor? birde 2 gün çok kısa değil mi yav

kardeş bana okulun alt katını yazmışlar kartı alacağım yere :D ayrıca kredi çıktı alıp almama konusunda da şüpheliyim 2 gün içinde çok saçma

Alınıyormuş diye okudum.Kart olmadan şubedende paranı alabiliyorsun yani senin üzerine yatıyor.Şubeden sonrada alsak diye düşünüyorum kartın üzerine isim basılmadığından dolayı sorun olacağını sanmıyorum.Bende memlekete geldim dönemem 10 kere

• quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Buz

Ulan babam vefat etti ben milli sporcuyum aldığımız para asgari ücretin biraz üstünde hala nasıl kredi çıkıyor anlamış değilim. Krediye ihtiyacım yok burs lazım bana burs bana çıkmadıysa kime çıkıyor bu burs anlamıyorum illa vekil yada bakan tanıdığımız mı olaması lazım.

Vekil yada bakan tanıdığımız yok bana çıktı. Sadece maddi duruma göre değil başarıya göre de belirleniyor burs olayı bildiğim kadarıyla.

bursun başarıyla hiçbir alakası yok emin olabilirsin
  • 400 tl çok iyi para

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    Hocam hiçbir işlem yapmazsanız almıyorsunuz krediyi.Eğer almak isterseniz e devletten taahhütnameyi onaylamalısınız.

• Mavi Buz kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bizde şuan aşırı zor durumdayız kredi çıktı ama gel gelelim arkadaşımın ablasına burs çıktı.Maddi olarakta çok iyi durumdalar yani.Torpil de yok diyor ne anladım bu işten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1 yıllık alabiliyor muyuz ? Ve 1 yıllık geri ödemesi ne kadar olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burs olayı tamamen şans bence, her yıl aynı şeyler yazılıyor konuda

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.