Şimdi Ara

2016 KYK BURS VE KREDİLER ANA KONUSU(25 aralik ACIKLANDI) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.674
Cevap
22
Favori
59.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehriyar

quote:

Orijinalden alıntı: Ehlika

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ObeyYourMaster91

Yanlis hesap yapiyorsun 45 ay uzerinden degerlendiriliyor haziranda degil eylulde bitiyor odemeler

Ben haziranda bitiyor diye biliyordum demekki yanlış biliyormuşum

Doğru biliyorsun 4. Sınıfın Haziran ayı son bursu çekersin biter.

Ama bana burs değil kredi çıktı arkadaş yazdıktan sonra internetten bi baktım galiba burs haziranda kredi eylülde bitiyormuş eğer böyle değilse taahhütname deki 1200 lira fazlalığı Nasıl açıklayabiliriz

Diplomayı aldığın ay biter. Ben mayısta almıştım, haziran ayı kredim yatmamıştı mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: Soul741

Geçen sene böyle bir uyarı yoktu. Tahaahütnamesini onaylamadığım kredi için ne diye iptal istiyorlar anlamıyorum, hakikaten saçmalık. Sizin gibi ben de baktım. İptal ile ilgili e-devlette bir şey bulamadım. Yani iş çıksın, başka bir şey değil.

Ekleme: Yazıyı bir-iki defa daha okudum. Sanırım denmek istenen şu: tahaahütnameyi onaylayıp sonra vazgeçmeniz için belli bir süre var. Bu süreyi aşarsanız dilekçe yazın diyorlar. Meali bu. Biraz daha açık yazmalılarmış bu kısmı.

Bana sms yolladılar mesela, herkese yolladılar mı bilmiyorum.
    Eğer tahaahütnameyi imzalamazsanız, otomatikman iptal oluyor zaten. Bir şey yapmaya gerek yok.
    Onayladıysanız da, iptal etmek için yazılı bir dilekçe veriyorsunuz. İptal oluyor.
    Hepsi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ynsylkn

Y lisans yapıyorum banada kredi çıktı

Geçmiş olsun hocam, 16000 sanırım
  • Arkadaşlar öğrenim kredisi kazandım.2.sınıfım.Geçen sene başvurmadım,bu sene vurdum.Taahhütnameyi onayladım ve bana ödenecek tutar 13.200 yazıyor.Benim geri ödemem sonrasında faizle beraber ne kadar olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: AxiZebaniA

Hocam Ocak'tan itibaren başlar toplu yatıcak olayı hikaye.

Ama sozlesme 18 bin tl uzerinden.almadigimiz ayin parasini mi odiyecegiz en son hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuru Altı Pilav -- 27 Aralık 2015; 11:16:47 >
  • Kuru Altı Pilav kullanıcısına yanıt
    Okulun haziranda biterse temmuz ağustos eylülde de para yatar biter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziraat Bankası kart başvuru/teslim işlemleri için nereye gitmesi gerektiğini merak eden arkadaşlar buraya baksın.
    https://kyksorgu.ziraatbank.com.tr/

• quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

Okulun haziranda biterse temmuz ağustos eylülde de para yatar biter.

Diplomayı ne zaman alırsa o ay biter hocam. Haziranda alırsa ondan sonra yatmaz, ben mayısta almıştım hazirandan sonra yatmadı kredi.
  • Tom Waits kullanıcısına yanıt
    Seni bilemeyeceğim, ben bir sürü arkadaşım eylüle kadar kredilerini çektiler. Ben lisansta burs almıştım, diplomamı alır almaz kesildi. KYK'nin sitesinden kimlik no ile bakınca son yatacağı tarih yazar zaten.
  • Arkadaslar bi arkadasa burs cikti ve kart alim tarihi 30-31 aralik. fakat o tarihlerde almasi mumkun degil. Bunun baska bir cozumu var midir?

COK ACIL LUTFEN YARDIM EDIN

• BURS çıkması için şartlar Ev, Araba, Arsan olacak arkadaş olmayana çıkmıyor
    Burs kızlar gibi maddiyata bakıyor sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pietro Leatherchest

Arkadaslar bi arkadasa burs cikti ve kart alim tarihi 30-31 aralik. fakat o tarihlerde almasi mumkun degil. Bunun baska bir cozumu var midir?

COK ACIL LUTFEN YARDIM EDIN

Sonra alsanda oluyor.Memlekete gittiysen oradaki ziraat bankasının dağıtma yetkisi varsa oradanda alabilirsin.

• Beyler ben lise 4 e gidiyorum ne zaman kayıt olabilirim ve burs ücreti ne kadar ?
  • Ben hazırlık sınıfındayım ve taahhütname bedeli olarak 22.800 TL yazıyor. Kaç ay kredi alacağım? Geri ödemede faiz alıyorlar mı?

• Ayni sorular onlarca kez soruluyor

Toplu odeme yok
    Kredi eylul ayina kadar alinacak sebebi de ekim kasim aralik odemelerinin olmamasi toplu dediginiz odemeler yani

Kredi alanlar senette yazan miktardan fazlasini odiyeceksiniz her sene bi miktar artis oluyor kafadan bide bunun beyaz esyaya gore faizi hesaplanacak

Son olarak da ne kadar sovseniz kufur etseniz de 330 lira olan burs miktarini 400 yapti adamlar burs alacaklar icin muthis bi para harc da kaldirildi valla uslu uslu dersinizi calisin yolunuza bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malaustası -- 27 Aralık 2015; 12:17:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mech19

BURS çıkması için şartlar Ev, Araba, Arsan olacak arkadaş olmayana çıkmıyor
    Burs kızlar gibi maddiyata bakıyor sanki

Araba var,ev var ama bana çıkmadı.2 katlı evi ve minibüsü olana çıktı.Tamamen şans yada bu bursun çoğunluğu malum kişilere gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ehlika

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ObeyYourMaster91

Yanlis hesap yapiyorsun 45 ay uzerinden degerlendiriliyor haziranda degil eylulde bitiyor odemeler

Ben haziranda bitiyor diye biliyordum demekki yanlış biliyormuşum

Doğru biliyorsun 4. Sınıfın Haziran ayı son bursu çekersin biter.

Ama bana burs değil kredi çıktı arkadaş yazdıktan sonra internetten bi baktım galiba burs haziranda kredi eylülde bitiyormuş eğer böyle değilse taahhütname deki 1200 lira fazlalığı Nasıl açıklayabiliriz

Diplomayı aldığın ay biter. Ben mayısta almıştım, haziran ayı kredim yatmamıştı mesela.

Hocam peki toplu bir kredi yatırmaları gibi birşey mümkünmüdür acaba , çok kafam karıştı

• Dogudan gelenlere cikiyor net sonra bize devlet bakmiyor diyolar neredeyse sinifta sordugum tum dogululara cikmis sirnak adiyaman hakkari diyar vs.

Keske bende basvursaydim cikmazdi ama olsun bellide olmaz 1048. Siradan yurt cikmisti gitmemistim

400 lira iyi parada sevinenler var 400 lira ile 120 euro zar zor aliyorsun ulkeye bazen aciyorum

Hos bana ciksa her ay 400 verseler full yurtdisi yaparim yesil pasaportta var temiz

Kredi cikanlarda cok ihtiyaci yoksa almasin devlet el verir kol alir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 27 Aralık 2015; 12:33:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Godiantus

Arkadaşlar öğrenim kredisi kazandım.2.sınıfım.Geçen sene başvurmadım,bu sene vurdum.Taahhütnameyi onayladım ve bana ödenecek tutar 13.200 yazıyor.Benim geri ödemem sonrasında faizle beraber ne kadar olur?

arkadasım aylık ortalama 450 tlden 36 ıle carptıgında 16 bın gıbı bır rakam cıkıyor ama okul bıttıkten sonr yanı 2019 da 2 yılda erteletme sansın var onuda kullanırsan 2021 de 20 bın e yakın bır borcun olur ama tavsıyem okul bıter bıtmez odemen beklettıkce borc yuzde 10 cıvarı kümülatif olarka yıllık olarak artıyor
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.