Şimdi Ara

2016 KYK BURS VE KREDİLER ANA KONUSU(25 aralik ACIKLANDI) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
22
Favori
59.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkpskl

Açıklandı mı

hayır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duyduğuma göre halihazırda burs yada kredi alacakların banka hesapları açılmış şuan devlet tarafından ziraat bankasında. Yani ilgili şubeye gidip kontrol ettirebiliyormuşsunuz adınıza hesap açılmış mı diye. Gerçi burs olmasa da kredi herkese çıkıyor diyorlar ama...
  • Herkese iyi forumlar mesajı okudumda aklıma birşey takıldı. Ben bu sene ilk defa başvuru yaptım, kredi çıkarsa KYK bizim için hesap vs işini hallediyormuş sanırım peki banka kartlarını ilgili şubeden mi teslim alıyoruz yoksa adrese mi geliyor?
  • Eli kulağında açıklanır

• quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Herkese iyi forumlar mesajı okudumda aklıma birşey takıldı. Ben bu sene ilk defa başvuru yaptım, kredi çıkarsa KYK bizim için hesap vs işini hallediyormuş sanırım peki banka kartlarını ilgili şubeden mi teslim alıyoruz yoksa adrese mi geliyor?

Subeden aliyoruz hocam.

• ya arkadaş bi resim gösterdi sanırım ziraatten falan bi yerden sorgulayabiliyoruz hatta bana kartlar perşembe günü çıkıcakmış dedi ondan sonra bankaya gidicem dedi belkide trollemiştir
  • Arkadaşlar özel üniversiteye gidenlere burs çıkıyor mu bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus6397

Arkadaşlar özel üniversiteye gidenlere burs çıkıyor mu bilgisi olan var mı?

Çıkabiliyor. Ama herhalde çıkma ihtimalini azaltıyordur.
  • Arkadaşlar Bakiye yazıp 4747 yolladım. Birden fazla banka hesabınız olduğu için şubeye gelin falan filan bir şeyler yazdı. ama benim hiç bir yerde hesabım yok. burs çıkmış olabilir mi
  • 4747 sorgumda bakiye 0 tl diyor ama açtıkları hesap burs için mi kredi için mi nereden bilecez muhtemelen herkese açiyolar var mı mesaj atıp hesap yok diye karşılık alan?

• 4747 Bakiye yazdik ziraat hesap numaralarinda olan 5001 : 0 TL dedi. Muhtemelen hesaplar acilmis.

• 4747 olayı ne yaw nasıl sorguluyoruz hiçbişey anlamadım açıklık getirin pls

• quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Herkese iyi forumlar mesajı okudumda aklıma birşey takıldı. Ben bu sene ilk defa başvuru yaptım, kredi çıkarsa KYK bizim için hesap vs işini hallediyormuş sanırım peki banka kartlarını ilgili şubeden mi teslim alıyoruz yoksa adrese mi geliyor?

Subeden aliyoruz hocam.

Hocam kesin 400 tl mi burslar ?
  • Ingoshi kullanıcısına yanıt
    Ne alaka ki , babam zar zor okutuyor belki, özele gidende öğrenci devlete gidende, her özele gidenin babasıda milyarder değil heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nalimali

Ne alaka ki , babam zar zor okutuyor belki, özele gidende öğrenci devlete gidende, her özele gidenin babasıda milyarder değil heralde

Bence de öyle olması gerekiyor da. Bütün herkes özele gidiyorsa zengindir diye düşünüyor...

Zengin olsam zaten burs için başvurmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: JimmyJimmy

4747 Bakiye yazdik ziraat hesap numaralarinda olan 5001 : 0 TL dedi. Muhtemelen hesaplar acilmis.

Bende de aynısı yazdı şimdi. Acaba burs mu kredi mi
  • 4747 mesaj attım Bakiye 0 diyor Çıkmış midir ya ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ygshesabi

4747 mesaj attım Bakiye 0 diyor Çıkmış midir ya ?

Herkesde aynısı yazıyo bence bi anlam ifade etmiyor başvuran herkese açmışlar gibi

• Ziraat Bankasını ararak müşteri numarasini öğrenebilirsiniz ,hesaplar açılmış...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.