Şimdi Ara

2016 KYK BURS VE KREDİLER ANA KONUSU(25 aralik ACIKLANDI) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.674
Cevap
22
Favori
59.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eli kulağındadır. 1-2 güne açıklanır muhtemelen

inşallah istediğin çıkar hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

bizim okula öğrenci işleri duyuru yaptı

KYK BURSU KAZANAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
    Kredi ve Yurtlar Kurumu’ndan öğrenim kredisi ve burs alanlara ait Ziraat Bankası Kartı dağıtımı 21-25 Aralık 2015 tarihleri arasında Göztepe Kampüsü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından banka görevlileri tarafından yapılacaktır.

Not: Göztepe Kampüsü’nde bulunan akademik birimlerde kayıtlı öğrenciler için geçerlidir.

bugün yarın açıklanır

İnşallah bekliyoruz bakalım. Geçen sene basvurdum kredi çıktı. Almadım bu sene tekrar başvurdum inş çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kartı falan nereden alıyoruz nasıl alıyoruz o konuda bilgi verebilecek olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

bizim okula öğrenci işleri duyuru yaptı

KYK BURSU KAZANAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
    Kredi ve Yurtlar Kurumu’ndan öğrenim kredisi ve burs alanlara ait Ziraat Bankası Kartı dağıtımı 21-25 Aralık 2015 tarihleri arasında Göztepe Kampüsü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından banka görevlileri tarafından yapılacaktır.

Not: Göztepe Kampüsü’nde bulunan akademik birimlerde kayıtlı öğrenciler için geçerlidir.

bugün yarın açıklanır

Marmara univ mi?

Kyk nin sitesinden bagimsiz olarak kampuslerden de kyk burs krediye basvurulabiliyordu diye biliyorum belki onla alakalidir.

Birde benfe marmarafa okuyorum ama goztepr kampusunde degilim, ben nerdrn alicam acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gallifreyan

Artık açıklansa yav..

Bu arada geçen sene aralık ve ocağınkini beraber vermişler. Şehir efsanesi değil yani... Bu sene olmaz sanırım öyle, 400e de yükselttiler ya 2 aylık vermezler

Gecen sene aralik ve ocagin birlikte vermedilrr ki ocak ve subatinkini birlikte verdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

Orijinalden alıntı: Gallifreyan

Artık açıklansa yav..

Bu arada geçen sene aralık ve ocağınkini beraber vermişler. Şehir efsanesi değil yani... Bu sene olmaz sanırım öyle, 400e de yükselttiler ya 2 aylık vermezler

Gecen sene aralik ve ocagin birlikte vermedilrr ki ocak ve subatinkini birlikte verdiler

İki ayı beraber aldık demişti arkadaşlarım, aralık-ocak diye düşündüm bende. Anladım hocam
  • Kardeşim fazla bel bağlama bence, ben 3 senedir başvuruyorum hep kredi çıkıyor bursun çıkma ihtimali çok az ve şans eseri çıkarsa çıkar öyle diyim.

• yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    kredi ile burs arasındaki fark nedir, burs geri ödenmiyormuydu
  • İlk kez alacaklar Ocak'ın kaçında alıyor?

• -Demokritos- kullanıcısına yanıt
    10'una yakın diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nalimali

kredi ile burs arasındaki fark nedir, burs geri ödenmiyormuydu

Evet hocam krediyi ilerde faizi ile beraber geri ödersin ama çok fazla faizi olmaz.

• Beyler kredi mi burs mu çıktı nasıl öğrenebilirim ?

• Ya şimdi beklemeyin anca aralığın sonunda açıklanır

• http://sonsaniye.tv/tr/photo-page/kyk-geri-odeme-takvimi/506 (geri ödeme hakkında bilgi)

ve arkadaşlar

c.tesi ve pazar mutlaka açıklanacaktır.

Nedeni
    http://tbmyo.marmara.edu.tr/notice/kyk-bursu-kazanan-ogrencilerin-dikkatine/ okulum tarafından yapılan bu açıklama

ve

"Kurum tarafında yapılan teknik bir çalışma nedeni ile hizmet verilememektedir." e-devlette kyknın işlem menüsünde çıkan hata

• ben edevlete girdim fakat taahhütname onay süresi sona ermiştir diyo konu hakkında bilgisi olan var mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endoplazmikbirredikulum

ben edevlete girdim fakat taahhütname onay süresi sona ermiştir diyo konu hakkında bilgisi olan var mı ??

Bu seneyle alakasi yok, herkesde ayni yaziyor.

• Pazar günü açıklanacak dedi arkadaşım. Doğru mu bilmiyorum
  • ulan açıklasınlar artık be günün her saati bu konuya bakıyorum açıklandımı diye

• Acıyokraki kullanıcısına yanıt
    fakat arkadaşlar öyle demiyor siz eminmisiniz?
  • Aciklanirsa kac lira yatacak? Okullar acildigindan beri almiyoruz hepsini birden mi verecekler?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.