Şimdi Ara

2016 KYK BURS VE KREDİLER ANA KONUSU(25 aralik ACIKLANDI) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
22
Favori
59.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen yıl ocağın başında açıklanmış ama başvurular da ekimin başıydı güya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten ilk ödemeler Ocakta yapılacak o yüzden acele etmiyorlardır.
  • Şu var bu var üzerimize, çıkar mı ? diye soran arkadaşlar çokta önemsemeyin.

Arkadaşın 2 kardeşi özelde okuyor %25 bursla, babasının üzerine sayısız ev var, iş yeri var, yazlık var, araç var.

Karşılıksız burs çıktı. Çatır çatır alıyor.

Şans mı diyeyim ne diyeyim bilmiyorum.
  • Arkadaşlar kyk burs başvurusunu kaçırdım maalesef takip etmedim ama başbakanlık bursuna başvurdum
    Konu şu başbakanlık bursuna kyk ile aynı diyorlar tek merakım başbakanlık bursu çıkmaz ise kredi mi çıkacak?

• Arkadaşlar kyk nın sitesinden burs başvurusu yaptım fakat e devlet uyeliğim yok bildiri geldiğinde mail yada telefona mı gelir.Yani e devlet şifresi almam şart mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazzLe

Arkadaşlar kyk nın sitesinden burs başvurusu yaptım fakat e devlet uyeliğim yok bildiri geldiğinde mail yada telefona mı gelir.Yani e devlet şifresi almam şart mı ?

Şart çünkü e devletten tahaaütname onaylaman gerekiyor yoksa bur veya kredi işlemi tamamlanmamış oluyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

quote:

Arkadaşlar kyk nın sitesinden burs başvurusu yaptım fakat e devlet uyeliğim yok bildiri geldiğinde mail yada telefona mı gelir.Yani e devlet şifresi almam şart mı ?

Şart çünkü e devletten tahaaütname onaylaman gerekiyor yoksa bur veya kredi işlemi tamamlanmamış oluyor .

bu taahütname , eğer burs çıkarsa gelen kutusuna mı gelecek yoksa , kredi ve yurtlar kurumunun yerine mi gireceğiz ? e-devlet'te
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nalimali

quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

quote:

bu taahütname , eğer burs çıkarsa gelen kutusuna mı gelecek yoksa , kredi ve yurtlar kurumunun yerine mi gireceğiz ? e-devlet'te

edevletten kyk kısımına gelince orada kredi burs bölümü var çıkmışsa tahaatname çıkıyor onaylıyorsun onaylamazsan çıksa bile alamıyorsun

• sonuclara kyknın sıtesınden mı bakıcaz e devletten mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WSniper10

sonuclara kyknın sıtesınden mı bakıcaz e devletten mı

her ikiside zaten internete direk kyk yazdınmı , ilk çıkan linkte seni yönlendirecek veya e devletten gireceksin bu sefer e devlet üzerinden yapacaksın işlemlerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nalimali

quote:

Orijinalden alıntı: WSniper10

sonuclara kyknın sıtesınden mı bakıcaz e devletten mı

her ikiside zaten internete direk kyk yazdınmı , ilk çıkan linkte seni yönlendirecek veya e devletten gireceksin bu sefer e devlet üzerinden yapacaksın işlemlerini

Hocam kyk burs çıktıktan sonra e devlet şifresi alıp isi halledebilirmiyiz?birde burs çıktı diyelim hangi bankadan hesap acicaz olay nedir?

• bu sonuçları açıklamak niye bu kadar uzun sürüyo anlamıyorum

bi çok arkadaşım il dışına giderken tüm hesaplarını bu para üzerinden yaptı
    kimisinin maddi durumu kötü bu para ile geçinecek şunu bi an önce açıklasalar insanları bu kadar bekletip mağdur etmeselerya
    bi söz var "tok, açn halinden anlamaz"" gerçekten anlamıyolar
  • AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    kardeşim geçen sene 31 aralık 2014 de açıklanmış bu sene o civarı açıklanır
  • Mélih_1905 kullanıcısına yanıt
    Eğer önceden alınırsa daha iyi olabilir, şayet çıkarsa eğer sizin bir süre içerisinde taahütnameyi okuyup imzalamanız lazım buda (daha önceki mesajımdada dediğim gibi) e devletten onay gerektiren bir durum. Yani demek istediğim siz işinizi sağlama alın bence, benden demesi .

Diğer sorunuz hakkında sizi fazla bilgilendiremeyebilirim çünkü bu konu hakkındaki bilgilerim çok berrak değil.

Benim bildiğim kadarıyla ziraat bankasına gidip eğer e devletteki taahüt'ü imzalamadıysanız, işlemlerinizi orada yapabiliyorsunuz, burda adınıza kart çıkarttırmanız gerek . Benim bikdiklerim bu yönde ama aklınızda daha soru varsa sorun araştırabilirim

• arkadaşlar komple bir cevap vereyim tüm sorulara.burs eğer hükümet sözünde durursa 400 tl.ocaağın ortalarında ilk taksit yatacak.burs/kredi çıkarsa e-devletten taahhütnameyi işaretlemeniz gerekecek.ptt'den 2(3 tl'de olabilir.)tl ile alacağınız şifre ile e-devlet ile onaylama yapabilirsiniz.ve ayrıca son 3-4 yıldır şehir efsanesi gibi yayılmakda..geriye dönük 3 aylık toplu ödeme diye birşey yok arkadaşlar..unutun onu.. iyi forumlar diliyorum hepinize
  • Düzeltme yapayım, e-devlet şifresi ilk alışınızda 2tl evet fakat herhangi bir arızada(şifre kaybı vesaire) ptt den alacağınız şifre 3tl değil, 4tldir

N

• bizim okula öğrenci işleri duyuru yaptı

KYK BURSU KAZANAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
    Kredi ve Yurtlar Kurumu’ndan öğrenim kredisi ve burs alanlara ait Ziraat Bankası Kartı dağıtımı 21-25 Aralık 2015 tarihleri arasında Göztepe Kampüsü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından banka görevlileri tarafından yapılacaktır.

Not: Göztepe Kampüsü’nde bulunan akademik birimlerde kayıtlı öğrenciler için geçerlidir.

bugün yarın açıklanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

bizim okula öğrenci işleri duyuru yaptı

KYK BURSU KAZANAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
    Kredi ve Yurtlar Kurumu’ndan öğrenim kredisi ve burs alanlara ait Ziraat Bankası Kartı dağıtımı 21-25 Aralık 2015 tarihleri arasında Göztepe Kampüsü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından banka görevlileri tarafından yapılacaktır.

Not: Göztepe Kampüsü’nde bulunan akademik birimlerde kayıtlı öğrenciler için geçerlidir.

bugün yarın açıklanır

İnşallah bekliyoruz bakalım. Geçen sene basvurdum kredi çıktı. Almadım bu sene tekrar başvurdum inş çıkar

• AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    Hocam açıklandımı yoksa neden duyuru yapsınlarki , ciddi ciddi açıklandı dimi
  • Artık açıklansa yav..

Bu arada geçen sene aralık ve ocağınkini beraber vermişler. Şehir efsanesi değil yani... Bu sene olmaz sanırım öyle, 400e de yükselttiler ya 2 aylık vermezler
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.