Bildirim
2016 LYS FEN Hatalı Sorular Tartışma
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kan basıncı doğru. akış hızı algılamadığınıza emin misiniz -
Kan basıncı sorusu doğruydu bence neden şey yaptınız anlamadım fizikteki modelleme sorusu bana tuhaf geldi yapan arkadaşlar izahını yaparsa sevinirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O grafik Aorttan başlayan grafiğe ait, bu grafik ise atardamar başlangıçlı dolayısıyla cevap D olmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alpper001
Kan basıncı sorusu doğruydu bence neden şey yaptınız anlamadım fizikteki modelleme sorusu bana tuhaf geldi yapan arkadaşlar izahını yaparsa sevinirimquote:
Orijinalden alynty: alpper001
Kan basyncy sorusu do?ruydu bence neden ?ey yaptynyz anlamadym fizikteki modelleme sorusu bana tuhaf geldi yapan arkada?lar izahyny yaparsa sevinirim
O soruda sanyrym 1 ve 3 yaptyn. 2. öncülde formülle modelleme diye bir?ey var onu sormaya çaly?my? -
Oburleri hakkinda iyi kotu bir sey yazmayacagim ama oktet sorusu maalesef hatali degil de bizde boyle bir sey bilmemizi bekleyemezler. Mufredatta var mi ki
kimya NaCl sorusuhttps://www.google.com.tr/search?q=sodyum+klor%C3%BCr&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjf4MSCh8bNAhWCShQKHWuBDfIQ_AUIBigB#tbm=isch&q=sodyum+klor%C3%BCr+kristal+yap%C4%B1s%C4%B1&imgrc=KfrCgrgjBzdVbM%3A burda NaCl 2 atomlu olamaz
kimya Al sorusu
biyolojide kan basyncy mitoz sorulary
fizikte sayamadym ...
-
Oktet soru hatalı değil cevap anahtarı hatalı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kan basoncı sorusı iptal olmaz ama hatalı bir soru
quote:
Orijinalden alıntı: KindredX
quote:
Orijinalden alynty: alpper001
Kan basyncy sorusu do?ruydu bence neden ?ey yaptynyz anlamadym fizikteki modelleme sorusu bana tuhaf geldi yapan arkada?lar izahyny yaparsa sevinirim
O soruda sanyrym 1 ve 3 yaptyn. 2. öncülde formülle modelleme diye bir?ey var onu sormaya çaly?my?
He ben bilmiyordum hocam eyvallah :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fizikteki kütle sorusunu yapıp anlatacak mübarek biri var mıdır nasıl artıyor ısınınca arkadaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X