Şimdi Ara

2016 LYS SONUÇLARI (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
16
Favori
31.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kuzenim 21k tm3 sıralaması var.sizce 19k lık yerler gelir mii??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

Anladım hocam peki hepsine girebilirmiyim? Ve ücreti ne kadar?

Evet hepsine girebilirsin

Once mart ayinda Ygs var.. 55lira galiba, bunda baraj 150puan.. baraji gecmen gerekiyo haziranda lyslere girmek icin..

baraji gecersen

lys1 matgeo 30lira miydi neydi, unuttum bunu cidden

lys2 fizik kimya biyoloji bu da parali

Lys3 edebiyat cografya

Lys4 sosyal

Lys5 yabanci dil

Hepsinin parasi ayni, baraji gecersen hepsine girebilirsin, istersen sadece birine girersin..

Mf den gitmek istiyosaan lys 1-2 girmen sart

Tm okumak için lys 1-3 girmen lazim

Ts okumak icin lys 3-4 galiba emin degilim

Hepsine girersen butun puanlarin hesaplanir istedigine gidersin.. fiyatlarini unuttum ygs 50 lira gibi, digerleri tek tek 30lira falandi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 40k mf için tavsiyesi olan varmı
  • Arkadaslar simdi soru cevap anahtarinda 1 bos biraktigima eminim. Ama sistem 70 dogru 7 yanlis olarak gosteriyor sonucumu. Ben buna nereden nasil itiraz edebilirim bilen var mi ? Merkeze gitmeyi planliyorum eger buradan cevap veren cikmazsa. Simdiden cevaplayanlara tesekkurler.

• Arkadaşlar sizce elekrik elektronik mühendisi mi olmalı mekatronik mühendisi mi farkları nelerdir hangisi daha kolay iş bulur ve bol kazanır

Bir de 20k için üniversite tavsiyesi istenir

• quote:

Orijinalden alıntı: SakinAdam16

Uluslararası ilişkiler ve yatay geçiş konusunda yardımcı olurum sorular varsa. 5.30 gibi yanıtlarım

Bilkent UAİ geçen sene tm2 den 4.570 le kapamış.UAİ bu sene tm3 e geçti,,kızımın tm3 sıralaması 3.445,bu sene bu sıralamadan gelebilir diye düşünüyoruz.okul ve bölüm hakkındaki fikirleriniz önemli,akademisyenlik hayali var.yada direk hukukmu okusa daha iyi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

quote:

Orijinalden alıntı: tekadamm

Bir öğretmen olarak sizlere uyarım kesinlikle öğretmen lık yazmayın açık kapaniyor. Bunun dışında iletişim fakültesi, iibf, fen edebiyat fakültesi kesinlikle tercih edilmemeli işsizliğin garanti olduğu bölümlerdir çocuklar.

Ben sınıf öğretmenliği okuyorum bunun neresi kötü? Herkes hukuk mu okuyacak gerçi onun da bir cazibesi kalmadı ama

Okuduğunu anlayamıyorsun ama sınıf öğretmenliği okuyorsun, ilginç. (açık kapanıyor yazmışım) Şuan öğretmen açığı 65 bin, atama bekleyen öğretmen 450 bin. Şimdi ünivesiteye giren biri 4 yılda bitirse, atama bekleyen öğretmen sayısı 800 binlerde açık tahminen 40 bin civarı olur. Boşa okumuş olur. Peynir ekmek gibi formasyon dağıtıyorlar.

Ayrıca Türkiyede özel sektör ölmek üzere, Tercih yapacak kişiler tercihinde KPSS atama puanlarını baz alsın. 2 yıllık sağlık bölümü, çoğu 4 yıllık bölümden daha cazip mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekadamm -- 19 Temmuz 2016; 13:44:29 >

• Öğretmenlik seçenlere burs veriliyor. Tam olarak kaçıncı tercihte tutarsa alabiliyoruz yada başka bir gerekçe var mı yardımcı olursanız sevinirim.

• tekadamm kullanıcısına yanıt
    Artık her önüne gelene vermiycekler sinırlama getiriliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sonic47

Artık her önüne gelene vermiycekler sinırlama getiriliyor

Tam tersi sınırlama kalktı. Artık Üniversiteler kafasına göre sınırsız formasyon verebiliyor. Marmara bu yaz için bile BİNLERCE alım yaptı..
  • Gencecik çocukların en güzel dönemlerinde yarış atı gibi hazırlayıp tüm hayatlarını tek bir sınava göre belirleyen saçma sistemin sonuçları açıklamış.

• öğretmenlere yalakalık yapmayan onurlu gençler kaybetti gene anladığım kadarıyla
  • 174 aldım :((((((
  •  [sizer]2016 LYS SONUÇLARI

• Theek T kullanıcısına yanıt
    uzulme birdaha denersin herseyin hayirlisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emirhanmacit E kullanıcısına yanıt
    hukuk h.o.

• ? ?
    499 puana 800 kusur siralama mi? bu ne sacma bi sinav olmus yahu :) o puana en azindan ilk 300 gelmeliydi bence
    98li hayirli olsun

• wd1605 kullanıcısına yanıt
    Ben de TM'den ilk 100 gelir belki diye girdim. Sınavdan sonra sıralamamı 200'lerde bekliyordum. 472 geldi.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.