Şimdi Ara

2016 LYS SONUÇLARI (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
16
Favori
31.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam boğaziçi mühendislik istiyor bence
  • emirhanmacit E kullanıcısına yanıt
    bu sene buyuk bi hardcore donecek gibime gelior ama hayilrisi artik :) ben 2012de girmistim bizim zamanimizda bu puana adama ilk 50 gelirdi be :) puanlar siralamalar vs o kadar degismis ki hele sozel de ilk bin diye bisey kalmamis. atlasa bakiyorum galatasaray iletisim bile 2 bin kusurlerde kapatmis puan da 444. benim zamanimda ben 862.olarak sonuncu giriyordum puanim da 456 idi. vay anasini
  • Hmm. Sağolasın da CP tıp düşünüyorum. Hukuk değil.
  • Baltalayıcı kullanıcısına yanıt
    CP Tıp. En kötü olduğum puan türü belki ama yıllardır hayalimdi.
  • Sizce başarı sıralamalarında büyük bir değişim olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdeko

İtü gelmez. YTÜ gelebilir ki %30 ingilizce. Marmara var %100 ing. O da agü den eğitim olarak geride kalır. Agü olmaz dersen YTÜ. Ama bence agü yü araştırmadan karar vermeyin. Agü %100 ing. Ve 20binde giren herkesi amerikaya dil eğitimine gönderiyor. Ayrıca vakıf değil devlet üniversitesi

Hedefimden sapmak istemiyorum, İTÜ istiyordum ben. Mezuna kalırım, seneye 3-4K olur inşallah.
  • Yanlış konuya mesaj..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticRhyme -- 19 Temmuz 2016; 14:41:50 >
  • ne çok mezuna kalan var, rakipler yükleniyor. . .
  • loki17 kullanıcısına yanıt
    Ordaki başarı sirasi ne oluyor peki?

• Gecen yil 402 ile 21k oldum adamlar 430la zor olmuslar 😂

• Ben lys ye katılmadım ama merak ediyorum ygs den direkt bölüm seçimi ne zaman olacak?

• Skylined kullanıcısına yanıt
    Ben normal tercih zamanı oluyor diye biliyorum ama yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir
  • Selam yaş biraz geçkin orta yaş pek içli dışlı takip edemiyorum bir iş hayatı eklenince zor oluyor.

Bölüm seçme tarihini kaçırmadım dimi henüz?

Hayır, ben tercihler 26 Temmuz'da yapılacak diye biliyorum. Seneye gireceğim için bu sene için fikrim yok ama yanlış hatırlarmıyorsam 26 Temmuz'dan 2 Ağustos'a kadar sürecek tercih süresi
  • Teşekkürler

Rica ederim, iyi günler
  • Mf4 280 bindeyim 240 250 bindeki yerler gelirmi?
  • Arkadaslar ygs ye girdim sadece ne zaman tercih yapicaz biz acikogretim istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiltroy

Arkadaslar herkese başarılar öncelikle..
    Dil-1de yardım edecek arkadaşlara ihtiyacım var, tercih konusunda büyük sıkıntı yaşıyorum. Puanım 488.79 Ingilizce'den girdim ve Ingilizce de 80net yaptım.
    Izmir'de yaşıyorum, rahat, burslu ve güzel bir eğitim hayatı geçirebilecegim bir Üniversite arıyorum.
    Istanbul'da zor olur diyor ailem karşı çıkıyor biraz ve bunu beni kararsız bırakıyor, gönlümden Boğaziçi Ing. Ogr. geçiyor aslında..
    Mütercim-Tercümanlık ve İngilizce Öğretmenliği arasında da bayağı kaldım lütfen yardım edin.

mütercim derim yada ing edebiyatı
  • Arkadaşlar mf-4'de 64 bindeyim. 58 bin civarı bir üniversite kazanma olasılığım nedir? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.