Şimdi Ara

2016 LYS SONUÇLARI (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
16
Favori
31.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar TS1 sıralamam= 226 bin / 282 puan, TS2 sıralamam= 268 bin / 285 puan. Türkiyede herhangi bir yer gelme olasılığı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LysBumBumLys

Pbg ile 10 puan fark hesapladı lol pbg 18k gelen 24k.. 444 mf4

Aynıyız kardeşim , benimde 24 k . YTÜ makina yapcak bişey yok :D
  • Kardeşlerim, lütfen aileleriniz için ise yaramayacak sırf eğlence için gidilen bölümleri okumayin, sonunda üniversiteye girdiğiniz zamanla aynı şekilde mezun olup yillariniz ve paranız gitmiş olur, eskiden hukuk_tip kaldı derdim şimdi sadece tıp kaldı, o da esentepe üniversitesi,cinconlar üniversitesi vs sagolsun o da yakında biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brnefe2015 kullanıcısına yanıt
    Bisim girdiğimiz eski sırav sisteminde sıralama bu kadar önemli değildi. Şimdi bu sıralama neye göre değişiyor, net sayın arttıkça sıralamanda iyiye gitmiş olmuyor mu?
    Birisi kısaca anlatırsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: kdcr7

Mf4 280 bindeyim 240 250 bindeki yerler gelirmi?

240k sıralama barajı var gelmez malasef
  • Sınıf öğretmenliği okumak isteyenlere dersler hakkında yardımcı olmaya çalışırım.

• Sınıf öğretmenliği yazmaya düşünenlere meslek hakkında yardımcı olabilirim.Atanmış sınıf öğretmeniyim
  • Arkadaşlar tm1de istediğim bölüm 3k benim sıralamam 4k tutabilir mi sizce ?

• Musab kullanıcısına yanıt
    hocam net puanı, puan sıralamayı oluşturur. sınav zorluğu her yıl olmadığı için netler ve puanlar değişim gösterebilir ama sıralamadaki oynama her zaman daha azdır. bizim yerimizi asıl belli eden sıralamadır.

zor sınavda 350 puanın değeri kolay sınavdaki 350 puanın değerinden tabii ki fazla.

bunun ayrımını anlayamamış üniversite öğrencisi olacak arkadaşlara şaşırıyorum.
  • afyonkarahisarlılastirama kullanıcısına yanıt
    Sistem seneye aynen devam edecek, değişirse bir sonraki yılda TEOG sistemi gibi bir şey olacak söylentileri var ancak seneye aynen YGS - LYS devam
  • ts2 de bi bölüm var puanı 308 başarı sırası 140k

benim puanım 312 , sıram 180k

bunu tercih etsem bile gelmez sanırım yanlış mıyım
  • Arkadaşlar tercih robotu varmı bize yardımcı olabilecek. Paylaşırsanız herkes faydalanır.
  • yazılım mühendisligi hakkında yardımci olabilecek okuyan veya mezun birisi varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: renk77

quote:

Orijinalden alıntı: SakinAdam16

Uluslararası ilişkiler ve yatay geçiş konusunda yardımcı olurum sorular varsa. 5.30 gibi yanıtlarım

Bilkent UAİ geçen sene tm2 den 4.570 le kapamış.UAİ bu sene tm3 e geçti,,kızımın tm3 sıralaması 3.445,bu sene bu sıralamadan gelebilir diye düşünüyoruz.okul ve bölüm hakkındaki fikirleriniz önemli,akademisyenlik hayali var.yada direk hukukmu okusa daha iyi?

Bilkent çok önemli bir üniversite ve uluslararası ilişkiler alanında değerli hocaları var. Eğer bölüme merakı varsa zaten Bilkent gibi bir yerde 2 dil öğrenme şansı olacaktır akademisyenlik için ve diplomat olmak için önemli avantaj elde eder. Ancak hukuk alanını da değerlendirmesini öneririm.

• mrb arkadaslar yegen girdi sinava ygs 2 den ilk ve acil yardim istiyor siralamasi 480K
    istedigi okul 400K gelme sansi varmi ne dusunuyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blewus -- 19 Temmuz 2016; 18:20:11 >
  • Pbg'nin tahmini tutmadı bu puan ile Tm-3 15k geliyordu

• HakanBalta333 kullanıcısına yanıt
    ne diyon la sibop
  • YTÜ yazmayı düşünenler (özellikle makine) varsa elimden geldiğince yardımcı olurum.
  • Diğerlerine cevap yaziyorum uza velet canımı sıkma benim hem 5 sene giriyo bide yazdığına bak yürü sincap

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.