Şimdi Ara

2016 LYS SONUÇLARI (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
16
Favori
31.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mf4 65 bin. Dil (1 2 3 sirasiyla) 11bin,9bin,8bin. Yazılım mühendisliği veya bilgisayar istiyorum. İngilizcem yeterli ama dil ile ilgili istediğim bir bölüm yok. Önereceğiniz üniversite var mı. İzmir ve Ankara da kalacak yerim var. Ama baska illerde de okurum problem degil. Bu sene çalışmadım aslında. Yani fen derslerine 1 kere bile bakmadım. Çalışacağımı bilsem mezuna kalırım ama güvenemiyorum kendime.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye YGS-LYS olacağı kesin mi? Mezuna kalırsak ve sistem değişirse nolur?
  • JrUnLucky J kullanıcısına yanıt
    ek puanlı başarı sıralaması olması lzım
  • JrUnLucky J kullanıcısına yanıt
    ek puanlı başarı sıralaması olması lzım
  • arkadaşlar size bir tavsiye veriyim
    yüksek puanlı bölümlerde okuyan ve okumaya devam edecek olacak kişilerin aman sakın bu bölümü yazma gibi aptal yorumlarına bakmayın
    yüksek puanlı derken ilk 10 bin diyebiliriz ya da 20 bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhanmacit

[sizer]2016 LYS SONUÇLARI

ne istiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: mouthofgothmog

22k hamda 25k yerlestirme. Mezundum. Bilgi almak isteyen olursa her turlu yardimci olabilirim.

önceki sene kaç yapmıştınız?
  • Yahu arkadaş hala puanım tutuyor ama sıralamam tutmuyor gelir mi diyen insanlar var.

Milyon kere söylendi önemli olan sıralama diye neden ısrarla bu soruyu soruyorsunuz kardeşim?

Birkaç fikri alışverişi olsun diye şuraya giriyoruz saçma sapan gereksiz sorular yazılar var anca.

PUAN---DEĞİL---SIRALAMA---ÖNEMLİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnefe2015

Yahu arkadaş hala puanım tutuyor ama sıralamam tutmuyor gelir mi diyen insanlar var.

Milyon kere söylendi önemli olan sıralama diye neden ısrarla bu soruyu soruyorsunuz kardeşim?

Birkaç fikri alışverişi olsun diye şuraya giriyoruz saçma sapan gereksiz sorular yazılar var anca.

PUAN---DEĞİL---SIRALAMA---ÖNEMLİ

• Atirkadaşlar lütfen yardımcu olun;
    Şimdi ben odtü tıp istiyorum ama bana istanbul iyi dediler şimdi itü tıp da olabilir. Gerçi acıbademin mühendislikleride iyiymiş çok kararsızım offf sıralamam tutuyor ama puanım tutmuyor ne olacak halim

• 2 yıllık sağlık yazmayı düşünüyorum bu sene puanlar ne olur ? 2 yıllıkta sıralama önemli değil diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: iptal55

2 yıllık sağlık yazmayı düşünüyorum bu sene puanlar ne olur ? 2 yıllıkta sıralama önemli değil diye biliyorum.

Kardeş sen ne yapmışsınki sağlık istiyorsun en az 15netin olsaydı bari mf'den

• quote:

2 yıllık sağlık yazmayı düşünüyorum bu sene puanlar ne olur ? 2 yıllıkta sıralama önemli değil diye biliyorum.

Hocam ne yaptınız öyle . Hangi şehir istiyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: musalimx

quote:

Kardeş sen ne yapmışsınki sağlık istiyorsun en az 15netin olsaydı bari mf'den

%50 burslu yazmayı düşünüyorum. bursu kesmeyen bir üniversiteyi.

• alın size temel lise kazığı, şişirdiler şişirdiler milletin puanını olan geri kalanlara oldu

allah eğitim sistemini bu hale getirenlerin belasını versin
  • Selam arkadaşlar,

28 yaşındayım adım gökhan. Yabancı bir teknoloji firmasında developer olarak çalışıyorum. Mühendislik okumaya heves ettim daha önce bilg. prog. okumuştum ege de. Geçen sene Trakya üniyi bıraktım yaştan dolayı öğrencilik zor oluyor diye. Gelelim soruma.

Bu benim puan türüm ve sıralamam.
    Puan Türü Puan Sıralama
    Y-MF-4 245,57204 226788

Buda Ahmet Yesevi
    Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üni. Bilgisayar Mühendisliği (Uzaktan Öğretim) (Ücretli) 150

Puan Türü Puan Sıralama
    MF-4 249,50737 186.000

Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üni. Endüstri Mühendisliği (Uzaktan Öğretim) (Ücretli) 150

Puan Türü Puan Sıralama
    MF-4 227,29113 235.000

Geçen sene Ek terchlerde Bilgisayardan 7 endüstriden 17 kontenjan açılmış. Okulu aradım söylediğine göre 150 şer kontenjanda tercih edilmiş ve sonrasında kayıt yaptırmayanlar olmuş. Ne kadar doğru bilmiyorum. Sonrasında da ektercih de 1 er 2 şer kontenjan dolmuş.

Endüstri sizce rahat gelir mi? Bilgisayar için zorlar mıyım?

Teşekkürler şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: bLaxp

Hocam okul hayatı sonrası endüstri mühendisliği okuyanlar nerelerde calisabiliyor.

49bin sıralama ile ıstanbulda özel olarak hangi üniversite tercih edersiniz + Şehir dışı devlet ne tercih edersiniz ??

Teşekkürler simdiden

Okul hayatı sonrası çalışma alanı geniş, sektör kısıtlaması yok, çok iyi pozisyonlarda başlanabilir. Aksine sıradan bir üniversite ve boş geçirilen öğrencilik sonrası işsiz de kalabilirsin... Bunun için de bitirilen üniversite ve yabancı dil çok çok önemli.

İstanbul Özel üniversiteler hakkında bilgim yok. Ben zamanında 18k civarlarında Gazi'ye girmiştim. Şimdi sıralamaları nasıl bilmiyorum.
    49k ile Erciyes, Dokuz Eylül olur tahminimce.

Tavsiyem İstanbul içi sağlam özel üniversiteleri araştır, okul hayatını aktif geçir, okul esnasında az çok deme stajyer olarak özelde zaman geçir, işleyişi öğrenip çevre yaparsın, kendine güvenin artar. Hangi mühendislik alanında olursan ol bu yöntemler okul bitince rahat ettirir..

• Ham 35 k 67 obp ile bu sene ne kadar atardı arkadaşlar sizce?

• musalimx kullanıcısına yanıt
    Cerrahpaşa tıp

• Gecen sene tercih yapip kazanip bu sene bidaha girmis okul puanin niye yariya inmis diye soranlar trol musunuz puhahahhaha

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.