Şimdi Ara

2016 LYS SONUÇLARI (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
16
Favori
31.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turcoblanco

Bu arada TM'den psikoloji yazacak arkadaşlara yardımcı olabilirim sorularınız varsa sorabilirsiniz.. 2 yıldır görevdeyim.

Benim tm3 te 420 sıralama 32k nasıl bir şey önerirsiniz şu an ne yapacağım hakkımda fikrim yok, hukuk ta istiyordum ama bu gidişle zor gözüküyor.
  • Arkadaşlar merhaba.

Yeni bir dil öğrenmek için X dili ve edebiyatı bölümlerinden birine girmek istiyorum. DİL-1 puanında 2000 küsürlü bir sıradayım.

DİL puanı ile yerleşimin belirli özel durumları varmış. Ben İngilizce'den sınava girdim. Alman Dili ve Edebiyatı yada Fransız Dili ve Edebiyatı okumak istersem bu bölümleri tercih edemiyor muyum?

Bir de mesela Arap Dili ve Edebiyatı bölümü de aklımda var, ona girebilir miyim İstanbul Üniversitesinde mesela? Bu DİL konusunda yardım edebilecek arkadaşlardan yardım beklemekteyim.

Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaslar herkese başarılar öncelikle..
    Dil-1de yardım edecek arkadaşlara ihtiyacım var, tercih konusunda büyük sıkıntı yaşıyorum. Puanım 488.79 Ingilizce'den girdim ve Ingilizce de 80net yaptım.
    Izmir'de yaşıyorum, rahat, burslu ve güzel bir eğitim hayatı geçirebilecegim bir Üniversite arıyorum.
    Istanbul'da zor olur diyor ailem karşı çıkıyor biraz ve bunu beni kararsız bırakıyor, gönlümden Boğaziçi Ing. Ogr. geçiyor aslında..
    Mütercim-Tercümanlık ve İngilizce Öğretmenliği arasında da bayağı kaldım lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiltroy -- 19 Temmuz 2016; 10:05:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hello men

quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

Kız arkadaşım 35 bininci olmuştu ham olarak. Obp eklenince 41 bininciye kadar geriledi ve tıpı kaçırmış. Gelde sinirden çıldırma

15 bindeki adam zor giriyor tıpa 35 binle tıp mı olur?

2014 yılında BAU Tıp Fakültesine 310 puanla giren adamı gördükten sonra neden olmasın hocam ? Zaten o yuzden geldi bu baraj meselesi

• Merhaba arkadaşlar. Kardeşimin sonuç ekranı. Aslında kendisinden beklentimiz 15.000 ve altı sıralamaydı, olmadı. Tıp düşünüyorduk. MF3 48.000'de, Eczacılık, Fizik Tedavi gibi bölümler hakkında bilgisi olup tıp'ın yerine önerir misiniz? Ya da bu puanda bölüm fark etmeksizin yerleştirebileceğimiz en iyi alan hangisi, teşekkür ederim ilginiz için.

• Arkadaşlar burs alabileceğim bir okul, bölüm var mı. yardımcı olur musunuz.

• Tercih kılavuzunu 2015e göre mi yapıcaz 2016yı bulamıyorum öıkmadı mı yoksa daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turcoblanco

Gençler hepinizin gönlüne göre olsun öncelikle. Kız kardeşim için mf3 mf4 50 60 bin bekliyorduk 87 bin geldi. istediği okul özyeğin üni. bilgisayar müh. %50 geçen sene 72 binlerle almış. Durum nasıl özyeğine alternatif yeditepe bahçeşehir düşünülebilir mi?

Hocam nişanlım Yeditepe'de öğretmenlik okudu. %100 bursluydu Bahçeşehir'de tutuyordu yakın diye Yeditepe'ye gitti. Eğitimi hiç hoşuna gitmedi öğretmenlerin bilgisizliğinden ve egolarından memnun değildi. Keşke Bahçeşehir'e gitseydim dedi 5 sene boyunca. Tercihlerinizde ona göre karar verin derim. Hayırlısı olur inşallah.
  • Gençler öğretmenlik bölümlerini yazmanızı tavsiye etmiyorum . Milli eğitim açıkları kapattı. Atanmanız için kppsden baya iyi bir puan çekmeniz lazim . Özellikle sınıf öğretmenliği çakıldı kaldı yerinde .

Matematik ve ingilizce nisbeten daha iyi ama bunlar da kapanıyor artik .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs si kötü olan tm ler ibret alsın
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 19 Temmuz 2016; 10:55:09 >
  • osurgan kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam peki hepsine girebilirmiyim? Ve ücreti ne kadar?

• 49.6k mf4 dan burs alabilcegim üniversiteler varmi ?

• İyi günler arkadaşlar. Anadolu İktisat (İngilizce) Tm-1 puanı tutuyor ama sıralama malum geçen seneden çok yukarılara çıktı. Sıralamam tutmuyor. Sizce ne yapmalıyım. Ayrıca mf puanimda İstanbul üni. Astronomi ve Uzay Bilimleri rahatlıkla tutuyor. Anadolu çıkma ihtimali nedir?

• obp yamuk yapmış hocam
  • SayisalMan kullanıcısına yanıt
    o allahın belası dil anlatım hocam varya o soysuz adam o adam yüzünden açık liseye geçtim ya ben

gerçi almancacı geocu edebiyatçı hepsi 1 2 sınıfta bıraktı

• istedigin yer tutuyor mu peki
  • geçen sene aynı puanla daha iyi yerdeydim, lanet olsun ösym diyenler yaşıyor mu hala lan.
    siz nasıl geçtiniz olm barajı
  • SayisalMan kullanıcısına yanıt
    sınırda ve 900tl burs +yurt imkanını kaçırdım maalesef

• üzüldüm hocam iyi calısıyordunuz hatırladıgım kadarıyla.

o hocalara ne kadar sövseniz haklısınız valla
  • 8k dil. istanbul için bölüm tavsiyeleriniz?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.