Şimdi Ara

2016 Model 1.2TSI Leon mu 1.4TS Leon mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru size cok salakca gelebilir ama aslında cok mantıklı.
    Bu ikisinin arasında 12 bin tl fark var.
    Olay şu arkadaslar ben ömürlük bir araba alacagım icin yani cok uzun yıllar kullancagım ıcın yakıt benim icin onemli az yaksın cok atik,seri olsun istiyorum 1.2 cok dusuk olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digniity -- 20 Nisan 2016; 1:37:11 >

• 1.2 den çok kişi memnun ekonomi olarak vergi avantajı olsun 1.2 iyi gelir size. 1.4 çok kaçar tüketimi 1 depoda 100 km farkeder.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=116150905&p=1&anchorToGo=116150905#116150905
    Bu konuya yorum yazanlar salak yerine konulmus evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 çok daha eğlenceli olur bence. Leon fr la gayet düşük tüketimle gezen bir arkadaş vardı forumda. Biraz fark eder tüketim olarak ama bence değer yani.

• Cevap yazacaktım ama golf konusunu görünce vazgeçtim.
  • Hocam biraz olay senin kullanım şeklinle alakalı. Arabaya çok kişi bineceksen yada performansın daha iyi olsun istiyorsan 1.4 daha mantıklı olabilir.
    Ama Yakıtla ilgili ben biraz araştırmıştım Lpg taktırma talebinde bulunanlar hep 1.4 tsi kullanıcıları.
    1.2 nin ortalaması 7 civarında. Tercih senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Cevap yazacaktım ama golf konusunu görünce vazgeçtim.

Bide saygısızlık etmis gerek yok iki gune baska konuyla gelir

• belli ki kafan karışmış. leon'dan ömürlük araba olmaz. ancak golf'ten olur. hem zevkle sürersin, hem de ömürlük olur. 10 sene sonra bile hala öyle fiyatlara satarsın ki şaşar kalırsın. millet golf diye saldırır arabana. nerden mi biliyorum? 2000 model golf alan iş arkadaşıma "çok yaşlı değil mi bu?" dediğimde "golf abi" dedi. başka da bişey demedi. bu yetiyo insanlara.
  • 1.4 140lık Leon sahibiyim uzun dönem tüketimim 7L. 200tl ile 600-650km arası geziyorum. Şehir içine pek girmem ama arabayı da sakin kullanmam, klima sürekli açık olur. Uzun yol tüketimine gelince İzmir-Ankara arası 5L'leri gördüm yol bilgisayarında. Uzun ömürlü bir araç olacaksa 1.2 sıkabilir ama aradaki fiyat farkı çok fazla. Performans beklentiniz yoksa 1.2 sizin için iyi olacaktır.

• Duellist kullanıcısına yanıt
    ben performans videosuna baktım performansıda cok iyi 100 km ye 7 saniyede cıkıyor ve 1.2 bu arac
  • bence almışken 1.4 al diğer türlü keşke deyip durursun
  • Boş yapmayın. Bir de geldik ciddi ciddi cevap veriyoruz. Hayır insanların zamanından çalınca zevk mi aldınız sayın işsiz? Gidin arkadaş bulun kendinize.

• Yeni ,1.4 act dsg fr olan güncel motor 1.2 den daha az yakıyor.donanım ve duruşu da cabasi. ben fr derim eğer butceniz yetiyorsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Duellist

Boş yapmayın. Bir de geldik ciddi ciddi cevap veriyoruz. Hayır insanların zamanından çalınca zevk mi aldınız sayın işsiz? Gidin arkadaş bulun kendinize.

1.2 7sn ben bir konuyu bosa ifsa etmem tam csb

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.