Şimdi Ara

2016 Model A4 B9 Kasa Direksiyon, ESP, AFS Arıza Lambalarını Yaktı bu sorun kronikmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yatan arabanın aküsü zayıflıyor sıkıntı burada start stoplu aküde pahalı değiştirmemişler aeaç düzelir binin gidin burdakilere kalsa yak arabayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

24.06.2016 Tarihinde Ankara doğuş otodan yeni kasa a4 satın aldım ve...

Vuuu... Gelecekten araç almış...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • " 26 Mart 2016 tarihinde teslim aldım araçla şhowroomdan ayrılırken daha direksiyon, esp, ve afs ışık sistemi ışıklarını yaktı geri döndüm servise indirdiler yazılım güncellemesi yapıldığını ve sorunun ondan kaynaklandığını söylediler."

hatayı en başında yapmışsınız,şunu şahsen yaşasam aracı orada bırakır,hiçbir şekilde bu aracı kabul etmeyeceğimi belirtir,ya değişim ya da iade işlemlerine saniyesinde başlardım.
  • Yeni kasa bir araç çıktığında en az 2-3 ay beklenmeli ilk partilerden uzak durulmalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l0chness

abi adam a4 aldigina gore premium gorunmek istiyor sizin dediginizde mantikli ama...

Superb o kadarda kotu araba degil acikcasi. iyi donanimli dusunulebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direksiyon kutusu
  • Öncelikle iyi niyetli yorum yapan arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum. Yalnız bazıları var ki stres ile 24.03 yazacağıma 24.06 yazdığıma takılmışlar devamında arabayı teslim alma tarihim var bunu gelecekten araba almış gibi komik olduğunu düşündüğünüz yorumlar yazmak yerine uygun bir dille uyarsanız daha insancıl olurdu sanki...

Arabaya gelince bugün servis ile görüştüm büyük ihtimal yazılımsal olduğunu gerekli güncellemenin yapıldığını söylediler artı bugun test aşamasında bir sorun olmadığını yalnız sorunla ilgili olarak İstanbul merkezle irtibata geçildiğini onlarında almanyaya durumu ilettiklerini ve oradan gelecek cevabı beklediklerini söylediler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak042 -- 29 Mart 2016; 23:04:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Kimse alınmasın bozulmasın ama audi=vw=arıza. Durumunuza üzüldüm, üstelik "premium" iddiasıyla piyasaya çıkan bi marka. Umarım sorunu biran önce çözerler.

Anlıyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam son durum nedir?Bayağı zaman geçmiş ama merak ettim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.